maanantai 26. tammikuuta 2009

Kirja-ale!
Flunssa iski, jälleen. Olin melkein koko viime viikon kuumeessa ja kaikki ruokasuunnitelmat meni sitten ihan pieleen(tämänkin tekstin julkaiseminen kummasti venyi monella päivällä kun ei edes kuvia jaksanut kamerasta siirtää). Jaksoin silti alkuviikosta koulun jälkeen lähteä ystävän kanssa käymään kirja-alessa, ainahan sitä vähän shoppailla jaksaa. ;)

Löysin kaksi mielenkiintoista kirjaa. Toisen on Nelle jo täällä maininnutkin, eli Matthew Drennanin Keitot kirja ja toinen kirja on aika piristävän oloinen, kotimainen, Marianne Kiskolan ja Sanna Miettusen HOT, chiliä ja muita mauste-elämyksiä. Ainakin näin ensisilmäyksellä kumpikin vaikutti ihan kivoilta, toivottavasti saisin niistä jotain uutta vinkkiä ruuan valmistukseen. Myöhemmin varmaankin muutama resepti eksyy tänne blogiinkin! 

Ei tänne suunnalle mitään sen ihmeellisempiä, jos vaikka tällä viikolla tekisi jotain ruokaakin viime viikon äidin viinimarjamehu- ja isin keräämän hunaja-kuurin jälkeen. ;)

Ainiin, jos teillä on kokemusta näistä kirjoista, kertokaa ihmeessä omat suosikkinne niin saan päätettyä helpommin mistä aloittaisin. :)

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ostin itsekin tuon HOTin kirja-alesta. Tykkään tosi paljon Marianne Kiskolan muistakin keittokirjoista, vaikka tää HOT onkin muita lihapainotteisempi.

Mimmu kirjoitti...

Hei Elina,
itse en ole vielä ollenkaan tutustunut muihin Kiskolan kirjoihin, täytynee korjata se asia pian. Tämä teos ainakin vaikuttaa innostavan eksoottiselta, ei kuitenkaan liikaa minun makuuni. Esimerkiksi tuo chilisuklaaleipä vaikuttaa aikas houkuttelevalta! :)

Nimetön kirjoitti...

Kävinpä sitten minäkin tänään ostamassa HOTin, kuulosti niin hyvältä ohjeet :)

Mimmu kirjoitti...

Heh, hyvä vain että raahasit, olisi jäänyt ostamatta kirjat. :)

Joo, ihan mukavalta kirjaltahan se vaikuttaa. Joko olet kokeillut jotain?

Nimetön kirjoitti...

En ole vielä kokeillut, mutta viikonloppuna varmaan menee jotain kokeiluun.

Kävin tänään täydentämässä ruokavarastoja chilillä ja ruokosokerilla ja sen sellaisella :)

Niin ja asioin kaiken lisäksi K-kaupassa ;) Paremman tarjonnan takia...