keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Miljoonan käynnin arpajaiset



Muistattekos kun perjantaina, 18. kesäkuuta vuonna 2010 menin lupaamaan, että jos blogimme joskus yltää miljoonaan käyntiin niin sitten on arpajaisten paikka?

No niin siinä nyt sitten kävi, että on lupausten lunastamisen aika. Viime viikonloppuna mittariin kilahti miljoona visiittiä. Uskomaton juttu.




Ei kai tähän nyt voi noin valtavan lukeman edessä muutakun todeta, että paljon on bittiä virrannut meidänkin keittiöstä maailmalle. Ja nöyränä täytyy todeta, että kyllä blogin tekevät sen lukijat. Miten monta kertaa tässä näppiksellä olen ilahtunut ja liikuttunut teidän kommenteistanne.  Ja kun ihan rehellinen olen, bloggaajan arkea on tietysti myös tuskastuminenkin kirjoittamattomien tekstien äärellä kun mikään ei toimi.


Viimeisin vuosi on ollut ainakin itselleni hyvin ainutlaatuista aikaa ja jotenkin tuntuu, että se on kulunut nopeammin kuin osaan edes ymmärtää. Aina ei ole ollut aikaa kirjoittaa ja varmaan ruuissakin on tänä vuonna ollut paljon enemmän helppoja, joko uuniin unohdettavia pitkän haudutuksen ruokia tai sitten simppeleitä, nopeasti valmistuvia ruokia. Mutta kokeilunhalu ei ole kadonnut mihinkään. Elämä on liian lyhyt, että malttaisi aina syödä samaa, sanon mä ja minun lisäkseni myös muuan Jamie O. Ja tietenkään ei pidä unohtaa pientä apukokkia, jonka kovin, kovin kerkeäväiset pienet kädet ovat ehtineet joka paikkaan. Tietysti äidin kanssa pitää kokata ja koko alalaatikoissa asuva välineistö on inventoitava joka ikinen kerta kun äiti kokkaa. Usein on inventoitu myös raaka-ainepuoli; jääkaapin vihanneslaatikosta löytyi omppuja ja porkkanoita ja kuiva-ainekaapin yllätyksiin kuuluivat riisit, cous-cous ja eilen mannasuurimot jotka ovat Ihan Parhaita lattialle levitettyinä. Kyllä näissä apukokin projekteissakin olisi ainesta yhteen blogiin, mutta ainakin niissä riittää äidille muisteltavaa sitten niiden vanhuuspäivien iloksi ;)

Pienen miehen ihka ensimmäinen synttärikakku oli lime-valkosuklaa-mansikkajuustokakku
Ja kun vauvan kanssa on kotosalla majaillut, blogimaailma on tarjonnut ihan korvaamattoman arvokkaan harrastuksen. Muiden blogeista olen kalastellut vinkkejä nopeisiin lounaisiin ja oman blogin kommenteista on ollut ihanaa lukea paitsi kannustusta myös hyviä vinkkejä - niin ruokiin kuin vauvan kanssa touhuamiseen.

Ja kun siten tajusin, että nämä arpajaisethan ovat jo ihan ovella, aloin miettiä miten minä tahtoisin lukijoitani kiittää tästä jo yllättävän pitkäksi venyneestä blogitaipaleesta:) Tulin siihen tulokseen, että haluaisin antaa palkinnoiksi jotain sellaista, mistä itse pidän ja mitä arvostan omassa keittiössäni. Valintakriteerinä oli myös, että sen olisi oltava sellainen tuote tai palvelu, jota itse ihan oikeasti käytän koko ajan ja jatkuvasti.  Ja sitten tartuin puhelimeen ja rohkeasti soitin muutamaan paikkaan kysyen haluaisivatko omien suosikkituotteideni edustajat tulla mukaan näihin arpajaisiin. Ja niin siinä kävi, että jokainen soitto tuotti tulosta.

Decanterille soitin, koska meillä on ihan himmeä määrä sieltä hankittuja tai heidän edustamiensa merkkien keittiötavaroja.  Lisäksi tykkään viini - lehdestä, joka kuuluu saman talon tuotteisiin.


Lehden resepteistä osa on jäänyt klassikoiksi meidän keittiöömme. Laadukkaista keittiökamoista voi nyt nostaa esiin vaikka sen alle kuukausi sitten ostamani omenasosemyllyn. Kävelin liikkeeseen, pyysin hyvää ja ystävällinen myyjä kantoi sen eteeni. Ihana laite. Tai Riedelin viinilasit - on se ihan arjen luksusta kun kotona on kunnolliset viinilasit. Ja joo, viini maistuu erilaiselta, kun se on sille tarkoitetussa lasissa. Pieniä suuria juttuja, joita ei älyä arvostaa ennenkuin ne puuttuvat.



Decanterilta arvontaan annetaan voittajan valinnan mukaan joko Viini - lehden vuosikerta (74,90e) tai  Riedelin uutuustuote vesikarahvi (74e), johon voi tehdä vaikka maustettua vettä jääkaappiin.


Teema- astiat ovat aina moderneja

Iittalan astioita meillä käytetään joka ikinen päivä. Minä niiiiin tykkään käytännöllisistä kipoista; sellaisista joita voi pestä koneessa, laittaa uuniin ja sekoittaa keskenään miten huvittaa. Astiakaappi on täynnä iittalaa ja arabiaa. Ja sekoittelen eri sarjoja ihan vapautuneesti.


Mikä parasta, riippumatta siitä, katanko pöytään teemaa ja runoja vai kokoja ja teemaa, kastehelmeä ja kartiota vai muumikuppeja ja origoa, aina näyttää kivalta. Ja laadukas astia kestää; ensimmäiset Iittalan astiani sain monen muun tavoin ylppärilahjaksi ja ostin opiskeluaikana (varmaan kohta lähemmäs 20v sitten) ja ne ovat jokapäiväisessä käytössä edelleen. Eikä minua tietysti haittaa, että Iittala on suomessa toimiva yritys.

Iittalalta lähdettiin mukaan arvontaan 2 mukin tuotepaketilla, jossa voittaja voi itse määrätä, mitkä kaksi iittalan Sarjaton- uutuusmukia haluaa. Mukaan tulee vielä lautasliinapaketti.

Ja kun asioimme ruokakaupassa, meille on tosi tärkeää, että liha- ja kalatiskillä on osaavaa henkilökuntaa. Minulle on kyllä tärkeä kaupanvalintakriteeri, että tuotteet ovat tuoreita ja niiden valmistukseen saa vinkkejä. K- kauppojen lihatiski on yleensä hyvä ja lähellä. Eikä tietysti haittaa, että Sellon Citymarketissa on niin paljon erikoistuotteita; upea juustotiski, kattava hevi-puoli ja usein saatavana lähi- ja pientuottajien tuotteita. Lähikauppamme K-Ravioli taas yllättää usein positiivisesti; vaikkei pienessä liikkeessä tietenkään voi olla koko maailmaa ostettavana, niin joka päivä liha/kalapuolella löytyy jotain, mikä on tuoretta ja hyvää.

fenkolia, mozzarellaa, oliiveita
Pirkka - tuoremozzarella on kestosuosikkini

K- ryhmän ketjutuotteissa etenkin ne harmaat Pirkka - tuotteet päätyvät tosi usein kärryyn; meillä on yleensä aina jääkaapissa sarjan kuivattuja kirsikkatomaatteja, sitä ihanaa tuoremozzarellaa ja kuivakaapissa pappardellea, jota ei muuten tahdo löytää edes mistään muualta. Uutena juttuna tämä vauvan kanssa eläminen on tuonut meidän pakkaseemme ne pirkan itämaisia ruokia sisältävät mikrotettavat kuutiot. V löysi ne kaupasta ja osti alunperin itselleen töihin hätävararuuaksi. Vaikken yleensä ikinä syö valmisruokia, niin noista on tullut useamman lounaan pelastaja. Kestävät mikrotuksen hienosti ja niitä syö mielellään.



Soitto Keskolle antoi arvontaan mukaan 50,- lahjakortin jonka voittaja voi sitten käyttää itselleen sopivissa K-ryhmän liikkeissä.  

Joten tervetuloa kaikki osallistumaan tämän blogin historian toisiin arpajaisiin! Osallistua voit jättämällä puumerkkisi tämän postauksen kommenttilootaan. Ja mielellään kuulisimme muistojanne tähän blogiin liittyen; liittyykö blogiin jokin hassu sattumus omasta elämästäsi tai onko jokin erityinen juttu jäänyt mieleen. Muutakin palautetta saa toki jättää, kuten aina :) Kommenttiareena on siis vapaa ja jokainen kommentin jättänyt osallistuu arvontaan. Muistakaa muuten laittaa kommenttiinne jokin nimimerkki, jonka voin sitten raapustaa arpalippuun. Arvonta suoritetaan juhlallisesti lauantaina, 20.10.2012.

Kiitokset siis kaikille teille ihanille lukijoillemme näin sanallisesti ja arpaonnen suosiessa myös vähän konkreettisemminkin:) Ja suurkiitokset myös palkintojen lahjoittajille - mahtavaa, että lähditte mukaan! Joten ei muutakun onnea matkaan ja osallistumisia kehiin!



168 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Mahtavasti onnea todella hienon kävijämäärän johdosta;olet sen ansainnut:)
Ja mukana tietysti arvonnassa.....

Satunnainen kirjoitti...

Kiitos mahtavasta bligista, olette joka klikkauksen ansainneet! :)

cebic kirjoitti...

Onnea huikeasta miljoonan kävijän rajapyykistä! :)

Olen seuraillut blogia ihan alusta saakka ja on ollut upeata päästä tutustumaan myös kokkaajiin blogin takana. Jatkakaa samaan malliin, mukavia tekstejä on ilo lukea ja kauniit kuvat ovat ilo silmälle!

Omassa blogissa on pian sama rajapyykki edessä, niin se aika ja kävijät vaan hujahtaa!

terveisin Hanna

Hayley kirjoitti...

Onnittelut täältäkin. Kauan olen blogia seurannut, ja antoisaa onkin ollut nimenomaan eri vaiheiden ja etenemissuuntien seuraaminen. :) Aina ilo lukea!

Taina kirjoitti...

Paljon onnea kokkaaville siskoille! Miljoona on mahtava luku! Eipä ajatellut tällaisia numeroita silloin kun aloititte reseptien kanssa :)

Portobello kirjoitti...

Onnea saavutuksenne johdosta blogille! Arvonnassa mukana...

Riikka kirjoitti...

Onnea mielettömästä kävijämäärästä, jonka takana on huiman monta blogin eteen käytettyä tuntia. Jos blogi ei olisi näin mielettömän huippu, ei lukijoitakaan olisi näin valtavasti, muista se! Lähetän sinne miljoona miljooona miljoooona virtuaaalista ruusua!

Oli ihana tavata Kellohallilla ja saada myös blogillesi kasvot! (Tai kasvot sille, ken tätä ihanaista blogia päivittelee ruudun siellä puolen.)

Mona kirjoitti...

Hurjasti onnitteluja hurrrjasta kävijämäärästä! Omassa blogissa vielä aika paljon matkaa tuohon lukuun... :)

Mukavia juttuja, reseptejä ja tunnelmia aina teillä!

Katsotaan tärppääkö arpaonni...

Virpi kirjoitti...

Teidän bloginne on ainutlaatuinen; sisarusten juttuja on kiva seurata, vaikka Nelle pääasiallisesti onkin se enemmän postaava osapuoli. Olen oppinut tämän blogin äärellä monta asiaa ja etenkin saanut täältä rohkeutta kokeilla juttuja ihan fiilispohjalta omassa keittiössä.

Ja oottehan te nyt kasvotustenkin tavattuna aivan valloittava parivaljakko <3

Mari kirjoitti...

Onnea huikeasta kävijämäärästä ja mittavasta työurakasta :). Olette ihan kokkaavan blogistanian kärkeä!

Sini kirjoitti...

Hirmuinen määrä kävijöitä, valtavasti onnea! Mukana arvonnassa, josko onni suosisi!

Anonyymi kirjoitti...

Isosti onnea suuresta luvusta. Iso luku, mutta onhan sitä itsekin tullut tehtyä reipas määrä vierailuja tälle sivustolle historian aikana. Ja kokattuakin on tullut ohjeita useampaan kertaan ja suositeltua sivustoa myös kavereille.

-RiikkaSt

tamsin kirjoitti...

Psljon onnes kävijämäärästä, ihailtava lukema! Ja arvonnassa mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Huima määrä kävijöitä, mutta eipä tuo ihmekään, sillä niin mainio blogi teillä on! Onnittelut siis! :)

En tiedä olenko ennen kommentoinut, mutta tällaisen merkkipaalun saavuttamisen kunniaksi (ja tietty arvonnan ;) ) on kommentoitava. Meidän keittiössä on kokkailtu teidän inspiroimana vaikka mitä ja tutustuttu myös uusiin raaka-aineisiin, esimerkiksi belugalinsseihin ja kurpitsaan.

Jenny

Kastehelmi kirjoitti...

Aivan mahtava luku! Ja samaan tyyliin, rennosti kirjoitellen, jatkakaa :)
Heidi

Jokihaka Kokkaa kirjoitti...

Onnea täältäkin! Hillitön luku ja mahtava saavutus!

Miltsu kirjoitti...

Wau! Miljoona kävijää on ihan tosi paljon :) Mutta olette kyllä ansainneet jokaisen. Minä olen tällainen aloitteleva kokki ja olen teiltä saanut muutaman tosi hyvän vakioreseptin käyttööni. Ihanaa tehdä ruokaa, josta varmasti tietää sen olevan tosi hyvää. Toisaalta täältä on mukavaa hakea inspiraatiota ja ideoita vaikkei aina niitä reseptejä pystyisikään toteuttamaan. Ja pidän siitä erittäin paljon että käytätte kaikkia erilaisia ruhonosia.

Heidi/Mustikkasuu kirjoitti...

Onnea huikean kävijämäärän johdosta! Olen vasta tänne blogiin löytänyt omppumuffinssien myötä, jotka olivat ihan parhaita. Toivottavasti blogiin tulee vielä lukuisia uusia kokeiluja!

Mustikkasuu
mustikkasuuleipoo@gmail.com

Annika kirjoitti...

Onnea kävijämäärästä! Olen ihan uusi blogisi lukija. Ihania värikkäitä kuvia sinulla täällä. Upeat palkinnot, joten arvonnassa mukana :)

Liinu kirjoitti...

Jes, noin paljon kävijöitä, onnea!
Toivottavasti osuis arpa minulle :)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Tosi hieno juttu, aivan valtava määrä kyllä kävijöitä!!
Kiitokset, että jaksatte inspiroida ja viihdyttää :)

Anni Minerva kirjoitti...

Oi vitsit, miljoona kävijää on paljon! Onnittelut rajapyykin ylittämisestä! :)

Riitta kirjoitti...

Loistavaa!! Kiva idea taas. Onnittelut. R

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Luulisi jo mittarinkin käyvän kuumana, kun miljoona on mittarissa :D Onnea paljon!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea miljoonasta.
Blogianne on ilo lukea.
~jemmiina~

Anonyymi kirjoitti...

Palaan tähän blogiin aina tarkistamaan sen silkkisen focaccian ohjeen... Vaikka muistan sen ulkoa, se kuva savimaisesta taikinasta on niin söötti. :)

ninam

Virpi P. kirjoitti...

Onnittelut Nelle! Olen seurannut blogia varmaan alusta asti. Ihastuin jo alussa vuolaaseen kirjoitustyyliisi ja runsaisiin kuviin. Erikoista on sekin, että kehittelet itse uusia makuja ja maustat omaperäisesti. Juttujasi seuraa kuin seikkailua:)

Iloista syksyä siskoille!

Pauliina kirjoitti...

Vasta vähän aikaa sitten löysin tämän blogin, mutta sitä on kyllä ollut kiva seurailla! Ja onnea suuren kävijämäärän johdosta!

Jonsku kirjoitti...

Miljoona onnentoivotusta!

Jonsku kirjoitti...

Miljoona onnentoivotusta!

Hannele/Omenaminttu kirjoitti...

Onnea, onnea miljoona kiloa!
syysterveisin Omenamintun Hannele

Jonna kirjoitti...

Tutustuin blogiisi noin vuosi sitten ja nopeasti jäin koukkuun. Yksittäisistä jutuista mieleen on jäänyt mm. Porto Santon hauki ja lisäksi ne ihanat kuvat, joissa jälkkärissä oli ketunleipää.

Ihailen monipuolisuuttasi ja sitä, että näinkin pitkän taipaleen jälkeen uudistut koko ajan.

Onnea mahtavasta määrästä lukijoita! Ja ihanat arvontapalkinnot, kaikki myös omia suosikkejani.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Olen lukenut blogiasi varmaan kohta jo parin vuoden verran, välillä vähemmän ja välillä enemmän. En itse oikein kokkaa, tai siis kokkaan, mutta lähinnä hernekeittoa ja riisiä+soijarouhetta ym. nopeaa&halpaa opiskelijakamaa. Mutta olen suuuuri hyvän ruoan ystävä, ja teidän pesueen kokkaus+siitä syntyvät kuvat ja tarinat toimivat mahtavana kotiruoan korvikkeena. Ja ehkä jopa ihan vähän motivoivat valmistumiseenkin - sitten kun saan gradun kasaan ja kenties jotain Oikeita Töitä, niin mullakin on varaa kokkailla kaikkea ihanaa maukasta! Tai edes hommata kunnon jääkaappi. Tai pakastin. Tai kunnon kattiloita, pannuja, edes kunnollinen keittolautanen, hehe. Siskot kokkaa-blogi toimii minulla vähän myös apuna koti-ikävään: lapsuudenkotona kokataan paljon mutta opiskelupaikkani on neljän tunnin matkan päässä ja visiitit aika harvassa nykyään. Mutta samanlaisia kommelluksia on aina meillä kotonakin, joku omituinen ruhonosa on jostain löytynyt, eikä kukaan oikein tiedä, mitä sille pitäis tehdä. Ja sitten selvitetään - usein tämä blogi toimii siinä apuna! No tulipas pitkä sepostus; lyhyesti sanottuna kiitos Nelle ihan huipusta blogista, se on minulle tärkeä. Ja onnea miljoonasta kävijästä!

Terv. Annaliina

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Monet kerrat olen lukenut herkullisia reseptejä blogista ja aina vaan palaan uudelleen.

Arvonnassa mukana Juhanna

Ande kirjoitti...

Vaikka tämä onkin ruokablogi, niin silti lämpimimpiä ajatuksia herättää häät-postaus vuodelta 2010. Kirjoitus oli vain niin kaunis!

Onnittelut rajapyykistä, on aina ollut ilo lukea!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea saavutuksesta! Minulle bloginne tarjoaa arjen piristystä ja uusia ideoita ruoanlaittoon, kiitos siitä!

Hanna

Annika kirjoitti...

Upea määrä kävijöitä, eikä todellakaan mikään ihme! Tätä elämän makuista blogia on ollut aina ilo lukea ja pienen perheenjäsenen tuomat uudet tuulet ovat olleet oikein hauskoja:)
Yksi lemppari resepteistä on ehdottomasti härän tahmahännät!

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja valtavat onnittelut näin suuresta kävijämäärästä! Pakko tosin todeta, että onko tuo ihmekään näin laadukkaalla blogilla. :) Itse olen ollut puolet elämästäni kasvissyöjä, mutta siitä huolimatta jaksan tavailla kaikki reseptit ja luen suurella mielenkiinnolla ruokafaktoja, joista olen ihan mielenkiinnon puolesta ikikiitollinen, kun en asiasta ole mitään tiennyt, koska en ole liha-, kala- tai kanaruokaa ole koskaan valmistanut. Pidän myös suuresti noista pienten arkitarinoiden jakamisesta. :) Jatkakaa samaan malliin!

- Kalypso

Inkeri kirjoitti...

Tästä blogista löytyy aina kivoja reseptejä ja itsekin kokkaan usein siskon kanssa :)

Ulla kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa eksyin tänne, aivan valtavan hieno blogi. Tule toistekin, ihan taatusti, Ja onnea miljoonasta. Miljardi seuraava tavoite?

MissJenny kirjoitti...

Onnea kovasti hienosta saavutuksesta ja tosi kivasta blogista! Teidän postauksista tulee niin hyvälle tuulelle, kiitos kovasti siis ja jatkakaa samaan malliin :)

merikukka kirjoitti...

Onnea blogillesi, ihan huikea kävijämäärä! Mukana arvonnassa.

Aila kirjoitti...

Lämpimät onnittelut! Täälläkin tulee käytyä kurkkailemassa.
Ja arvonta tietysti:)

Johanna kirjoitti...

Täällä tulee käytyä aina silloin tällöin ideoita etsimässä. Ja kuvia katselee aina ilokseen :) Ja arvonta on hauska juttu, siinä mukana tietysti!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Blogia olen lueskellut jo jonnin aikaa, ja joskus päätyy reseptejä ihan tekoon asti, tai ainakin haaveiluun! :)
Peppi

Heini kirjoitti...

Kuinnioitettava määrä vierailuja, hatun nosto täältä! Harvemmin tulee kommentoitua mutta reseptejä etsittyä sitäkin useammin. Myös yllättäviä juttuja on uskaltanut kokeilla kun ohjeet on niin selkeät ja hyvät. Kiitos insipiraatioista,toivottavasti blogin tarina jatkuu vielä pitkään :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeaaa! Paljon onnea! Olen vasta hiljakkoin löytänyt bloginne ja toteuttanut jo joitakin reseptejä. Pitkää ikää blogille toivottaa Ritva

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hienosta saavutuksesta! Itse löysin tämän blogin vasta kesällä pavlovan reseptiä etsiessäni ja koukkuun olen jäänyt. Todella inspiroivia juttuja :)

Mimsu

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut rajapyykin ylittämisestä!
Olen vuosien varrella saanut teiltä hyviä vinkkejä ja tosi maukkaita reseptejä joten kiitos niistä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos blogista, käyn lueskelemassa tätä usein vaikka omat kokkailut olisivatkin vähissä. Kivoja kuvia ja mukavaa tekstiä.
-Päivi-

Linnea / kujerruksia kirjoitti...

Paljon onnea ja ihanat arpajaiset!

Minä löysin tänne blogiin aikoinaan paahdetut punajuuret -ohjeen kautta ja ai että ne ovat hyviä, niitä tehtiin monta kertaa ja juuri tajusin että voisinpa taas.

Blogissa on aina ihanat kuvat ja mukava tekemisen meininki, nyt kun arki on taas saatu jotenkin raiteilleen alan sukellella resepteihinne tarkemmin, tuolta kasvispuolelta bongasin äsken useammankin jota haluan kokeilla.

Onnea vielä ja kiitos!

Asteria kirjoitti...

Kovasti onnea tästä huikeasta kävijämäärästä! Vaan eipä ole ylläri tämä, olen blogiasi seurannut alusta saakka säännöllisesti. Käyttöön olen ottanut esim. viime pääsiäisenä lammasmarinadin. Herkkua tuli. Pidän erityisesti kirjoitustyylistäsi ja kuvat ovat laadukkaita. - Asteria -

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia reseptejä koko blogi täynnä, monta ideaa omaan ruuanlaittoon saatu.

Anonyymi kirjoitti...

Saas nähä tuleeko miljoona kommettia :) Itse kommentoin harvakseltaan. Olen täältä löytänyt yhden taivaallisen hyvän ruuan. Nimeä en muista mutta kassleria uuniin, kaikkea hyvää mukaan ja muhitetaan monta tuntia. En ollut aiemmin tiennyt mitä kasslerista voisi tehdä. Uuniruuat ovat mun lempiruokaa ja tätä kassleria teen talvella usein.

lotta kirjoitti...

Itse löysin blogin vasta ihan muutama viikko sitten, kun googlettelin jotain ruokaohjetta. Aivan ihania ohjeita (ja kuvia!!) täynnä koko sivu:) Hyviä vinkkejä omaan kokkailuun olen saanut jo monia!

Rapunzel kirjoitti...

Tämä blogi on tuonut ruoanlaittoomme tosi paljon uusia ideoita. Parhaat lammasreseptit ovat tulleet täältä ja moni muu epätavanomainen kokeilu. Lisäksi päivitystahti on sopiva, kirjoitustyyli miellyttävä ja mitä vielä. Kiitos ja onnea!

Sira Sinkeri kirjoitti...

Uskomaton kävijämäärä vain kahdessa vuodessa! Onnea ja pitkää jatkoa blogille!
Puolisen vuotta olen seurannut siskojen kokkailua ja nauttinut lukemastani/näkemästäni tosi paljon. Täältä saa kaiken: ohjeet, vinkit, arjen pelastukset, juhlien bravuurit, raaka-ainetietoutta jne. Ulkoasultaan ja muultakin rakenteeltaan Siskot kokkaa on suomalaista huippua. Kiitos!

j. kirjoitti...

Onnea!
'Teitte' musta risottomestarin jo vuonna 2010, jonka jälkeen oon klikkaillut sivuillenne lähes päivittäin.
Jatkakaa, jatkakaa!

Fariini kirjoitti...

Onnea mahtavasta kävijäluvusta! Punajuurihummus houkutteli minut tänne helmikuussa, ja sen jälkeen olen ahkerasti selannut arkistoa ja lukenut uusia viestejä. Jokaiseen kokeilunhaluun tai kiireeseen tuntuu aina löytyvän jotain kokeiltavaa!

Meku (Toscapulla) kirjoitti...

Onnittelut mahtavasta kävijämäärästä. Ihana blogi täynnä huikeita kuvia!

Unara kirjoitti...

Onnea uskomattoman hienosta saavutuksesta! Erityisesti Sian etuneljännes kirvoitti railakkaat naurut.

Taina kirjoitti...

Ihana virtuaalikuolata kuvia ja nauttia tarinoista ruokien ympärillä!

Minka kirjoitti...

Suuret onnittelut! :-) Täältä löytyy kyllä vaikka mitä ihania herkkuja :-)

Heidi kirjoitti...

Onnea mielettömästä saavutuksesta! Kyllä kelpaa pitää arpajaisia :)

Hanna kirjoitti...

Hieno saavutus, onnea! =)

Kukka kirjoitti...

Vautsi voutsi, miltsi täyteen! Onneksi olkoon :) Tämä ihastuttavia ideoita pursuava blogi on ollut meikäläisen ruokablogireelissä jo piiitkään.

Jukka kirjoitti...

Onnittelut! Jatkakaa samaan mielenkiintoiseen tapaan!

Unknown kirjoitti...

Miljoonasti onnea! Huikea saavutus!

marjaana kirjoitti...

Onnittelut hienosta saavutuksesta!

Olen lukenut blogia ihan alusta saakka, suosikkilistalla se on ollut perustamisestaan lähtien.

Monet kokeilemistanne resepteistä jätän suosiolla väliin kotikeittiössämme, koska ne ovat usein aikaavieviä ja omat taitoni ylittäviä, mutta ihana niitä on lueskella! Olen kokeillut ehkä kymmenkuntaa reseptiä, viimeksi kanaa kurpitsapedillä hieman muunneltuna versiona. Resepteistä jää usein myös mieleen erilaisia yleisvinkkejä, joita voi omissa keittiöpuuhasteluissa hyödyntää.

Mielestäni Siskot kokkaa -blogissa ihaninta on kekseliäiden reseptien ja yksityiskohtaisten ohjeiden lisäksi aiheelle omistautuminen sekä lämminhenkisyys, joka välittyy näppäimistön tällekin puolelle. Kiitos!

Venla kirjoitti...

Hei!

Olen lukenut blogia puolentoista- ehkä kahden vuoden ajan. Mitään erityistä sattumusta ei ole jäänyt mieleen, mutta olen aina suhtautunut Siskot kokkaa -blogiin kunnioituksella. Ohjeissa näkyy todellinen omistautuminen, jaksaminen ja kekseliäisyys. Uunissa paahdetuista punajuurista vuohenjuuston kanssa on tätä kautta tullut yksi omista lempiruoista kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kiitos, toivon blogille pitkää ikää!

Anonyymi kirjoitti...

Miljuunasti Onnea :) !!
Blogi on inspiroiva ja kuvat ihania!
Aurinkoista ja makoisaa syksyä :)
Hannis

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Ihana blogi, jota seuraan mielenkiinnolla :)
T. Auringonkukka

auringon-kukka@hotmail.com

Pihla-Ottilia kirjoitti...

Yksi niistä selkeistä ja samalla niin koristeellisista blogeista, joita jaksan lähes päivittäin lukea. Kiitoksia ja onnea! ):

ensu kirjoitti...

Wow, miljoona! Huikea luku, melkein käsittämätön, mutta ansaittu.
Kerään ruokaohjeita ylös ja merkkaan niihin yleensä myös alkuperäisen lähteen jos ohje pääsee suosikeihin. VIhossani on merkintä Siskot kokkaa -blogista riisi-rusina kesäruoan kohdalla.

Maxi kirjoitti...

Mitä tuohon osa sanoa kuin onnea. Ihana tarina omenapiirakan etsimisestä, itsekkin etsinyt monta vuotta ja viime vuonna löysin ohjeen.

Tuulia kirjoitti...

Onnea, mukaan arvontaan!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea huimasta saavutuksesta.
Ja tietysti mukaan arvontaan.

t. Keiju

Anonyymi kirjoitti...

En yhtään ihmettele blogin kävijämääriä, täällä on aina kiva käydä. Yksivuotiskakku on muuten suloinen, samat juhlat onmeilläkin ihan kohta. Inspistä tarjoiluihin haetaan... :)

T. Liisa

Anonyymi kirjoitti...

onnea, komea kävijämäärä! olen mielelläni mukana arvonnassa
-kaisa

Merituuli kirjoitti...

Paljon onnea huimasta kävijämäärästä!

Parhaiten minulle on jäänyt mieleen yhdessä vietetyt hetket - esimerkiksi se viikonloppu saaressa kun olitte ihan just naineet.

Paljon iloa ja kokkailuintoa jatkossakin!

Dinner4u2 kirjoitti...

Onnea miljoonasti! Huikea saavutus :)

Anna kirjoitti...

Onnea :)
Olen jo useamman vuoden seurannut blogiasi, sillä pidän kauheasti tavastasi kirjoittaa! Ja nyt omana raskausaikanani on ollut mukava seurata elämääsi pienen miehenalun kera. Tulen varmasti palaamaan tulevan vuoden aikana useamman kerran vauvanruokapäivityksiisi :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea mahtavasta blogista! Jatkakaa samaan malliin :) <3

eewis_4@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Miljoona onnen toivotusta :)

Miia kirjoitti...

Upea suoritus, olisi huikeaa jos joskus omakin blogi saavuttaisi suosioita. :)

Anonyymi kirjoitti...

onnea täältäkin , blogiasi on todella mukava lueskella ja saa siitä itsellekkin jotain vinkkejä :) t: kiruska

Asta kirjoitti...

Onnittelut suosikkiblogilleni!

iines kirjoitti...

Onnea miljoonasti :)

lennu kirjoitti...

Onnea saavutuksenne johdosta blogille! Arvonnassa mukana...

Anonyymi kirjoitti...

Olipa innostavaa, sain uusia ideoita ruuanlaittoon joka välillä maistuu puurolle!

illu kirjoitti...

On ollut mukava lukea blogiasi

Anonyymi kirjoitti...

onnea,kohti kahta miljoonaa

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogin ensimmäistä kertaa joskus vuosi sitten, kun googlettamalla etsin uusia ideoita kanan kanssa tarjottavaksi. Ja löytyihän niitä! Ensimmäisenä tulee mieleen rintafile uppomunalla ja parsalla. Toki tällaisen yhdistelmän olin ennenkin kuullut, mutta kuva oli niin kielen mennessää vievä, että aloin selailemaan muitakin reseptejä. Namnam.

Jatkakaa siis samaan malliin!

nimimerkillä Rixxu.

ella kirjoitti...

Ohhoh! upea määrä kävijöitä! Itse olen vasta muutaman kerran harvakseltaan lukenut, mutta sen perusteella en määrää ihmettele. Onnea! envirk@utu.fi

marjo66 kirjoitti...

kivasti kirjoteltuja juttuja, kiitos

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hurjan hienon rajapyykin saavuttamisesta!

Tuulikummun keittiössä
Kaisa

Irina N kirjoitti...

Tämä on yksi ensimmäisiä "hienompia" ruokablogeja, joita seuraan. En tiedä, olenko koskaan toteuttanut täältä mitään, mutta kuvia ja tekstejä on mukava lukea. Paljon onnea mahtavasta määrästä! Kivan monipuoliset palkinnot olet myös saanut kasaan.

Nenna kirjoitti...

Onnea huikeasta kävijämäärästä! :)Löysin teidän bloginne vahingossa, kun selailin nälkäisenä reseptejä netistä! Ja sen jälkeen onkin tullut vierailtua jo useamman kerran! :)

Arvonnassa olen mukana myös :)

marika kirjoitti...

Onnittelut isosta kävijämäärästä :) Tämä oli ensimmäinen kerta, kun eksyin blogiisi, hyvältä vaikuttaa :) Kokeilen arpaonneani.

marikax@gmail.com

Leena kirjoitti...

Vau mikä kävijämäärä ja vau mitä ohjeita! Tänne eksyn varmasti uudestaankin!

leena.vyyrylainen@gmail.com

masuuu kirjoitti...

Valtavan hieno saavutus, Onnea!

masuuu kirjoitti...

Valtavan hieno saavutus, Onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Miljoonan kävijän rajasta.Mahtava saavutus!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa ja Onnittelut suuresta suosiosta :-)
Kerrassaan upeaa saavutus !

Anonyymi kirjoitti...

Maailman parhaalle blogille toivotan kovasti onnea tulevaan!

Nineli
nileppa@hotmail.com

Sharleen kirjoitti...

Aivan ihanaa lukea ja katsella tätä teidän kyseistä blogia! Kiitoksia tästä mahdollisuudesta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi, kiitos resepteistä.
Hyvää syksyä.

maija.helin@luukku.com

kka1968 kirjoitti...

Kovasti on tekstiä ruudulta verkkokalvoille kulkeutunut... ;)

Arvonnalle peukut!

johanna sotaheimo kirjoitti...

Pitää alkaa katsoo mitä ohjeita täältä löytyy!!

Anonyymi kirjoitti...

Aion kokeilla noita munakoisopalloja ja sattumalta vasta nyt päädyin blogiin, vaikka olen blogien suurkuluttaja. tapiiri_1 @ hotmail. com

sirkkuli kirjoitti...

Onnittelut huimasta kävijämäärästä. Kivoja reseptejä on tullut seurailtua

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi.
osallistun arvontaan

tlavikka@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Tulen aina satunnaisesti lueskelemaan kuulumisia, sillä parasta on, että täällä on aina kunnolla luettavaa ja mielipiteitä eikä ainoastaan uutuustuotteiden esittelyä. Syysraikkaat onnittelut hurjista lukijaluvuista ja kiitos arvonnasta!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon minunkin puolesta.
Senhän sina tiedät että olet pelastanut minut monesta kokkaus ja ideapulmasta,kiitos siis idearikkaasta parhaasta blogista ever!
Jatkan edelleen faninasi!

T.exbaijerilainen

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

Bloginne osoittautui taas aarreaitaksi, kun taaperomme herkuksi osoittautui kurpitsa. Ihania ruokia koko perheelle!

-Outi

ahle kirjoitti...

Tämä on paikka josta etsiskelen uusia kasvispainotteisia ohjeita.
Onpa huikea määrä kävijöitä eli moni muukin on huomannut bloginne monipuolisuuden ja innostavuuden.
Arvonnassa tietysti myös mukana, kivat palkinnot olette kyllä valinneet.

Anonyymi kirjoitti...

Huikea blogi, jonne kerran eksyin täysin vahingossa! Siitä se sitten alkoi teidän bloginne seuraaminen ja fanittaminen!
-pompula

Reija kirjoitti...

Huisin ihana blogi, ihanaa tekstiä, upeita kuvia ja aivan mahtavan herkullisia ohjeita ruokiin. Onnea!

annamanna kirjoitti...

Kiitos mahtavista resepteistä ja ideoista! Erityisesti mieleeni ovat jääneet kesäkurpitsaletut ja se, jota sinä kutsuit kesäkurpitsakeitoksi - meillähän se oli pakko ristiä homejuustokeitoksi, koska muuten ei olisi lapsille kelvannut :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Olen seurannnut blogia alusta asti, monenlaista on matkalla sattunut mutta ruoka on ollut aina laadukasta ja yllätyksellistä. Olet käyttänyt sellaisiakin raaka-aineita, joita tuskin olisin tullut kokeilleesi ilman blogiasi, t. Tiuku

salla kirjoitti...

Miljoona kävijää on todella paljon! Onnea! Itse olen blogiasi seurannut ainakin sen pari vuotta ja aina on ollut ihana lukea merkintöjäsi. :)

lentoemo kirjoitti...

Miljoona!! Huh, huh sentään, onpa täällä aikamoinne vilske käynyt.
Vaan toisaalta; täältä löytää aina jotain uutta kivaa, vähän erilaista, inspiroivaa. Ei muuta kuin eteenpäin kohti seuraavaa milliä fiilispohjalla.
Olen mieluusti arvonnassa mukana myös.

Taika Taiga kirjoitti...

Etsin netistä kesäkurpitsaohjetta ja päädyin tänne. Onneksi olkoon kävijämäärästä! Taidanpa jäädä seuraamaan, ja tietenkin arpajaiset on kiva juttu!

Minna kirjoitti...

Paljon onnea!!!
Kiitos herkullisista resepteistä :)
Arvonnassa mukana.

Iloista syksyä!

Pessi ja Illusia kirjoitti...

Onnea ja kiitos herkullisesta blogistanne, jonka itse löysin vasta taannoin. Viimeksi eilen hehkutin Siskot kokkaa-blogia FB-seinälläni: ruokablogin on oltava hyvä, jos sen tekijät kokevat toisinaan annoskateutta sekä julistavat rakastavansa sattumia ja salviavoita! Olen valmistanut resepteistänne vasta kaksi ohjetta "Välimäen kurpitsakeiton" ja "Kikhernejauhelihapihvit", molemmat hieman soveltaen, mutta mielestäni melko menestyksellisesti. Tapanne kirjoittaa ruoanlaitosta ja ruoasta ylipäänsä saa veden herahtamaan kielelle tuon tuosta. Ilahduin myös huomatessani, että luette The Pioneer Woman -ruokablogia, joka on sekin lajissaan aivan hulvaton.

Osallistun innolla arvontaan!

terveisin Essi

Athena kirjoitti...

Hyviä juttuja, iloisia kuvia, elämisen makua. Kaikkea hyvää elämässä eteenpäin.

maruska kirjoitti...

Kiitoksia mahtavista jutuista, olen seurannut sivusta pitkään!

tiiti66 kirjoitti...

Onnittelut mahtavista kävijämääristä, olette joka käynnin ansainneet. Erityisesti minulla on jäänyt mieleen `hävikistä herkuksi`-kampanja. Osallistun myös arvontaan, palkinnot säväyttävät.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogista, on ollut mukava lukea tarinoita siitä, kuinka ruokanne syntyvät milloin minkäkinlaisen tarinan siivittämänä.

Noora

Ansku kirjoitti...

Onnea, en yhtään ihmettele, että blogi on näin paljon kävijöitä haalinut :)

Blogista parhaiten on jäänyt mieleen erilaiset pataruoat. En ole aiemmin oikein haudutellut, tai uskaltanut käyttää monipuolisemmin eri osia lihasta, mutta selkeiden ohjeiden kautta olen siihen rohkaistunut, ja tyytyväisesti ihania lihapatoja mussuttanut. Kiitos siis inspiraatiosta!

Nirsi kirjoitti...

Onnea ja kiitos hyvistä ja inspiroivista resepteistä! Myös apukokin seikkailuja on ollut ilo lukea, koska täällä on kuljettu pienen kanssa lähes tasatahtia - pötkelömme on lähes samanikäinen teidän I:n kanssa. :) Eli vauvanruokavinkit on luettu erityisen tarkkaan!

Arvontaan siis osallistutaan täten.

Nirsi

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Siskot kokkaa -blogi on pelastanut monen monituista ruoanlaittosessiota kun oma kekseliäisyys on ollut nollan luokkaa. Sen lisäksi blogi on tavattoman kaunis. Kiitos, että jaksatte ilahduttaa edelleen. :)

h_lammas@hotmail.com

Rombo kirjoitti...

Paljon onnea huikeasta rajapyykistä! :)

evejaron@gmail.com

Laika kirjoitti...

Ihana, aivan ainutlaatuinen blogi! Monta herkullista reseptiä olen täältä bongannut, suosikkini kuitenkin on kesäkurpitsakeitto. Onnea miljoonasta ja jatkakaa samalla luovalla linjalla!

Mukana arvonnassa,
Laika

Penni kirjoitti...

Hirmuisesti onnea kattilanräminän saattelemana! Bloginne on ollut yksi suuri myötävaikuttaja, että olen uskaltautunut pistämään pystyyn myös oman blogiviritelmän.

Ja mitä ihania ruokia teillä täällä valmistetaan! Toivottavasti moni blogianne lukiessaan rohkaistuu ostamaan kaupasta muutakin kuin vaan sitä ainaista fileetä. Luvassa on aivan ihana makumaailma, kuten teidän resepteissännekin näkyy!

Onnia paljon :)

Anna kirjoitti...

Onnea huimasta kävijämäärästä! Minusta on ihanaa, miten teidän blogin olemassaolon aikana blogille on kehittynyt oma, tunnistettava tyyli. Tykkään :)

statisti kirjoitti...

Paljon onnea!! Monta vuotta olen teidän kokkailuja seuraillut, ehdottomasti yksi lemppariblogeista ja mukava kirjoitustyyli :) Ja toki mukana myös arvonnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava blogi tämä. Alunperin eksyin tänne jonkin toisen blogin kautta. Kekseliäitä reseptejä ja kauniita kuvia. Mukavaa syksyä.

maija.helin@luukku.com

Lisa kirjoitti...

Onnea teille, hieno saavutus! Ihana blogi, niin paljon inspiroivia reseptejä! Kaikkea hyvää jatkossakin!:)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea miljoonasta kävijästä loistavalle blogille!

Iina Oulusta

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hurjasta kävijämäärästä!
t. Helena-täti ;)

Nanna kirjoitti...

Miljoona-Nelle Hurraa! :)

Nanna kirjoitti...

ja sisko kans!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, onnea! Kuvat ovat upeita ja ruuat todistetusti herkullisia. Keep up the good work =)

-Jenni

Veera kirjoitti...

Onnea suosikki blogilleni!

Aron Koominen kirjoitti...

Onnea! Miljoona on iso luku. Arvontaan voisin minäkin osallistua.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Itse olen löytänyt bloginne vasta jonkin aikaa sitten, mutta koukussa ollaan. Tietä seuraamalla pysyy kivasti perillä ruokamaailman uusista tuulista. Itse en aina kokkaile ihan yhtä haastavaa ruokaa kuin teillä, mutta jotain simppelimpiä juttuja olen kokeillutkin. Tykkään myös kivasta kirjoitustyylistänne, ihan kuin kavereita oltais. :D

-Elina N.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa että miljoonan raja ylittyi! Blogistasi saa aina hyviä ideoita kun omat alkaa loppua :).

T. emmi

Martina kirjoitti...

Onnea, onnea! Muistan kun eksyin tänne ensimmäisen kerran aivan blogin alkutaipaleella ja ajattelin tuolloin, että tästä blogista tulee vielä menestys. Ja oikeassa olin, nyt on jo miljoona käyntiä koossa! Mahtavaa! :)

noel kirjoitti...

onnea mahtavasta kävijämäärästä ja kiitos erittäin innostavasta blogista:)

Julia

kookoo kirjoitti...

Heippa ja onnea :)
En ole ehkä koskaan tehnyt yhtään reseptiä itse perässä, mutta senkin edestä ihastelen sen innokkuutta ja tarmoa, jolla blogin pitäjä(t) tarttuvat monimutkaisiinkin ruokaprojekteihin <3

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogista ja onnea miljoonasta kävijästä :)

Jos mä en keksi mitä ruokaa tekisin, niin mä tuun aina ekaks tänne väijymään.

-HennaT

Judiuni kirjoitti...

Onneksi olkoon huikeasta kävijämäärästä ja kiitos mielenkiintoisesta ja usein päivittyvästä blogistasi.

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin tänne nyt ihan ensi kertaa ja heti pääsen arpajaisiin:) Mahtavaa! Nyt otan viinilasin ja luen kaiken muun!

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Annis kirjoitti...

Isot halaukset ja paljon onnea. Bloginne on todellakin ansainnut sen miljoona käyntiä..=) On ollut ilo lukea mitä kaikkea tänne on vuosien saatossa kertynyt ja osaa resepteista ja tuotteita on innolla kokeitu omassa keittiössä.

Anonyymi kirjoitti...

Mukana mahtavassa arvonnassa! Blogisi on todella inspiroiva, viimeeksi tein ohjeellasi "mummoankan omenapiirakkaa" ja vei kyllä kielen mennessään :)
-Riksu-
riikka_kuitunen(at)hotmail.com

MaijaL kirjoitti...

Onnea huikeiden lukujen saavuttamisesta! Ja mikäs tuollaisia lukuja saavuttaa, kun blogi on mitä mainioin ja piristää joka käynnillä päivää!
Olen kymmeniä reseptejä kokeillut ja oppinut käyttämään uusia raaka-aineita, mm. belugalinssejä. En muista miten aikanaan eksyin blogin pariin, mutta yksi varhaisimmista testatuista resepteistä oli kanaa kaljatölkki ahterissaan. Ja kyllä ovat saaneet sille sukulaisetkin nauraa, kun ovat hyvää kanaa saaneet syödäkseen. :)
Iiiso kiitos kirjoittajille! Odotan aina innolla uusia tekstejä!

Canelia kirjoitti...

Miljoonasti onnea Kerrassaan Mahtavalle Blogille, täällä on aina ilo piipahtaa! Ketunleipägranite on jäänyt lähtemättömästi mieleen (ja mitä kaikkia muita ihanuuksia siinä jälkkäriannoksessa olikaan), joskus vielä otan ja kokeilen reseptiä itsekin. :)

Unknown kirjoitti...

Siis vieläköhän tänne ehtii mukaan arpajaisiin..? Jos, niin innolla mukana :) Ja onnittelut suositusta blogista!

kaius kirjoitti...

Onnea kaikista virstanpylväistä.Hienot juhlat sitäpaitsi!

Linda kirjoitti...

Heips! En tiedä ehdinkö osallistua enää arvontaan mutta jätän silti kommentin. Onnea paljon! Tykkään tosi paljon blogistanne, olen moneen otteeseen huomannut että tehdään samaan aikaan samoja ruokia, joten jotain yhteneväistä ajattelua/telepatiaa meiltä ehkä löytyy. ;) Kiitos inspiraatiosta ja toivottavasti blogi pysyy pystyssä vielä kauan! :)

Pullahiiri/Taru kirjoitti...

Onnittelut suuresta kävijämäärästä! Blogissanne on ihania tarinoita ja herkullisia reseptejä. Mukavia herkkuhetkiä jatkossakin!

wiid kirjoitti...

Lammasreseptit ovat kyllä kautta aikojen olleet tämän koneen välimuistissa tallessa, suuri kiitos erityisesti niistä!

Kiitos blogistanne ja toivottavasti jatkatte vielä pitkään!

wiid kirjoitti...

Erityisesti mieleen ovat jääneet lukuisat lammas-aiheiset reseptit, jotka ovat myös tietokoneen välimuistissa pyörineet useaankin otteeseen. Suuri kiitos niistä!

Toivottavasti blogitienne jatkuu vielä pitkään!

Anonyymi kirjoitti...

Oho, mikä mahtava arvonta!

Hannu Räty kirjoitti...

Jo vain sano Jänkhä Jouni :)

Taina kirjoitti...

Minä olen yksi tosi monesti klikannut!