sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tunnelmakuvia Tervasaaresta

Eilen, Tervasaaressa. Tarvitseeko sitä paljon muuta sanoakaan? :) Ai niin, tapakset olivat hyviä. :)

pyöräbaarin tapaksetPyöräbaarin tapaksia - taisivat kyllä loppua sitten jo tervasaaren jälkeen, menekki näytti olevan sitä luokkaa. Jos jotain olisi saanut toivoa, niin alkoholittomia juomia mukaan kärryyn :)Voileipiä ja chiliä, paitsi että voileivät olivat loppu, mutta chiliä oli vielä. Pop-up ravintoloiden lisäksi paikalla oli paljon omalla piknikillä olevaa väkeä. Emme jonotelleet maistamaan, mutta juttelimme iloisten, olostaan nurmikolla nauttivien ihmisten kanssa.


pop-up ravintoloita
Laiturilla oli parikin ravintolaa; pyöräbaari saapui paikalle samoihin aikoihin kuin me ja laiturilla oli jo puuhaamassa 3 -ruokalajin illalliselle kattauksia valmisteleva porukka.


PyöräbaariPyöräbaarin porukka vaikutti olevan itsekin vähän hämmentynyt ravintolapävän suosiosta:)

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Nyt kyllä jää kahden uusimman postauksen kuvat kokonaan latautumatta. Sääli!

Minna

Nelle kirjoitti...

Minna: mikäs siinä kanittaa? Kokeilin kolmella eri selaimella ja meiltä lataantuu kaikki kuvat ihan nätisti - tarkistin että kokokin pitäisi olla sama kuin ennen... Onkohan jollain muulla samaa ongelmaa...

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Hyvin avautuvat kaikki kuvat:)

Tiina kirjoitti...

Tuo telttakatos oli meidän ravintola :) Oltiin tosi yllättyneitä siitä miten paljon ihmisiä tuli paikalle, ja että kaikki tulivat kerralla! Meillä oli yli 20 litraa keittoja ja ne myytiin loppuun reilussa tunnissa. Kaikki ruoka myytiin loppuun ja tuntui kamalalta käännyttää ihmisiä pois kun ei vaan ollut enää yhtään mitään tarjottavaa.

Toisen ravintoloitsijan serkut astuivat New Yorkin koneesta aamulla ja joutuivat heti hommiin :D Oli tosi kivaa, vaikkei päästykään vierailemaan muiden ravintoloissa. Ensi kerralla tehdään asiat vähän eri tavalla mutta ehdottomasti lähdetään mukaan uudestaan!

Nelle kirjoitti...

Campasimpukka: onneksi! pelästyin jo, että onko jotain mennyt pysyvästi rikki kun bloggerissa oli niitä ongelmia taannoin.

Tiina: no sittenhän käytiin ihan vieressä:) Me päädyimme Tervasaareen, koska siellä oli useampi kokkauspiste pienellä alueella :) Tässä lyllertäväisessä olotilassa oli kivaa kun välimatkat eivät olleet niin isoja. Ensi vuonna toivottavasti uudelleen - kärryjen kanssa! :)