maanantai 7. huhtikuuta 2014

Miten syntyvät maailman parhaat porkkanaletut?


No tietysti niin, että korvataan n. puolet nesteestä maailman parhaalla karamellisoidulla porkkanakeitolla, jota jäi viikonlopun illalliskutsuilta.

Ja keittoa jäi, koska sitä tehtiin ylimäärin, koska se on maailman parasta.

Ja tässäpä taas yksi hyvä syy tehdä sitä enemmän kuin aikoo kerralla syödä.

Sellainen vinkki tosin, että koska keitossa on aika paljon voita, kannattaa lettutaikinaan laittaa hieman enemmän jauhoa kuin muuten laittaisit, sitten tulee just hyviä. Keiton lisäksi laitoin toki myös raastettua porkkanaa ja maustepippuria.

Hyvin kelpasivat toipilaallekin lounaaksi.

p.s. edelliskerralla kun keittoa jäi n. yhden ihmisen annos, käytin sen sämpylätaikinaan. Ihan ok, mutta tämä oli paljon parempi kohde. :)

p.p.s se karamellisoitu keitto on ehkä maailman paras kohde myös niille paremmat päivänsä nähneille porkkanoille. 






Ei kommentteja: