sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ja jos sitä mätiä jää...

mätipizza
... niin mikä estää leipomasta durum - jauhoista rapean pizzapohjan, keittämään siihen vähän tomaattikastiketta ja levittämästä sipulisilpun ja jäljelle jääneen smetanan möykkyinä pizzapohjalle?

pizzaa ja smetanaa
Ja sitten paistetaan, kuumassa uunissa, kuumalla pellillä ja kun smetana on levinnyt ihaniksi lammikoiksi otetaan pizza pois uunista. Siihen levitetään se loppu mäti, mitä jääkaappin jäi ja leikattua ruohospulia sekä tillisilppu.


Nautitaan oluen kanssa. Sääli, että se V joutui lähtemään Barcelonaan jo aamukuudelta, olisi tästä hänellekin riittänyt. Suukon sain kuitenkin aamulla kun jäin sänkyyn nukkumaan ...ja pehmolelun kainaloon.

Tämän vuotinen joulukuusi oli muuten tuuheampi kuin edellinen.

joulukuusi tai mitä siitä on jäljellä

Vaikka olemmekin aivan ihania, niin on sentään jotain, mitä me ei vaan osata. 1550g, mutta osa neulasista heitettiin pois jo aiemmin. V sanoi, ettei mun pitäisi tehdä tällaista tilastoa :)

5 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

joopajoo, ystävänpäivä on uusi nuutinpäivä! :D Ei olis kyllä arvannu että hakojen paino menee noinkin lähelle toisiaan.. :D

Herkun näköinen pitsa, btw. :)

Nelle kirjoitti...

No olihan tämä tämänvuotinen kuusi vielä kaksi viikkoa pidempään "ilonamme" ;) Olivat neulaset saattaneet jo vähän kuivuakin verrattuna viime vuoteen. Isompi pssillinen niitä tuli kun viime vuonna - ehkä tilavuusmitta olisikin osuvampi? ;)

..Ehkä tosiaan pitäisi pyrkiä tekemään jotain toisentyyppistä tilastoa...

Mimmu kirjoitti...

No jos ensi vuonna sitten deseinä tms? Toisaalta menee kahden vuoden tutkimustulokset ihan hukkaan!

Inez kirjoitti...

Hihii, taas yksi juttu lisää: kaikkien muiden yhteensattumien(mm. asuinpaikka, mökkiseutu ja lähikaupat)päälle minunkin mies lähti tänään Barcelonaan! Jos me ollaankin sama ihminen mutta eri ulottuvuuksissa :D ?

Ja meilläkin jäi eilen mätiä blineistä, teenpä illalla siis pizzaa! Kiitos ideasta, olinkin tässä jo miettinyt että mitähän sitä tänään taas keksisi ruoaksi...

Nelle kirjoitti...

Inez: hehe, ehkä meidän pitää joskus tehdä vaikka kahvitreffit selloon tai taalintehtaalle mökille mennessä tms, asian selvittämiseksi ;)

Tuollainen pizza on kyllä aika luksusruokaa... :) Hyvää Pizzailua!