maanantai 28. kesäkuuta 2010

Kävijäarvonnan tulokset
Toivottavasti juhannus sujui teillä kaikilla leppoisasti ja arkeen palataan levänneenä ja kaikin tavoin virkistyneenä? :) No, jos menee enemmän osastolle väsynyt, mutta onnellinen niin sekin kelpaa. Taidan itse kyllä pudota jälkimmäiseen kategoriaan. Juhannus oli kieltämättä varsin iloinen ja rentouttava - lopulta ihan suhteellisen kivaa säätäkin saatiin. Mutta tästä huolimatta tai siitä johtuen tänään oli kieltämättä tavattoman vaikeaa nousta ylös. :)

Mökin netti ei ollut käytettävissä, joten olen joutunut pitämään teitä jännityksessä hieman pidempään. Mutta 300 000 kävijän blogiarvonta suoritettiin juhannuspäivän lounaan jälkeen. Arvonnan onnettarina toimivat ystäväni M, hänen miehensä J ja V:n isän vaimo T.


Pancho toimi virallisena valvojana.Kirjoitin arpaliput aamupuhteina kun muut juhlijat vielä hoitivat kauneuttaan:) Kirjoitin jokaiseen lippuun järjestysnumeron: otin osallistujien nimet kommenteista järjestyksessä alkaen numerosta yksi. Loppuun lisäsin vielä ne muutamat nimet, jotka ilmoittautuivat pelkästään sähköpostilla. Arvontaan osallistujia oli siis kaiken kaikkiaan 45 kappaletta. Kaikki arpaliput taittelin saman kokoisiksi ja sekoitin pataa huolella ;)
kun liput olivat "vetäytyneet" muutaman tunnin ja onnettaret olivat hyvin ruokittu lounaalla, arvonta suoritettiin tuotteiden esittelyjärjestyksessä: ensin pippurimylly, sitten yrttisakset ja lopulta rikkalapio ja harja.

Ja kuka voitti? Rumpujen pärinää.... Pancho haukahtaa muutaman Andalucialaisen kunniahaukun, käsi kurottaa pataan ja...


voittaja


Decanterin lahjoittaman Peugeotin pippuri- ja suolamyllysetin voitti arvontaan osallistuja numero 19. Satunnainen!

Seuraavan arvan noustessa arvottiin edelleen Decanterin lahjoittamat Kühenprofin kolmiteräiset yrttisakset ja ne voittivat ... Numerolla 34 kisannut Ansku!

Ja Chez Mariuksen ihanan oranssin rikkalapiosetin voitti arpalipulle 32 nimensä saanut Taina!

Onnea voittajille!

Nyt tarvitsen sitten kaikilta voittajilta sähköpostilla osoitteen, johon tuotteet voi postittaa. Toivon, että laitatte osoitteet tässä viikon aikana, teen varmaan postitukset ja tuotteiden pakkaukset ensi viikonloppuna. :) Mikäli ensi viikon maanantaihin mennessä en ole saanut teiltä osoitetietoja avaan neljännen vara-arvan ja edetään sillä.

Vielä kerran, onnea! :)

Juhannuksen muista ruokaseikkailuista sitten myöhemmin lisää... Ja kerrottavaa riittää kun minut ja M:n laittaa samaan keittiöön! Luvassa on mm. ihanan kesäisiä Marcus Ayjalayn salaatteja, joita teen taatusti uudelleenkin...

Oikein hyvää työviikon tai loman alkua jokaiselle. :)

Edit 28.6.2020: Satunnaisen tavoitettuani kuulin, että hänellä sattumalta on jo useampi pippurimylly. Näin Satunnainen vierailija tekee ennennäkemättömän jalon tempun ja hän antaa nämä pippurimyllyt arvan nro 4 henkilölle. Pienen ekstramuistiaiseni lähetän Satunnaiselle, koska näin lämmin teko ansaitsee minusta ehdottomasti pienen palkinnon. ;) Joten käärin auki arvan numero neljä: Pippurimyllyt saakin osallistujanumerolla 25 kisannut Kata! Eli kata, laitappa minulle osoitettasi mailissa :)

4 kommenttia:

Satunnainen vierailija kirjoitti...

Siis uskomatonta, etä voitin, kiitos arvan nostajalle ja varsinkin valvojalle ;)!! Asiassa voidaan edetä, kuten e-mailissa laitoin. Aurinkoista kesää.

Nelle kirjoitti...

Satunnainen: valvoja on kyllä kiitokset ansainnut, niin tarkasti valvonta jo sujuu. :)

Valvoja valvoi meidän jokaisen liikkeet paimenkoiran tarkalla huomiokyvyllä vessareisuista lähtien ja jokainen pöydän alle livahtanut ruuanmurunenkin tuli siivottua :)

Pancho on siis Espanjasta n. reilun vuoden ikäisenä koiratarhalta adoptoitu löytökoira. Hän on K&T:n hellässä huomassa on saanut nyt ihan toisenlaisen elämän. Me tapasimme ensikertaa juhannuksena ja luulen, että meidät V:n kanssa on nyt ahkeran nuuhkinnan ja pienen arkuuden voittamisen jälkeen hyväksytty hovirapsuttajiksi. Ainakin toivon.. ;)

Ansku kirjoitti...

Huikea arvonta, erinomaiset onnettaret :) Kiitos paljon!

Ja jos Katalta löytyy useampia pippurimyllyjä kotoa, olen kyllä valmis vaihtamaan oman palkintoni (yrttisakset) myllyihin, edelliset myllyt kun ovat päässeet hajoamaan...

Mila kirjoitti...

Onnea voittajille! Ihana Pancho :) Fenkolisalsa testattu juhannuksena ja maistui! Lisäsin vähän pilkottua inkivääriä ja chiliä myös mukaan.