sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Hyvää naistenpäivää!Oikein ihanaa naistenpäivää kaikille naisille! Toivottavasti nämä kukkaset piristävät teitä edes vähän, näin kuvan välityksellä. Minulle tuli ihan kevät näiden myötä. :)

Tenttejä ja muita kouluhommia on ollut vaikka muille jakaa. Onneksi nyt helpottaa ja ensi viikolla pääsen Itävallan Salzbugiin. Olisinkin enemmän kuin kiitollinen jos jollakulla on jotain vinkkiä Salzburgin suhteen, nähtävyydet, ruoka tai muu sellainen. :) Yritän laittaa sieltä kuulumisia tänne jos pääsen jollekkin koneelle käymään. 

Tenttien jälkeen minulla on aina sellainen mukavan kevyt ja huoleton olo. Päätinkin palkita itseni kukkakimpulla ja kivalla lukemisella. Kävin ostamassa tuon uusimman Nellen mainitseman Glorian ruoka ja viini lehden. Aivan ihania reseptejä, kannattaa kyllä ehdottomasti lukaista läpi. 


Glorian ruuan ja viinin lisäksi otin kirjahyllystä viikonloppulukemiseksi lahjaksi saamani kirjan. Tässä siis vielä A. W. Yrjänän neljännestä runokokoelmasta pieni pätkä.

"Huoneen keskellä nukkuu
nainen alasti marmorin unta.
Pienenä koskin hänen varvastaan,
laskin kymmeneen asti.
Nyt yltäisin katseesta katseeseen.

Nainen kahdesti tuhat vuotta nuori: 
kun olit uusi, mitä veistäjä mietti.
Antoi velkojensa takeeksi
lemmensairaalle miehelle
lohduksi vuoteen vierelle."

A. W. Yrjänä - Mechanema

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää ja onnea tentteihin!

Mimmu kirjoitti...

Kiitos, onneksi ei ole enää jäljellä kuin ihan muutama. :)

Heli kirjoitti...

Hyvää Naistenpäivää siskot! :)

Olen käynyt Salzburgissa viimeksi liki kaksikymmentä vuotta sitten, joten ihan ei ole päivitettyä tietoa kaupungista. Muistaakseni keskustan tuntumassa olen käynyt jossain viinituvassa syömässä ja tietty konditoriat sekä suklaakaupat kannattaa tsekata. Kiva kaupunki varsinkin kesällä, toivottavasti siellä alkaa nyt jo hieman kevät olla pidemmällä kuin täällä! Hauskaa matkaa! :)

Mimmu kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Täytyy yrittää metsästää jostain sacherkakkua nyt ainakin. Ja sveitsiläinen suklaakaan ei olisi ollenkaan hassumpaa ;).

Ja kiitos! Toivotaan tosiaan, että olisi nätti sää niin pääsisi tutustumaan Salzburgin vanhaan kaupunkiinkin kunnolla. :)

Heli kirjoitti...

Siellä on kyllä varmaan joka kojussa ja kaupassa Mozarting kugeleita - sattumalta varmaan ;)

Nelle kirjoitti...

Kivaa reissua mimmulle!

heli: joo, sen täytyy olla tämmönen kosminen sattuma, kun kaikki sanoo että niitä löytyy sieltä ;)