perjantai 24. syyskuuta 2010

Syyskuun 2010 ruokahaasteen äänestys

sienisaalis

Aivan mahtavaa, että lähditte käymään syysmetsissä! Ja olen iloinen myös teistä reippaista ihmisistä, jotka kerroitte käyneenne metsässä haasteen innoittamana vaikkette haasteeseen osallistukaan :) On ollut niin mahtavat syyssäät ja Paljon Sieniä, että metsään on todella kannattanut suunnistaa. Syksy on ainakin itselleni juuri se aika, jolloin metsässä vaeltaa ihan ilokseen.

Ja hienoja alkupaloja sieltä metsästä on esiin loihdittu. Tässä juttua kotessa tietysti pistävät silmään myös nuo kuvien kauniit värit! Ruuathan ovat ihan kuin syyslehdet itse; punaisen, keltaisen, ruskean ja aina dramaattisen mustan sävyihin asti.

Ja nyt pallo siirtyykin sitten teidän käsiinne: on aika äänestää syyskuun ruokahaasteen voittaja tälle vuodelle näistä upeasta 13 alkupalasta! Äänestys alkaa siis nyt ja päättyy 30.9.2010 ja voittaja eli lokakuun ruokahaasteen järjestäjä ilmoitetaan sitten juhlallisesti 1.10.2010!

Mukaan osallistui myös ilahduttava joukko sellaisia blogeja, joita ei ole haasteissa ennen näkynytkään. Nyt onkin siis hyvä tilaisuus käydä kurkkimassa mitä muuta herkullista kilpailijoiden arkistoista löytyy. Äänestysalustana käytän nyt Impressityn äänestyskilketta (joka toivottavasti toimii, vaikka ei ole ehkä se helppokäyttöisin, mutta ilmainen ja rajoittamaton) joten ääniä saa nyt ainakin teoriassa antaa ihan huoletta! :) Postaukset ovat tässä esitettynä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ja koska jokainen saa äänestää (paitsi me järjestäjinä, tietty) - eikun tuumasta toimeen ja äänestämään! Muistakaa matkallanne blogeissa myös ihailla syksyisiä tunnelmia ja kuvia!Tulokset löytyvät täältä.6 kommenttia:

Kahveli kirjoitti...

Niin ihanaa ja herkullista tunnelmaa.

Herkkusuu kirjoitti...

Voi harmi kun mattimyöhäisenä eksyin tänne vasta nyt, olis ollut kivaa antaa teille vähän kunnon vastusta kilpailussa! No se jää sitten toiseen kertaan.
Toivotan teille kaikille hyvää jatkoa syksylle,

http://lautasella.blogspot.com/

Norppa kirjoitti...

Ja miten näistä muka pystyy valitsemaan.. Kiinnostavan erilaisia, pitääpä tutustua, ja ehkä kokeillakin. :)

Nelle kirjoitti...

kahveli: vaikka aihe oli ainakin V:n mielestä hankala, hienoja makuja metsästä on kannettu esiin. :)

Herkkusuu: toivottavasti muistit kuitenkin äänestää! Siihen ehtii vielä mukaan jokainen haluava! :)

Norppa: Toisten kokkauksista saa kivoja ideoita itselle, kannattaa käydä kurkistelemassa :)

Italiansalaatti kirjoitti...

Todella mielenkiintoisen ja herkullisen näköisiä reseptejä! Ja hyviä ideoita! En päässyt apajille eli metsään, joten tämän kuun kilpailuun osallistuminen jäi, ehkä taas seuraavalla kerralla! Mutta kävin äänestämässä, harmi ettei ole eettistä äänestää montaa reseptiä yhtä aikaa! (oli vaikea valita...)

Nelle kirjoitti...

Italiansalaatti, mukavaa että kuitenkin äänestit ja nyt, kun ensi kuussa Villa ainalasta julistetaan haastetta niin siihen ehdit hyvin mukaan - kannattaa suunnata siihen suuntaan! :)