tiistai 7. huhtikuuta 2009

Outback in New York...Outback on Australiahenkinen pihvipaikka. Sinne päädyimme pitkän ulkoilupäivän päätteeksi. Ensimmäisen kerran olen käynyt Outbackissa Vegasissa ja muistan, että kyseiseen lounaaseen sisältyi useampia Ultimate Margaritoja ja enemmän proteiinia kuin ehkä kansanterveyslaitoksen suosituksissa mainitaan. ;)

Nyt jätimme kuitenkin Margaritat välistä - tequilakiintiö taisi täyttyä jo edellisenä iltana, mutta pihveissä ei kyllä jääty huonommaksi tälläkään kertaa ;)

Koska nälkä oli kova (pitkä tarina), aloitimme alkupalalla. Seared shashimilaatuinen tonnikala romainesalaatilla ja parilla dipillä tuntui lahjalta pilven reunalta (pilviä kyllä sunnuntaina näkyi harvinaisen vähän). Kalan pinnassa oli makealla soijalla ja seesaminsiemenillä ryyditetty maustekastike ja dippejä oli kahta laatua - chilidippi ja wasabidippi. Etenkin chilidippi toimi ennakoitua paremmin kalan kanssa.Pääruuaksi oli sitten sitä pihviä. V:n annoksessa komeilee minimalistinen Prime Rib.

....ja omalla lautasellani New York Strip cut. Lisukkeita sai valita samaan hintaan makunsa mukaan. Otimme lämpimäksi lisäkkeeksi papuja ja "pienen" lisäkesalaatin. Arvatkaapa jaksoimmeko syödä kaiken? ;)


Oma salaattini oli juuri sellaista, mihin aina täällä käydessäni sorrun. Siihen tulee sinihomejuustoa ja sokerissa tai siirapissa paahdettuja pekaanipähkinän palasia. Tuo yhdistelmä vaan toimii. joskus voisi ehkä syödä jotain kalaakin...

5 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Taivaallisen näköinen tuo alkupala! Ja kylläpä on suuret lisukesalaatit!

Crane kirjoitti...

Öh, ei näitä saisi lueskella aamulla varhain nälkäisenä...Näppikset kuolautuu... Kylläpä oli houkutteleva alkupala (rakastan wasabia)... ja salaatti, nam! Teillä on vissisti mukava reissu, ulkoruokinta välillä virkistävää....:D

Anonyymi kirjoitti...

Käykääpä Smith & Wollenskylla katsomassa, vieläkö pihvi maistuu...

Hyppysellinen kirjoitti...

alkupalalautanen on kyllä huippuherkullisen näköinen...!

Nelle kirjoitti...

yaelian: se alkupala oli kyllä ihan miljoonahyvää:)

crane: joo, on meillä ollut ihan mukavaa - eilen oli yksi takaisku, mutta siitä ehkä myöhemmin tuolla toisaalla.

kari: luulen että loppuviikosta tas voisi kokeillajotain pihvipaikkaa - nyt pitää kyllä pitää pientä pihvitaukoa ;) En millään jaksanut syödä tuotakaan pihviä kokonaan :)

hyppysellinen: me käydään kotosuomesa niin harvoin syömässä ulkona, että otetaan nyt sitten vähän vahinkoa takaisin elä'mysmatkailuna... Se mun lisäkesalaatti oli myös jumalaista.