keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Ryytimaan edistymisen seurantaa, eli ryytimaan kevät osa II


Jopa oli urakka, mutta nyt on uutta juurimattoa alla ja kivet paikoillaan. Jotain on jo istutettukin tämän kuvan ottamisen jälkeen... :) Istutuksille tein pienet karsinat tikkujen ja langan avulla, että muistan mitä mihinkin laitoin. Täytyy sitten harventaa ja siirtää taimia muualle jos tuli kylvettyä liian tiuhaan.

Huomatkaa muuten uusi astinkivi pajutuen takana, olen huomannut, että koska penkki on niin leveä hoitotoimenpiteet vaativat astumista penkin keskelle. Tuosa on hyvä paikka, koska siinä on hieman varjoisampaa ja siksi kasvit eivät tykkää tuosta kohdasta. Voihan sitä sitten siirtää jos ei mennyt ihan nappiin, mutta kokeillaan tuossa. Multaa pitänee tuoda pari pussia lisää tähän etukulmalle. En istuttanut siihen vielä mitään, multaa jotenkin aina hukkuu näissä myllistyksissä ja sitten tuli vappu ja kaikkea.

Kotona ikkunalaudalla itää pensasmainen kirsikkatomatti kaverinsa toisen pensasmaisen kirsikkatomaatin kanssa. Tomaattien siemenpussissa luki 'super early'. Kuulemma ei tarvitse edes nyppiä "varkaita" (eli haarautuvia versoja). Niissä on jo sirkkalehdet. Ihmettelen niitä työnteon lomassa; ainakin tuolla etuvasemmalla syntyy jotain uutta.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Olipa oma ryytimaa....jäänkin odottelemaan kuvia ryytimaan kehityksestä ja mitä siellä sitten kasvaakin...Itse mulla on vain yrttipurkkeja ikkunoitten vieressä...

Nelle kirjoitti...

:) mä ajattelin laittaa kaupunkiin yrttiruukkuja terassille. Katsotaan mitä saan aikaiseksi... Kevät on melkein päässyt sanghaijaamaan mut :)