torstai 18. lokakuuta 2012

Muistakaa osallistua arpajaisiin!Ihan hirmuinen määrä ihania kommentteja on jo tullutkin meidän virstanpylväsarpajaisiimme. Kaikille Iso Kiitos. Aivan ihania muistoja ja juttuja tulvi mieleeni niitä lukiessa.

Ja vielä on aikaa lauantaihin. Arvontaan osallistuvat kaikki jotka ovat puumerkkinsä postaukseen raapustaneet kun arvonta alkaa 20.10.2012 Eli varmistakaa osallistumisenne ajoissa ja jättäkää kommenttinne arpajaispostauksen loppuun jo ennen lauantaita :) Voittajille on luvassa hienot palkinnot.


Ja arpajaisista päästään aasinsiltaa pitkin äänestysjuttuihin, eli Gloria Blogawardseissa olemme ehdolla myös lukijoiden suosikkiruokablogiksi. Lukijasuosikin päättävät kaikki lukijat, joten nyt kaikki mattimyöhäisetkin äänestämään omaa suosikkianne. Äänestysaikaa on maanantaihin 22.10 asti. Kuulin vähän huhua, että jo 10 000 on äänensä käynyt antamassa joten liity sinäkin joukkoon tummaan ja käy äänestämässä. Ja vaikka olen tämmöisessä kovin huono niin no, saa meitäkin äänestää ;)

Eipä muuta tällä kertaa - meillä podetaan täällä syysflunssaa ja toivotaan kuumeisesti parempia kelejä. Käykää osallistumassa arpajaisiin ja äänestämässä!

Ei kommentteja: