perjantai 26. lokakuuta 2012

Iik, Gloria Blog Awards 2012 -blogigaala! ja Arvonnasta edelleen...


En Muista, koska olisin vetänyt jalkaani muuta kuin käytännölliset, tukevat ja kärrykävelyyn erinomaisesti soveltuvat jalkineet. Enkä oikeastaan muista, oliko edellisestä kampaajakäynnistä paljonkin enemmän kuin vuosi aikaa:) voitte vaan kuvitella stressin määrää, kun ihkaensimmäinen Gloria Blog Awards gaalailta alkoi lähestyä. Mutta kummasti se auttaa kun käy luottokampaajalla ja keritsemisen jälkeen alkaa taas näyttää tunnistettavalta ;)

Ja mikä muu, kuin tuollainen Coktail - pukukoodin gaalailta olisikaan parempi tekosyy päästää sisäinen kenkäfriikki valloilleen ja ostaa Kaikkea Muuta Kuin järkevät, mutta ah Niin Ihanat kengät! ;) Ja pari muutakin juttua... :)

Ja joo, kyllä mua jännittää vähän niinkuin pikkulasta joulun alla, vaikken uskokaan että voittaisimme parhaan ruokablogin titteliä. :) Tulossa on kuitenkin taatusti mahtava ilta mahtavien bloggaajakollegoiden kanssa. Siinä porukassa ei kyllä ole koskaan tylsää. Vaikka joudunkin menemään yksin flunssan kaadettua seuralaiset petiin on ihan mukavan odottava fiilis. Tiedän että kotona eletään mukana tunnelmissa. Kuka mahtaakaan olla ruokablogimaailman suosituin, kaunein ja paras? Turkkarin jutusta voisi kyllä päätellä että leivonta on ainakin kovassa kurssissa - mutta kuka tietää miten vielä käy.

Ja ennenkuin lähden juhlimaan kerron vielä, että Iittalan tuotepaketin alkuperäinen arvontavoittaja ei koskaan ilmoittautunut, joten palkinto arvottiin uudelleen ja sen voitti Maija Helin, joka jätti meille seuraavan kommentin:

"Ihana blogi, kiitos resepteistä.
Hyvää syksyä. "


Onneksi olkoon ja hyvää syksyä Sinullekin. Maija laittoikin mukaan mailiosoitteensa, joten toivottavasti saamme lahjan toimitukseen asti :)

Ja nyt kaikki peukut pystyyn mukavan illan puolesta ja että en kaadu noilla kengillä :)

10 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Täällä odotellaan iltaa samansuuntaisissa tunnelmissa! Ostin myös säihkyvät kengät, ja pelkkä ajatuskin räpylöiden tunkemisesta niiden sisään tuottaa kärsimystä, mutta mitä sitä ei tekis tällaisen gaalaillan eteen....

Ihanaa, että olet tulossa. Jes! Kilikili!!

Nelle kirjoitti...

Riikka: kyllä, paikalle pyritään vaikkakin ilman siskoa, V:tä ja ääntä :) Muttei anneta sen haitata menoa. Voidan kimmeltää kengissämme kilvan ensilumen kanssa! :)

Yaelian kirjoitti...

Ihanat kengät! Arvaa kuinka harmittaa kun en pääse paikalle tämän öhmmm pitkän välimatkan vuoksi...nyyh! Mutta
laita sitten raporttia että saan ainakin virtuaalisesti nähdä millaista siellä oli.Ja pidä hauskaa!

Katriina kirjoitti...

Ihana on varmasti välillä päästä irrottelemaan juhlavasti. Onnea matkaan, Nelle, pidän peukkuja!

Anonyymi kirjoitti...

Oih, ihana yllätys. Laitoin sinulle s-postia äsken. :)

Tsemppiä iltaan!

-maija.h-

Riikka kirjoitti...

Nelle, sä kyllä säihkyit kilpaa kenkiesi kanssa! :)

Mari kirjoitti...

ÄÄh, mä tunnistin sut - siis kenkäsi, ja olin tulossa sanomaan hyvää iltaa, mutta jäin aina suusta kiinni jonkun muun kanssa. Seuraavassa tapahtumassa sitten. Upiat olivat kyllä popot!

Nelle kirjoitti...

Yaelian: done!

Katriina: tosi kivat pirskeet oli, ihan turhaan jännitin! :) Mutta semmoista se on kun lähtee hiekkalaatikolta ihmisten ilmoille.

Maija: koitin lähettää sinulle heti arvottuani viestiä, tarvitseepa laittaa uudelleen - jos se on mennyt roskapostiin. Palaan tähän huomenna!

Riikka: Kiitos! Ja tsemppauksesta kans, sä oot niin ihku. :)

Mari: Voiei, voiei, voiei! :) Olisit tullu vaan rohkiaa! Mutta ensi kertaan - syytön en ollut minäkään kun pakenin niin ajoissa; mutta se oli se lunssa kun alkoi taas painaa. Ja tietysti tuli mieleen että beebis ei tunne armoa aamulla! :) Ja kiitos, mua niin nauratti kun muutamalla muullakin oli melkein samanmoiset - vaan eri väriset :)

Herkkusuun lautasella kirjoitti...

on se aika harmi kun samoissa kekkereissä ollaan, niin ei tiedä kuka on kuka...

Nelle kirjoitti...

Herkkusuu: Voi ei! Et siis bongannut mun popoja! :) Olis ollu kiva tavata mutta ehkä toisen kerran? Ei nämä juhlat tähän lopu.