sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Tunnelmia Glorian blogigaalasta

Jaakko eli Chez Jasu, Riikka joka kirjoittaa blogia Vatsasekaisin kilinkolin sekä Sini eli kinuskikissa.
Ruokablogisarjan paras, kaunein ja suosituin. 

Näihin tunnelmiin, näihin kuviin, voisi kai sanoa ;) Hieno ja välitön ilta takana ja upeiden voittajien ilon jakamisen ohella oli kyllä ihan parasta päästä tapaamaan niitä, joita on tavannut vain ruudun takaa - blogeja lukemalla. 


Minä vähän etukäteen jännitin millainen ilta olisi edessä ja kuinka virallista pönötystä Gloria Blog awards -gaala sisältää. Mutta tilaisuus oli erinomaisen kotoisa. Ja kuinkas muutenkaan, sillä jotenkin kaikkiin tutustumiini ruokabloggaajiin on valikoitunut ihania, aitoja ja sydämellisiä ihmisiä. Ei sellaisen seuran keskellä voi muuta kuin olla helppoa ja kivaa.  Ja kun kohokohta koitti, oli ihanaa kuulla ne vilpittömät hurraahuudot yleisöstä ja nähdä voittajien aito liikutus ja hämmennys kun nimet luettiin julki. Tunnustukset otettiin vastaan täysin sydämin.

Parhaan ruokablogin tittelin voittajana n. minuutin: Chez Jasun kasvoilla hämmennys pukeutuu hymyksi:) 

Ruokaa ja juomaa, tietenkin musiikkia musiikkia, uusia ja ennestään tuttuja kasvoja, hilpeää puheensorinaa ja mielenkiintoisia keskusteluita; niistä oli ensimmäinen blogigaala tehty.


Jos nyt muutaman asian raapustaisin pieneen mustaan muistikirjaani niin ne olisivat:

Jos joskus vielä tällaiseen gaalaan menee, kameralle pitää saada kantaja. Mielellään oma mies. Sillä tasapainoilu viinilasin, käsilaukun ja coktailpalalautasen kanssa oli jo sinällään haaste - mutta sitten piti vielä onnistua kättelemään ihmisiä. Ja siis coktailjuhlissahan ei istuta lainkaan. :)

Jos joskus järjestän "kokkareita" niin pitää muistaa, että mahdollisimman monissa syötävissä on tikku ;)

Soita Nannalle kun menet pohjanmaalle.

Etsi oikeasti enemmän aikaa tavata kanssabloggaajia.

Illan mielenkiintoisin "vakava" keskustelu istäntäväen edustajien kanssa koski blogigaalan tulevaisuutta; miten se pitäisi jatkossa järjestää? Pitäisikö kategorioita olla ylipäätään, pitäisikö lukijoilla olla suurempi valta blogien esivalinnassa, kuka voi uskottavasti valita sosiaalisen median parhaita? Miten parhaus määräytyy? Tilausta monien, monien eri tavoin hienojen blogien palkitsemiselle on suomessakin!

Olihan siinäkin taas. Ja ensi kerralla mietin kyllä toisenkin kerran 10 cm korkoja - vaikka oli se mamman ilta tuhkimona kyllä sen arvoista. :) Ja vielä kerran Onnea voittajille!

8 kommenttia:

Chez Jasu kirjoitti...

Kiitos, kun jaksoit kantaa oikeaa kameraa mukana! On ihana nähdä kuvia illasta, kun omat kännykuvat oli totaalisen tärähtänritä suhmuroita...

Nelle kirjoitti...

Jasu: mä ajattelin lähettää sulle muutaman kuvan lisääkin, jotka aattelin että saattaisit haluta. Liian vähän tuli silti kuvattua vaikka mielestäni koitin hosua sen kameran kanssa :) Mutta palataan meilitse tähän - potki mua etiäppäin jos en saa aikaseksi reaaliajassa!

Jytis kirjoitti...

Kivoja kuvia ;) ja korkkarit olivat ehdottomasti tuskan väärti, upea oli mamman look!

Nelle kirjoitti...

Jytis :) Olisi vaan pitänyt filmata enempi ja harkitusti.

Ja mammalle teki ihan hyvää tälläytyä. Tänne lentävän hiekkalaatikkohiekan keskelle vaan niin helposti hautautuu :) Nyt on tukkakin taas hyvin hetken aikaa :)

Nanna kirjoitti...

...hei ja päästiinhän me kimallekorkkarit välillä istumaankin!

Superista superin oli tavata sut Nelle ja odotan seuraavaa "rauhallisempaa tutustumista" innolla! Tais siis tuttujahan me ollaan oltu jo kauan! :) Ja jutut ei varmaan lopu kesken.

Ja linkkaan kyllä tänne hyviin tunnelmakuviin, kun en itse kehdannut kameraa ottaa mukaan...(amarööri !) :)

Akvis kirjoitti...

Oli aivan mahtavaa tavata - kokkaava sisko oli kyllä hurmaava korkkareissaan! Kiitos illasta!

Ja kyllä, tavataan pikapikaa uudestaan! Me tullahan pimiällä sitte. :-)

Nelle kirjoitti...

Nanna: Mitäs me komiat ;) Vähä mua nauratti ku oli niiiin samammoiset kengät emännillä ;) JA laita ny viestiä jos täälä eteläkirkoolla kans kuljet, keitän kahaveet ny ainaki jossette kerkiä ehtoota istumahan ;)

JA vähän mäkin sitä kameraa mietin ja mies katto että onko se tosissaan, mutta niin söpö accessory se järkkäsi vaan oli lopulta :)

Akvamarin: Hurmaava akvamarin! Te olette niin symppiksiä jasun kanssa molemmat. Oli ihanaa vihdoin päästä tapaamaan Sinutkin :) Ja tervetuloa, pimiällä taikka ei :)

Jael kirjoitti...

Onpa kivaa nähdä raporttia gaalasta,etenkin kun harmittelin niin etten voinut olla mukana. Joskus tuntuu vähän turhauttavalta kun saa kutsuja mutta asuu niin kaukana.Kivalta näyttää tunnelma tuolla!