maanantai 22. lokakuuta 2012

Arpajaisten tulokset ja Siskot Kokkaa Facebook avattu!


On vihdoin miljoonan kävijän arpajaisten tulosten julkistamisen aika! Kiitokset kaikille ihanista kommenteista ne lämmittivät kovin allekirjoittaneen flunssaista mieltä kun viikonloppuna niitä vielä lueskelin leikellessäni arpalippuja. Ja kiitos vielä Decanterille, Iittalalle ja Keskolle hienoista palkinnoista. Näitä on kyllä kiva laittaa eteenpäin:)

Miljoonan kävijän kunniaksi ajattelin myös vihdoin viimein kunnostautua Facebookin saralla. Eli blogillemme on nyt luotu klikkaa ja tykkää fb-sivu :), jonka pitäisi paitsi helpottaa päivitysten seuraamista, myös tarjota vapaamman areenan keskustelulle. Nähdään sielläkin, siis. :) Mutta ennenkuin halkeatte, siirrytään päivän teemaan.

Arvonta suoritettiin palkintojen lahjoittajien nimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä ja toivoisin, että palkintoja voittaneet ottaisivat yhteyttä minuun sähköpostilla tässä alkuviikon (ennen keskiviikkoa) aikana, jotta saan teidän yhteystietonne ja voidaan sopia käytännön järjestelyistä lahjojen toimittamiseksi. Mikäli voittaja ei ota yhteyttä hän menettää oikeutensa lahjaan keskiviikon vaihtuessa torstaihin ja se arvotaan uudelleen torstaina, 25.10.2012. Ja nyt siis arvonnan tuloksiin!

Decanterin lahjan voitti Henna T, joka kommentoi 19.10.2012:

"Kiitos ihanasta blogista ja onnea miljoonasta kävijästä :)

Jos mä en keksi mitä ruokaa tekisin, niin mä tuun aina ekaks tänne väijymään."

Kiitokset kauniista sanoistasi ja Onneksi olkoon! Laita mailia ja kerro haluatko mieluummin Viini - lehden vuosikerran vai Riedelin vesikarahvin. :)


Iittalan tuotepaketin taas voitti Tuulia, joka kommentoi 13.10.2012:

"Onnea, mukaan arvontaan!"
Kiitos Tuulia, toivottamasi onni lieni tarttuvaa! :) Laita viestiä niin sovitaan käytännön jutuista Iittalan lahjan saamiseksi Sinulle.

Ja Keskon 50,-lahjakortin saa.... Hanna, joka kommentoi 10.10.2012:

"Onnea saavutuksesta! Minulle bloginne tarjoaa arjen piristystä ja uusia ideoita ruoanlaittoon, kiitos siitä!"

Kiitos Hanna Sinulle myös - arjen piristys on ihan parhautta, mahtavaa jos onnistumme siinä :) Laita yhteystietosi niin palaillaan asiaan lahjakortin muodossa.

Kiitos vielä kaikille osallistuneille ihanista ja liikuttavistakin kommenteista. Oli mukavaa nähdä teidät kaikki alusta asti blogin matkassa kulkeneet jättämässä lippunne arvontaan. Muutamien kohdalla mietinkin, että vieläkö käytte täällä ja oli hauskaa huomata, että jätitte viestinne. :) Melkein kun tunnettais jo, kumminkin :) Ja kiitos myös niille, jotka ette ole aiemmin tänne mitään kommentoineet sekä teille, joiden kanssa on käyty kahvittelemassa myös bittimaailman ulkopuolella. Iso kiitos ihan jokaiselle kommentin jättäneelle, teitä oli niin monta, että häkellytti :) On se aina, tämmöiset merkkipaalut kuitenkin - ihmiset tekevät juhlan, niin se vaan on.

Mutta nyt on edessä paluu arkeen ja matka kauppaan, mistä pitää ostaa lisää nenäliinoja. Voi toivottavasti tämä kaamea flunssa paranee ennen perjantaita ja Gloria - juhlia. Muutenkin on jo gaalavaatestressi nousemassa tälle rouva punajuurelle, kun lasikengäton hukattu aikaa sitten ja muoto muistuttaa kurpitsaa kotoilun jäljiltä...  Vielä tänään muuten ehtii äänestää suosikkiruokablogia, että viimeinen kuulutus: nyt kaikki hyvän ruuan ystävät liikkeelle hop! Eikä tarvitse äänestää edes meitä, mutta kuten aina "vaaleissa", antakaa äänenne. Paras voittakoon! Ehdolla on iso joukko hienoja ja intohimoisesti ruokaan suhtautuvia blogeja - varmasti jokaiselle jotakin! Minä nimittäin niin toivon, että vaikka printtimedia järjestää kisan, äänestyksessä näkyisi ja kuuluisi kokkaavien ja kokkausblogeja intohimoisesti lukevien ihmisten ääni. Perjantaina sitten kuullaan kuinka kävi:)


3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Onnea voittajille! Ja toivottvavasti flunssasi menee ohi ennen gaalaa.Kamalasti harmittaa kun en pääse mukaan vaikka olen yhdessä kategoriassa siellä;mutta asun aivan liian kaukana! Mutta raporttia gaalasta toivottavasti ilmestyy sitten tänne ja sinne.

Jonna kirjoitti...

Onnittelut voittajille!

Älä sure flunssaista nenää, minulla pukkaa päälle silmätulehdus. Tunnistetaan siis toisemme punaisesta nenästä ja silmästä ;-) Toivottavasti tavataan perjantaina - ja terveinä molemmat!

Nelle kirjoitti...

Yaelian: toivotaan niin! tämä on sitkeäntuntuinen - jatkunut jo viikon oikeastaan laantumatta:/ Ja sitten tietty täytyy toivoa, ettei I nyt saa enää mitää uutta tartuntaa multa kun sairasti jo samantyyppistä, mutta lievempänä. Eiköhän gaalasta kuulu jälkeenpäin joka puoellta. :)

Jonna: No toivotaan että tavataan - ja terveinä! Minut ja mimmu lienee kyllä suht helppoa bongata vaikka ilman nenääkin... ;)