torstai 1. heinäkuuta 2010

Verneri - Kolatun vuohijuustolan valkohomejuusto

kolatun verneri
Nyt on pakko kehua ja antaa tunnustusta, vaikka ihan lyhyestikin. Minä menin uteliaisuuttani ostamaan Kolatun vuohijuustolan valkohomejuustoa ennen juhannusta. Tiedoksenne, että se on ihan älyttömän hyvää. Se on mietoa, kermaista mutta kuitenkin vuohenmaidon makuista. Se on kermaisena ja valuvana melkein makeaa ja sopisi kyllä jokseenkin täydellisesti sen minttuisen melonisalaatin päälle.

verneri, rahmkäse, brieLautasella Vernerin lisäksi rahmkäseä. president brietä ja herkkutatti-suolakeksejä

Mutta eipä se mitenkään pahaa ollut M:n tuliaisina tuomienherkkutatti-suolakeksien, aivan kypsien kirsikoiden, villivadelmahillon ja hillottujen raparperien kanssa.

kirsikoita

Ja koska nuo M:n tuomat keksit oli erityisesti suositeltu shampanjalle sopiviksi juhannusaattoillan palanpainikkeen miettimiseen ei montaa minuuttia tarvinnut uhrata.

Kiitosta vaan Kolatun vuohijuustolan suuntaan, loistotuote.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mä nautin Verneriä vaahterasiirapin kanssa..

Nelle kirjoitti...

Hanna ihan hauska idea! tämä juusto on niin kermaista että makea tosiaankin sopii hyvin. Oma suosikkini oli kuitenkin kirsikat - ne olivat riittävän mietoja ihanan juuston rinnalle.

Kannattaa muuten joskus kokeilla keittää juustoleipää kermassa, vaniljassa ja tuoreissa kirsikoissa... siitä tulee ihanaa. :)