tiistai 4. toukokuuta 2010

... Kun jättää miehen kokkausvastuuseen viikoksi...

ipad in da kitchen

Niin tietäähän sen, miten siinä käy. :)

Toim. huom. kuva on sen verran lavastettu, että laitoin iPadin keittokirjapidikkeeseen, missä V ei tietenkään halua sitä pitää. Takorauta kun naarmuttaa iPadin siloista hipiää. Ehkäpä Apple kohta tuo markkinoille kitchen stand for iPad - tuotteen... ;)


Oikea käyttöasento
Munakoisovuoka oli kuitenkin melkein valmiina kun saavuin kotiin, että toimii se.

...ja VAIKKA jotain pientä skeptisyyttä olen ehkä iPadia kohtaan tuntenutkin, täytyy tunnustaa, että melko kätevähän tuolla on se resepti seurailla... Ei synny edes niitä joka paikassa pyöriviä printtejä.

Että sellainen tuokiokuva tällä kertaa gadgeteerin ja foodien yhteiselosta.

5 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

>Näyttää kyllä aika hyvältä se iPad siinä telineessä.,,,,,

Nelle kirjoitti...

yaelian: No kieltämättä se on söpömpi, kuin vakiopaketin mukana tuleva valkoinen laturistand.

V tuolla juuri totesi, että applen langaton näpis menee iPadin kanssa yhteen heittämällä. Ja toimii hyvin:) Tosi kiva bomus oli myös, että tuolle saa dopbox clientin. Mökkipuutelistan voi synkata tuohonkin.

Suurta löytöretkeilyä menossa siis parhaillaan... Tyyliin Wallace & Gromit :)

Kermaperse kirjoitti...

Eikä! Oon aina aatellu et voiku sais koneen keittiöön, ni olis niin helppo seurata reseptejä kokatessa. Toihan on siis nykyaikaa!!

-S- kirjoitti...

Olisko vàhàn kàtsy tollanen reseptisydeemi keittiòòn.

Nelle kirjoitti...

Kermaperse ja S: No tuo on kyllä aika pelottavan kätevä. Omenatyyliin se skaalaa sitä reseptiä nätisti just niin huononäköiselle kun tarttee.

Tuossa laitteessa on myös jonkinlainen keittokirja mutta se oli niin vaikea käyttää, että me ei oikein osattu. Tuntuu kankealta ja jotenkin kun mä olen tottunut hakemaan reseptejä netistä niin semmonen keittokirja appsi tuntuu vähän oudolle idealle.

Laite yhdistyi muuten heittämällä applen langattomaan näppikseen, mutta se on vielä lastentautinen; nuolinäppäimet eivät esim. toimi vielä nettisivujen rullaukseen ja kaikki näppisshortcutit ei toimi...

Mutta se on kumminkin omena, ei se mitenkään huono ole. Ja varmaan seuraavassa versiossa ohjelmistoa saadaan sitten päivitys näppikselle toimimaan kunnolla. Sitten voi kirjotella blogiin ne aineetkin ylös kokkaillessa. :)

Tuon sais varmaan aika näppärästi seinällekin ripustettua. ja ja ja... ;) Voitte varmaan arvailla eileniltaisen testauksen määrää...

ja offtopiccina: siinä on tosi päheä sarjakuvareaderi. Tosi pop.