tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Siskot kokkaaNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger6811125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-83473843853378761782023-12-24T17:29:59.286+02:002023-12-24T17:29:59.286+02:00Moikka, mä myös tein leivinpaperivuokia, tosin en ...Moikka, mä myös tein leivinpaperivuokia, tosin en yhtään noin kauniita. Tuuppasin paperineliöt sillipurkkiin juomalasilla niin sain vähän muotoa niille. Löysin jostain vinkin rypistää paperi ja siitä olikin apua. Parasta oli, että suolaiset muffinit ei tarttuneet yhtään kiinni näihin vuokiin. Unelmiaan ohjetta soveltaen muffinit on myös maukkaita. Purutuntumaa kurpitsansiemenistä :)Isoäitinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-66991183613581237902023-12-14T18:56:59.959+02:002023-12-14T18:56:59.959+02:00Kiitos yksityiskohtaisesta ohjeesta, tätä on päivä...Kiitos yksityiskohtaisesta ohjeesta, tätä on päivä värkkäilty. Ikinä ennen ei ole tullut tehtyä, mutta tänä jouluna ei mamma enään jaksanut tehdä niin pakkohan se on itse koittaa. Imellytin n. 6 tuntia ja digimittarin mukaan lämpötila oli aluksi noin 55 ja loppua kohden 74. Peruna kyllä makeutus jonkun verran mutta väri ei muuttunut mutta aika ei riittänyt pidempään. Nyt muhii vielä uunissa. Nyt vaan odottelua ja jännitän mitä tulee.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-90303351136805042002023-12-07T11:08:08.054+02:002023-12-07T11:08:08.054+02:00Aivan ihanan näköisiä annoksia. Minun enollani myö...Aivan ihanan näköisiä annoksia. Minun enollani myös on oma ravintola. Heillä toki nyt on hieman ongelmia, ammattikeittiö vaatii jonkinlaisia vikakorjauksia. Ikävä ajoitus, nyt kun on paljon juhliakin ennen joulua. Toivottavasti teillä kaikki on sujunut moitteettomasti. Ainohttps://www.r-plus.fi/huoltopalvelunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-81500257811937280012023-10-17T21:09:59.922+03:002023-10-17T21:09:59.922+03:00Lapsuuden kotiruoista on jäänyt mieleen puolukkasu...Lapsuuden kotiruoista on jäänyt mieleen puolukkasurvos, jota mummo oli lähettänyt. Usein nälissäni, tullessani koulusta, söin survosta. Muuta ruokaa ri ollut.<br /><br />Toinen muisto on varhaisesta lapsuudesta. Äitini oli saanut jostain sian munuaista. Koko asunto haisi siitä munuaisesta lähteneestä hajusta. Isäni tuli töistä ja sanoi ettei voi syödä sitä ruokaa. Äitini itki.minulla ei ollut nälän tunnetta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-30731842778701221362023-10-11T16:53:44.822+03:002023-10-11T16:53:44.822+03:00The dedicated team at Little Ways ensures that you...The dedicated team at Little Ways ensures that your experience is nothing short of extraordinary. Their warm and welcoming approach creates an atmosphere of genuine care and hospitality that truly elevates your dining adventure. Every visit to Little Ways is a heartwarming escape into an atmosphere where you're not just a patron but a valued part of their extended family, making each meal a cherished memory. <a href="https://www.littlewaysnyc.com/about-us/" rel="nofollow">https://www.littlewaysnyc.com/about-us/</a>jejehttps://www.blogger.com/profile/12989149436616979021noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-67700653203286611222023-10-11T16:05:10.140+03:002023-10-11T16:05:10.140+03:00Discover a new era in hearing healthcare at HearWe...Discover a new era in hearing healthcare at HearWell Services. Our commitment to innovation and personalized care sets us apart. Through cutting-edge at-home hearing tests and expert hearing aid fittings, we redefine the standards of auditory well-being. Visit our <a href="https://hearwellservices.com/about-us/" rel="nofollow">official site</a> and get more information about our services. Your journey to better hearing begins here.drfhui34noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-72413618340092173492023-10-11T15:44:56.653+03:002023-10-11T15:44:56.653+03:00The restaurant's menu ranges from hearty class...The restaurant's menu ranges from hearty classics to exquisite delicacies. Whether it is Coq au Vin, full of Burgundy flavors, or Mediterranean Bouillabaisse Marseillaise, every bite is an ode to the culinary art of France. Go to the <a href="https://www.jacquesbrasserie.com/menu/" rel="nofollow">site</a> for reservations.sofiahttps://www.blogger.com/profile/14143067779467475935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-57833289475123213692023-08-14T09:22:20.844+03:002023-08-14T09:22:20.844+03:00Moi sterna, tosiaan kuten jutussa sanotaan sardell...Moi sterna, tosiaan kuten jutussa sanotaan sardelli tosiaan olisi rouvan mielestä pitänyt olla kapriksen ympärille kääritty. Olen jo vuonna 2009 kirjoittanut blogia puhtaasti harrastuksekseni (en siis tee blogilla rahaa) ja pahoittelen pahaa mieltä tuosta sanamuodosta myöhemmin. Niitä kuitenkin sattuu välillä ja tosiaan, rouva lienee tarkoittanut että kapris on sisäpuollela ja file sen ympärillä. En ole tähän päivään mennessäkään löytänyt näitä käärittyjä kapriksia joten en edes tiedä onko kyseessä kaprismarja vai kapriksen kukka. Hyvää satokauden alkua ja paljon mielenkintoisia elämyksiä tähänkin syksyyn! <br />Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-24693288116443559262023-08-09T11:25:10.789+03:002023-08-09T11:25:10.789+03:00Kätevä varmasti tuollainen harmaavesisuodatin. Mei...Kätevä varmasti tuollainen harmaavesisuodatin. Meidän naapuri kertoi, että heidän omakotitaloon on harkittu jätevesipumppaamoa. Paljon on näitä pumppuja ja suodattimia. Itselläni menee aivan sekaisin välillä, mikä on mihinkin tarkoitukseen. Fiahttps://www.vevi.fi/jatevesipumppaamo_omakotitaloon_kesamokille.htmnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-38514978599305308202023-03-13T09:27:51.243+02:002023-03-13T09:27:51.243+02:00hei!
suolasitruunaa saa ihan suurista ruokakaupo...hei! <br /><br />suolasitruunaa saa ihan suurista ruokakaupoista ja se valmistuu säilömällä sitruunoita suolaan. Esimerkiksi tässä on yksi resepti moiseen: <a href="https://www.seriouseats.com/how-to-make-preserved-lemons" rel="nofollow">suolasitruunat (serious eats) </a> Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-9545669003459000492023-02-07T19:51:44.121+02:002023-02-07T19:51:44.121+02:00No nyt on aikaa vierähtänyt kauan, mutta haluaisin...No nyt on aikaa vierähtänyt kauan, mutta haluaisin kyllä nähdä kaprikseen käärityn sardellin. Kyseessä täytyy olla todella pieni sardelli tai iso kapris. Vai puhutaanko nyt kapriksen lehdistä? Vai oliko kysymys sardellifileeseen käärityistä kapriksista? Niin tai näin, vähän tarkkuutta kaipaan näihin juttuihin. sternahttps://www.blogger.com/profile/12837360446757729672noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-76061148143539112972023-01-28T21:48:37.511+02:002023-01-28T21:48:37.511+02:00Noista monista maahanmuuttajien pitämistä ruokakau...Noista monista maahanmuuttajien pitämistä ruokakaupoista yleensä löytää enemmän eri eksoottisia kaloja ja äyriäisiä kuin suomalaisista kaupoista - ja halvemmalla...<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-40219646855401405972023-01-16T09:38:19.607+02:002023-01-16T09:38:19.607+02:00Anonyymi: mistä arvasitkin, että olen aloittanut u...Anonyymi: mistä arvasitkin, että olen aloittanut uudelleen kuoroharrastuksen:) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-63368994327842577082023-01-12T22:19:07.258+02:002023-01-12T22:19:07.258+02:00Tein muuten ohjeen mukaan, mutta käytin omenaviini...Tein muuten ohjeen mukaan, mutta käytin omenaviinietikkaa. Toimiva, ehkä siltikin vähän makea omaan makuun. Seuraavalla kerralla vähennän hieman sokerin määrää. Hyvä resepti. Kiitokset.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-5499100329012622192023-01-09T08:55:48.771+02:002023-01-09T08:55:48.771+02:00Kiitos Marja! Ihan hirveästi en viimeaikoina ole j...Kiitos Marja! Ihan hirveästi en viimeaikoina ole jaksanut blogia kirjoittaa kun teen tätä ihan puhtaasti harrastuksena. Käytän kuitenkin blogia myös itse paljon klassikkoreseptien mieleen palauttajana; jos italia on lähellä sydäntä suosittelen kokeilemaan tässä sydäntalven aikana <a href="http://siskotkokkaa.blogspot.com/2013/02/im-in-love-haranhantakeittoa-laziosta.html" rel="nofollow">Lazion häränhäntäkeittoa</a> jota teimme itsekin eilen taa jälleen kerran ja <a href="http://siskotkokkaa.blogspot.com/2010/01/possua-maidossa-eli-italialaisittain.html" rel="nofollow"> possua maidossa </a> joka on ihan mahtavaa vaikka perunamuusin kanssa. Hyvää talven jatkoa! Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-79489390612066648502023-01-07T10:39:12.156+02:002023-01-07T10:39:12.156+02:00Kiitos, oli kyllä superresepti tämä paahdettu vasi...Kiitos, oli kyllä superresepti tämä paahdettu vasikanpaisti italialaisittain! Tapiolan K-kaupassa oli tarjolla mureaa vasikan paahtopaistia, jota ostin siltä seisomalta tietämättä mitä siitä tehdä. Löysin reseptisi ja aineksia - paistilankaa myöten - löytyi kotoa. Lukuunottamatta Trotter Gearia. Siitä huolimatta lihasta tuli todella herkullista! <br />Blogisi jäi korvan taa. <br />Italia kun on ykkösmatkakohteemme paitsi taiteen ja arkkitehtuurin myös mainion ruokakulttuurin vuoksi.Marjahttps://www.blogger.com/profile/14346851890222965463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-21703422664381850522022-11-23T19:22:18.996+02:002022-11-23T19:22:18.996+02:00Anonyymi2 Kiitos ohjeistuksesta, leivät onnistuiva...Anonyymi2 Kiitos ohjeistuksesta, leivät onnistuivat kuitenkin hyvin. Tänään taikina ei enää tarttunut pahemmin käsiin ja leivät ovat jääkaapissa odottamassa aamupaistoa.. Noudatann ohjeitanne tarkasti näin noviisina. Ensimmäisistä rieskoista tuli ufot( ei teidän ohjeilla) ja se toinen josta teille kirjoitin onnistu paistossa hyvin… ja huomisesta en vielä tiedä, mutta torstai on toivoa täynnä😍<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-41843497317934142722022-11-11T09:10:48.888+02:002022-11-11T09:10:48.888+02:00Anonyymi1: hedelmissä on tosiaan villihiivoja jotk...Anonyymi1: hedelmissä on tosiaan villihiivoja jotka luovat omanlaistaan hiivaa juureen. Sinänsä kyllä juuri on saatavissa hyvään kuntoon ilmankin, tehoruokinnalla. Kannattaa googlata tietoa lisää, mutta se tarkoittaa että juurta ruokitaan useampaan kertaan ja välillä myös niin, että juurta on tosi pieni määrä suhteessa ruokaan. muuten juuri nääntyy. <br /><br />Anonyymi2: en ole ihan varma mitä on käynyt, mutta tuo kohotusaika kuulostaa paljolle, jos teillä on korkea sisälämpö. minusta kuullostaa että taikina on mennyt yli jo; eli lyhennä kohotusaikaa. taikinaa pitää fiilistellä ja oppia tuntemaan. tosi tylsää sanoa näin kun tiedän miten tiukassa oli itsellänikin alussa oppia se oman juuren maailma mutta kyllä se löytyy. suosittelen vakioimaan alussa niin paljon kun mahdollista niin voi helpommin säätää yhden muuttujan osalta; esim. sama leipäresepti, sama leipomispaikka, samat jauhot ja sitten voi kokeilla noita kohotusaikoja vaihtaa. :) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-62302825956455818612022-11-10T18:31:04.683+02:002022-11-10T18:31:04.683+02:00Miksi juurileipäni tartuu käsiin kun sitä taittel...Miksi juurileipäni tartuu käsiin kun sitä taittelujen ja neljän tunnin esikohotuksen jälkeen yritin saada napakaksi palloksi? Onko mitään tehtävissä?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-1113453763101591042022-10-23T00:02:12.410+03:002022-10-23T00:02:12.410+03:00Mistä tuota suolasitruunaa saa tai kuinka se oikei...Mistä tuota suolasitruunaa saa tai kuinka se oikein valmistuu? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-70835671638192046872022-10-21T14:39:32.568+03:002022-10-21T14:39:32.568+03:00
Siirapilla makeutettu perunalaatikko.
Siirapilla ...<br />Siirapilla makeutettu perunalaatikko.<br />Siirapilla makeutettua perunalaatikkoa ei imelletä - se makeutetaan aidosti siirapilla.<br /><br />Ainekset: <br /><br />reilu 1,5 kg jauhoisia perunoita <br />2/3 - 1 dl siirappia <br />n. 75g sulaa voita <br />7 dl maitoa<br />n. 2,5 dl vehnäjauhoja<br />1 tl suolaa<br />( muskotti )<br /><br />Ohje:<br /><br />Pese perunat. Kuori perunat, halkaise isot perunat ja keitä erittäin vähässä vedessä täysin kypsiksi. Soseuta perunat erittäin niukkaan keittoveteen perunasurvimella soseeksi. Lisää jauhoa maun mukaan. Siirapilla makeuttaminen ei tarvi jauhoja, mutta jauhoa voi lisätä rakenteen ja maun mukaan. Lisää voi siivuina soseeseen sulamaan. Lisää maitoa niin että saat notkean puuromaisen soseen. <br /><br />Lisää tumma siirappi. Tumma siirappi makeuttaa laatikon ja antaa sopivasti väriä. Lisää suola. Lisää mausteet ja sekoita hyvin tasaiseksi. OLisiko maustamatta paras.<br /><br />Laita perunasose kunnolliseen voideltuun uunivuokaan. Lisää pinnalle voinokareita ja jos haluat, voit pinnalle sirotella korppujauhoa. <br /><br />Paista aluksi noin 200 asteisessa uunissa. Kun pinta saa väriä ja sose alkaa kuplimaan alenna uunin lämpötila noin 130-140 asteeseen, niin kupliminen rauhoittuu ja voit paistaa täysiä vuokia. Täysiä vuokia paistamalla saat mehevän siirapilla makeutetun perunalaatikon ja laatikko ei kuivu ja korppuunnu. Ohut kerros sosetta laakeassa vuoassa korppuuntuu varsin helposti.<br /><br />Paista siirapilla makeutettua perunalaatikkoa noin 3 tuntia. <br /><br /><br /><br /> <br /><br /><br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-88791063785065601302022-09-08T19:09:30.250+03:002022-09-08T19:09:30.250+03:00Kiinassa kuukauden turistina asuneena voin sanoa, ...Kiinassa kuukauden turistina asuneena voin sanoa, että ei näytä edes samalta asialta. Keitto oli mukavan paksua ja läpikuultavaa kuin haalea vesi. Joitain mausteita tietenkin ollut, mutta raaka aineet olivat vain keittoon rikotut kananmunat jotka kypsyivät keitossa ja suuret palat leikattuja tomaatteja.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-68168710874273315852022-08-28T22:39:14.502+03:002022-08-28T22:39:14.502+03:00Tein tänään ranskista juureen. Pentele, etten löyt...Tein tänään ranskista juureen. Pentele, etten löytänyt tuota reseptiä aiemmin, olisin laittanut kalamatat sekaan. Kun aloittelin hapanleivontaa, juuressa ei aluksi ollut tehoja eivätkä leivät nousseet kunnolla, vaan jäivät litteiksi. Sitten kokeilin tehdä ns. nestemäistä villihiivaa aprikooseista ja rusinoista, ja jopa alkoi toimia. Korvasin juurta ruokkiessani veden villihiivanesteellä, ja juuri joutui valtavan toimintaraivon valtaan. Varmaan amfetamiinilla olisi ollut sama vaikutus. Juuri kävi aivan kierroksilla ja leivät melkein ylikohosivat. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-7213130791954177852022-05-24T10:49:38.392+03:002022-05-24T10:49:38.392+03:00We are the best in town with best quality and best...We are the best in town with best quality and best prices. Always choose the best ones for best quality. We provide our customers best among all.<br /><br />Regards<br /><a href="https://martdady.com/" rel="nofollow">dabbing vape pen</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-70354851251789895442022-02-22T13:35:41.477+02:002022-02-22T13:35:41.477+02:00Mielenkiintoinen postaus. Sisareni työskentelee tä...Mielenkiintoinen postaus. Sisareni työskentelee tällä alalla, heille on tulossa uusi pakkauskone ja muut tarpeelliset lähiaikoina. Tämä oli todella informatiivinen. Kovasti kiitoksia kun jaksoit jakaa!<br />Siirihttps://fi.multivac.com/fi/pakkauskoneet-ja-ratkaisut/pakkausratkaisutnoreply@blogger.com