tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post8097636628745078403..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Syntinen kanaherkku eli oletko koskaan pursottanut kananjalkaan voita?Nellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-27694825014357808632014-01-20T15:30:12.885+02:002014-01-20T15:30:12.885+02:00Anonyymi; kyllä joo - silputut yrtit ja valkosipul...Anonyymi; kyllä joo - silputut yrtit ja valkosipuli tosiaan sekoitetaan keskenään maustevoiksi. Toivottavasti sait onnistumaan:) Ei se varmasti pilalle mennyt vaikka olisit jättänyt valkosipulin poiskin, mutta minusta se tuo kyllä hyvää makua lisää voihin :) Oikeastaan tuon voin voi korvata myös kaupan maustevoilla, jos ei jaksa itse tehdä! ;) <br /><br />Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-37838996321121256772014-01-18T12:31:16.600+02:002014-01-18T12:31:16.600+02:00Tuleeko tuohon maustevoihin valkosipulia, kuten te...Tuleeko tuohon maustevoihin valkosipulia, kuten tekstistä voisi olettaa ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-62462534562045342862012-09-22T19:06:08.803+03:002012-09-22T19:06:08.803+03:00Marjo: pedistä tosiaan tulee kanelisia ja etikkais...Marjo: pedistä tosiaan tulee kanelisia ja etikkaisia makuja myös, niin että jos haluaa lisämakua, voi pintaan hyvin ripotella vaikka valkosipulipippuria tai jotain muuta maustetta josta tykkää. JA tietysti siihen voihinkin voi laittaa vaikka chiliä, jos chilisato on yhtä notkuvainen kuin meidän puskissa tänä syksynä :) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-81823491945179572062012-09-22T14:21:54.780+03:002012-09-22T14:21:54.780+03:00Kiitos reseptistä. Kokeilimme tätä ilman punakaali...Kiitos reseptistä. Kokeilimme tätä ilman punakaalipetiä. Voin pursotus onnistui hyvin. Vaikka kanankoivet olivat meheviä sisältä ja ihanan rapsakoita päältä,jäimme kaipaamaan makuja. Voi oli yllättävän mietoa,eikä mausteet maistuneet. Kuoreen pitäisi varmaan sivellä mausteita ennen uuniinlaittoa?Marjonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-29200543731117638792010-11-22T06:37:23.869+02:002010-11-22T06:37:23.869+02:00Merituuli ja Hann: tuo on kyllä ollut tosi kestosu...Merituuli ja Hann: tuo on kyllä ollut tosi kestosuosikki meidän keittiössä. Sekä punakaali erilaisissa muodoissaan että sitten tuo kanankoipien täyttäminen. Pursotinpussi on ollut tosiaan kätevä - mökillä tehdessä myös ilman tyllaa... ;) <br /><br />Anonyymi: no ihan hyvin pääätelty, ne kaksi kauppakeskusta ovat tuossa jotenkin matkalla. :) Ihan kivasti niissäkin on alkanut olla marinoimattomia juttuja lihatiskissä. Koipinuijiakin itse asiassa todella usein. HAkaniemi on ihana, mutta jotenkin itselläni on kynnys lähteä sinne... Mutta ehkä mun pitäisi vaan jonain päivänä olla reipas ja suunninstaa sinne halliin... :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-9903268257767517482010-11-20T17:21:59.598+02:002010-11-20T17:21:59.598+02:00Kiitän ohjeesta, saattaapi mennä kokeiluun täälläk...Kiitän ohjeesta, saattaapi mennä kokeiluun täälläkin.<br /><br />Tuosta marinoimattomien lihojen ongelmasta kärsin itsekin, kunnes keksin kauppahallin lihatoimittajat. Itse suosin Hakaniemen kauppahallin tarjontaa.<br /><br />Sellon ja Ompun maininnoista siis päättelin röyhkeästi sijaintisi olevan samansuuntainen kuin itselläni ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-25395965922376247592009-11-24T10:06:52.520+02:002009-11-24T10:06:52.520+02:00Uu, kuulostaa ja näyttää ihan mielettömältä!
Nig...Uu, kuulostaa ja näyttää ihan mielettömältä! <br /><br />Nigellalla on hauskoja ideoita ja reseptejä, vaikken minäkään häntä kestä telkkarissa katsoa. Kirjansa ovat kuitenkin mielestäni ihan huippuja!<br /><br />Ja olen tuota punakaalipurkkia joskus lidlissä pyöritellyt käsissäni, mutten vaan uskaltanut ostaa. Ehkä sittenkin :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-19464294521211928642009-11-21T20:13:22.150+02:002009-11-21T20:13:22.150+02:00oi jestas kun kuulostaa herkulta! kyllä täytyy kok...oi jestas kun kuulostaa herkulta! kyllä täytyy kokeilla joskus kun noita marinoimattomia koipia eteen sattuun. <br /><br />punakaalilisäkkeet kyllä rokkaa :)Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-3490423905967985312009-11-21T09:48:07.309+02:002009-11-21T09:48:07.309+02:00Sakari, hopealusikka kannattaa kyllä olla kirjahyl...Sakari, hopealusikka kannattaa kyllä olla kirjahyllyssä. Se on auttanut monesta pinteestä. Ohjeet ovat tiiviitä ja selkeitä. Mikään ruokakuvien rakastajan kirja se ei ole, kuvituksessa täytyy turvautua lähinnä omaan mielikuvitukseen. Mies erityisesti rakastaa noita hakuteosmaisia keittokirjoja - sain sen häneltä lahjaksi ja vaikka itse sorrunkin monesti kuvilla varustettuihin kirjoihin olen opppinut luottamaan tuohon kirjaan kuin kallioon :) <br /><br />Oma tartar-italia - assosiaationi johtuu selvästi kokemuksestani Panzanon teurastajalla. Mutta olet oikeassa, ruuan juuret lienevät ymmärtääkseni enemmänkin ehkä ranskan suunnalla. Muistelisin kuulleeni joskus että Jules Verne olisi alunperin keksinyt ruuan romaanissaan ;) Joku viisaampi voinee korjata jos olen väärässä :) <br /><br />Joka tapauksessa seison täällä käsi sydämellä ja todistan, että oliivit ja sitruuna sopivat pihviin loistavasti - olivat mukana alkuperäisessä painoksessa tai ei :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-3347960120477062992009-11-20T23:07:15.735+02:002009-11-20T23:07:15.735+02:00Kiovan kana, tai kuten meillä sanotaan Kiovan kotl...Kiovan kana, tai kuten meillä sanotaan Kiovan kotletti on kyllä aika ihana ruoka - osataan sitä muuallakin kuin italiassa. <br /><br />Kautta rantain osuin blogiin (hain tartar pihvin reseptiä ja g tarjosi tätä blogia) ja löysin tuon keittokirjan "hopeinen lusikka". Täytynee hankkia, vaikuttaa mielenkiintoiselta kun Italialainen ruoka kiinnostaa. Tartar pihvin koen kyllä enemmän belgialaiseksi kuin italialaiseksi ruoaksi - ensimmäinen kosketus raakaan lihaan oli belgiassa aamupalaksi nautittu "Toast Cannibal".sakepehttps://www.blogger.com/profile/08619279559006774811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-8928241393504065712009-11-20T21:55:30.729+02:002009-11-20T21:55:30.729+02:00Kiovan kana minullekin näistä tuli ensin mieleen. ...Kiovan kana minullekin näistä tuli ensin mieleen. Silti jalassa oli jotain ihan omaa juttuaan. Koivissa tosiaan on jotain, luu tuo oman makunsa. Ja vaikka inhoan vähän Nigellan Expressiä, joo, tuo punakaali valmiina säilykkeenä yllätti iloisesti. V toi sitä kotiin pari purkkia lisää. Toimii myös hyvin padassa.... :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-73938401730680355982009-11-20T18:30:49.257+02:002009-11-20T18:30:49.257+02:00Oijoi, kylläpä kuulostaa herkulta! Kananjalkoihin ...Oijoi, kylläpä kuulostaa herkulta! Kananjalkoihin en ole älynnyt voita pursotella, mutta jokunen viikko sitten intouduin tekemään itse Kiovan kanaa... herkullista sekin, joskin koipipalat ovat varmasti vielä rintafileitä mehevämpi versio. Pitää kokeilla tätäkin. Punakaali olikin varmasti sopivaa tasapainotusta meheville kanoille.oliiviahttps://www.blogger.com/profile/07151823049861815530noreply@blogger.com