tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post4837160364930072991..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Suppiksia misovoillaNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-83998734928696802562021-01-13T14:23:25.654+02:002021-01-13T14:23:25.654+02:00Moikka tyttö tuulesta
Joo, kyllä näin perussääntön...Moikka tyttö tuulesta<br />Joo, kyllä näin perussääntönä, olet ihan oikeassa. En muista enää mikä mirin olisi mökillä ollut, saattoi olla jotain kaupan mirinin kaltaista valmistetta :) Oikea mirin on fementoitua, makeaa riisiviiniä joten vaikka se on periaatteessa makeaa, jotain pientä kitkeryyttä siinä on mukana. Yataka- merkkistä löytyy yleensä kaupasta aika hyvin.<br /> <br />Koska japanilaisesta asiasta on kyse, kun mirinistä puhutaan ei oikeasti edes puhuta yhdestä aineesta vaan lajeja on monia. Wikipedia kertoo asiasta laajemmin : https://en.wikipedia.org/wiki/Mirin <br /><br />Ja sitten on vielä nämä sekoitteet joissa oikeaa miriniä on mukana vaan vähän. Kun siis otat pullon miriniä, ja jollet ole mirin konossööri (minä en ainakaan!) kannattaa maistaa sitä ennen ruokaan lisäämistä. Maku voi vaihdella. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-13325459079968369502021-01-13T11:49:12.200+02:002021-01-13T11:49:12.200+02:00Mitä miriniä käytät? Itse olen tottunut, että miri...Mitä miriniä käytät? Itse olen tottunut, että miriniä makeutukseksi ja riisiviinietikkaa happamuudeksi. Uteliasuus heräsi, että onko sulla jotain muuta kuin perus s marketin miriniä käytössä 😅 (meillä siis nimenomaan vaa s marketin kama käytössä)tyttö tuulestahttps://www.blogger.com/profile/03697917132211915474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-61961099843642438692019-10-11T09:44:55.708+03:002019-10-11T09:44:55.708+03:00Kannattaa, mutta siihen tarttee happoa kans. Just ...Kannattaa, mutta siihen tarttee happoa kans. Just joko miriniä, valkoista balsamicoa tai sitruunaa. Muuten on minusta liian raskasta. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-46525269309188472652019-10-04T20:59:40.150+03:002019-10-04T20:59:40.150+03:00Misovoi merkattu muistiin!Misovoi merkattu muistiin!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.com