tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post2137899444429720559..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Muurikkalettuja ja sekä suolaista, että makeaa täytettäNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-3842244251245245332017-10-08T13:48:44.821+03:002017-10-08T13:48:44.821+03:00Vuoooosien takaa on edellinen kommentti täällä.
Tu...Vuoooosien takaa on edellinen kommentti täällä.<br />Tulin kertomaan, että eilen tarjoilin ihan peruslettujen kanssa parin muun suolaisen täytteen kanssa savukalatäytettä. Osoittautui juuri niin hyvän herkulliseksi kuin miltä luettuna näyttikin: pehmeä, maukas, täyteläinen! Loikkasi samantien suosikkitäytteideni joukkoon. Kiitokset! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-31468445396839265682009-06-14T18:00:17.299+03:002009-06-14T18:00:17.299+03:00kiitos vinkeistä kaikille!
kyllä ne pitsireunat ...kiitos vinkeistä kaikille! <br /><br />kyllä ne pitsireunat onnistuvat myös kotipannulla, mammaltani nimittäin. hän ei vain enää ole vinkkaamassa.<br /><br />Lokalahden luomumyllyn lettujauhoissa oli joukossa myös ohrajauhoa. hyvää oli minunkin mielestä!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-77518099981431183802009-06-13T09:12:22.726+03:002009-06-13T09:12:22.726+03:00Nemo: mahtavaa muurikkatietoutta. Pitää kokeilla v...Nemo: mahtavaa muurikkatietoutta. Pitää kokeilla vissyä ja ohrajauhoa joskus kun haluaa oikein antaumuksella harrastaa:)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-2178120721809537882009-06-13T08:51:14.756+03:002009-06-13T08:51:14.756+03:00Pitsireunoista vielä; letunpaistoon erikoistunut y...Pitsireunoista vielä; letunpaistoon erikoistunut ystäväpariskunta käyttää vissyä taikinanteossa. Resepti on toimivaksi todettu myös kotivalurautapannulla.nemohttp://aapinemo.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-49176881494119834092009-06-13T08:28:56.914+03:002009-06-13T08:28:56.914+03:00Muurikkaletut ovat parasta herkkua mitä koskaan on...Muurikkaletut ovat parasta herkkua mitä koskaan on keksitty. Mitä pitempään taikina vetäytyy, sen parempia lettuja tulee. Taikinan voi hyvin tehdä jo edellisenä päivänä, tai aamulla, jos illalla paistaa. Muurikkaystäväni tekevät taikinan isoon pulloon, silloin se on helppo ottaa mukaan mihin vain ja taikinan kaataminen pannuun käy näppärästi. Oletko kokeillut laittaa vehnäjauhon lisäksi ohrajauhoja? Tulee ihania!nemohttp://aapinemo.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-49594345784711616842009-06-12T11:05:16.612+03:002009-06-12T11:05:16.612+03:00No nyt tuli nälkä! Kenenköhän muurikalle voisin tu...No nyt tuli nälkä! Kenenköhän muurikalle voisin tunkea itseni kuokkavieraaksi.. Hmm.. Oikeasti, olen syönyt muurikkalettuja viimeksi joskus muksuna ratsastusleirillä, mutta ihanan maun muistan vieläkin. Olisi korkea aika päästä letun paistoon taas uudestaan. :)Martinahttps://www.blogger.com/profile/03519272833888346187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-36871599951139725152009-06-11T23:46:12.660+03:002009-06-11T23:46:12.660+03:00Kotivalurautapannulla pitsireunojen aikaansaaminen...Kotivalurautapannulla pitsireunojen aikaansaaminen on vaikeaa tai mahdotonta(?). Muurikkapannussa kun keskusta on syvemmällä, taikina valuu keskustaa kohti jättäen reunat pitsisiksi. <br /><br />En tiedä tuosta voi-öljyseoksesta mutta hyvin se näyttää toimivan. Itse olen lisännyt öljyä n. 2-3 letun välein, ettei ohut lettu jää kiinni muurikkaan. Onnistuu se pelkällä voillakin, mutta etenkin jos muurikka on tosi kuuma, voi tahtoo palaa helpossti. Öljy kestää kuumaa paremmin ja saattaapa se saada aikaan pitsisemmät reunatkin... Ei kun kokeilemaan. Joka letulle en ole öljyä kumminkaan lisännyt. <br /><br />Tuosta taikinasta tuli tosi hyvää, lettujen kuvat ovat lähinnä vapulta, paitsi eka kuva. Nämä olivat vielä parempia kuin vapun viritys. :) Tosi ihanan pitsisiä ja kun pannun lämpökin oli jotenkin tasaisempi, ne eivät tummuneetkaan niin helposti.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-64317286393051153812009-06-11T18:28:55.683+03:002009-06-11T18:28:55.683+03:00me ollaan jo kyselty puugrillejä uuden kodin pihaa...me ollaan jo kyselty puugrillejä uuden kodin pihaan vaikkei tiedetä koko kodista :). mutta kun ne molemmat on totta, haluan ehdottomasti kokeilla sun Muurikoita sillä. <br /><br />en koskaan ole oppinut tekemään pitsireunoja kotivalurautapannulla. taikinan löysyydessä siis salaisuus? Vivi-Ann Sjögren vinkkasi myös voi-öljysekoitusta paistamisessa, kun haluaa pitsireunoja. mitä mieltä tästä?Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.com