Siskot kokkaa

lauantai 23. tammikuuta 2021

Makea rukiinen rusinaleipä

›
Mulle kävi tässä tammikuun alussa arviointivirhe. Jotenkin ajattelin, että kellarissa olisi ollut vielä yksi pussi Strömsbergin myllyn vehn...
2 kommenttia:
lauantai 9. tammikuuta 2021

Kiinalainen hapanimelä kana (sweet and sour chicken)

›
  Hapanimelä kana on kiinalaisten ravintoloiden klassikko joka todella hyvää kun sen tekee itse. Eikä se ole edes kamalan vaikeaa millään la...
13 kommenttia:
tiistai 28. huhtikuuta 2020

Leipurin kanelileipä

›
Kun nyt kaikki on pysähdyksissä huomaan miettiväni enemmän vanhoja tuttuja reseptejä. Pari viikkoa sitten tulin muistelleeksi vanhaa lei...
5 kommenttia:
maanantai 27. huhtikuuta 2020

Valkosipuliperunat isoäidin reseptillä

›
Kun olin nuori neitonen sain kokkausoppia eräältä herttaiselta isoäidiltä. Minäkin olin silloin vielä niin nuori, että imin itseeni kaike...
1 kommentti:
torstai 23. huhtikuuta 2020

Possunkyljykset, papumuusi ja piperradaa

›
On yksi resepti joka mun on pitänyt jo pitkään kirjoittaa blogiin. Se on alunperin bongattu José Pizzarron Basque - keittokirjasta ja s...
2 kommenttia:
torstai 9. huhtikuuta 2020

Mangosalsaa "kalatacoille"

›
"Mä haluaisin joku päivä kalatacoja" V ilmoitti eräänä kauniina päivänä viime talvena. V on matkustanut paljon latinomaissa t...
1 kommentti:
keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Keltainen kurpitsapasta

›
Minulle on vaikeaa ostaa verkosta ruokaa. Se, ettei pääse itse valitsemaan sitä inkiväärinmukulaa, ei voi päättää millä jokin tuote kor...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.