Siskot kokkaa

maanantai 1. helmikuuta 2016

Mantelileivät (Jo Baker's pain d'amade)

›
Aurinko paistaa lehdettömän, pakkaslumen koristaman kynäjälavan oksiin. Vaikka ilma on täysin tyyni, sieltä täältä oksien väleistä varis...
sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Murun klassikot; ensivisiitillä Murussa (... ja viisi vuotta on "pitänyt"...)

›
Minulle ravintolassa käyminen on ensisijaisesti sosiaalinen tapahtuma. Tietysti menen ravintolaan välillä myös yllätettäväksi, hemmotelta...
2 kommenttia:
maanantai 14. joulukuuta 2015

Suppishilloa! Sopii nautittavaksi juuston ja lihan kanssa

›
Siitä huolimatta että suppishillo on jo "vanha juttu" en ollut vielä kokeillut sitä. En ennen taannoista itsenäisyyspäivän aat...
sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Fasaania ja oliivia; italiaklassikko kotimaisesta fasaanista

›
Sisareni kuulosti puhelimen toisessa päässä siltä, kuin olisi juuri mennyt läpi katosta ja olisi lähestymässä parhaillaan venuksen kiert...
5 kommenttia:
lauantai 12. joulukuuta 2015

Poron ulkofile sous videssä

›
Itsenäisyyspäiväksi ostin siis poron ulkofilettä ja muistin jostain kaukaisesta hotelli Helkan bloggaajatapahtumasta , että siellä tarjo...
5 kommenttia:
tiistai 8. joulukuuta 2015

Tammisavustettu lanttu on upeanmakuinen suomiherkku

›
Lantun sinappiseen ja sokerien makeuttamaan maanläheiseen makuun sopii ihan järjesttömän hyvin syvyyttä tuova savu. Empiiristen kokeiden ...
4 kommenttia:
torstai 3. joulukuuta 2015

Merikrottia, pastaa ja paprikaa

›
Hyvin epätyypillisesti tänään vain instagram-kännykuva. Miksi? No siksi, että tein eilen arkiruokaa, enkä oikeastaan halunnut yhtään bl...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.