Siskot kokkaa
torstai 29. lokakuuta 2015
Kurpitsa-kantarellipizzaa ja pinaatti-mustapekkapizzaa karviaishillolla raikastettuna
›
Tässä on nyt pari mielestäni tosi onnistunutta, vähän vaivan pizzaa, jotka tein eräänä viikonloppuna sen kuuden euron pizzagaten jälkimai...
keskiviikko 28. lokakuuta 2015
Käyty ja koettu: Murhaava illallinen
›
Yhteistyössä Gurmee Teatteri Sain jonkin aikaa sitten lehdistökutsun Gourmeeteatterin järjestämään murhaavaan illalliseen ja suur...
3 kommenttia:
torstai 15. lokakuuta 2015
Tatti-linssikeitto, eli jatketaan modernien tattikeittojen sarjaa jaksolla simppeli, mielenkiintoinen ja hyvä.
›
Tein juuri äsken upeaa tattikeittoa ja vaikka kaikki varmaan jo ovat kyllästyneitä koko tattikeittoteemaan joka on uinut blogin etusivull...
2 kommenttia:
maanantai 28. syyskuuta 2015
Jeeralla ja korianterilla maustettu modernimpi tattikeitto
›
Tattikeiton tekemisessä on minulla noin kaksi salaisuutta jotka olen oppinut matkan varrella; olen jo pidempään paistanut risottoihin, k...
2 kommenttia:
sunnuntai 27. syyskuuta 2015
Karamellisoitunut pannarivanukas ja päivähoitoa
›
Olen nyt tässä miettinyt tätä asiaa muutaman viikon, tarkemmin sanottuna siitä lähtien kun istuimme monen muun vanhemman lailla päiväko...
4 kommenttia:
maanantai 21. syyskuuta 2015
Härkäpavuista ja ruokajournalismista
›
Mä olen tässä miettinyt näitä härkäpapuja ja kirjoittamiseni laatua nyt parisen vuotta. Härkäpapu on hallaa kestävä, omassa tukevassa va...
10 kommenttia:
torstai 3. syyskuuta 2015
Meikäläisten suomenruotsalaisemmat pizzat eli jämistä herkkua
›
Sisareni huokaisi että "nää on aika suomenruotsalaisia, mutta näyttää TO-SI hyvälle". Johon taisin sanoa siihen tyyliin että j...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio