Siskot kokkaa
lauantai 1. syyskuuta 2012
Karviaiskompottia, ketunleipägranitea ja vaniljaparfait pistaasimarengeilla
›
Tästä tuli varmaan parasta jälkkäriä, jota olen IKINÄ tehnyt itse. Ja vaikka en ole yhtään pipertäjäainesta, tämä herkku näyttää silti ta...
16 kommenttia:
torstai 30. elokuuta 2012
Alia - mainio brunssipaikka Mustikkamaalla
›
Kun ollaan kesällä kaupungissa niin mikään ei ole parempaa kuin hyvä brunssi sunnuntaiaamuna. Kun sovimme viime viikonlopun brunssia, oli...
2 kommenttia:
keskiviikko 29. elokuuta 2012
Minttuinen feta-kesäkurpitsasalaatti
›
Ehdin jo hehkuttaa tätä twitterissäkin, mutta pakko on blogata tästä ihan lyhyesti kun on niin maanmainio lounassalaatti että pois tiehe...
4 kommenttia:
tiistai 28. elokuuta 2012
Farang - kirjan possusalaatti Larb moo
›
Muistattekos kun sanoin taannoin, että siinä Farangin keittokirjassa on (ainakin) yksi resepti, joka on tosi helppo tehdä ja silti tosi ...
4 kommenttia:
maanantai 27. elokuuta 2012
Lyhyesti keittokirjablogista!
›
Yhteistyössä ruoka.fi Lupauduin monen muun bloggaajan tavoin kirjoittamaan kirjapalkalla muutaman arvion ruoka.fi keittokirjablog...
Haukinabea mustilla torvisienillä - eli ranskalaisesta kalasopasta japaniin
›
Meidän mizuna on jotenkin ihan villiintynyt. Kaikki alkoi alkukesällä, kun V askarteli uudelle kasvimaalleni pari yrttilaatikkoa. Kylvin ...
2 kommenttia:
torstai 23. elokuuta 2012
Pari vinkkiä kalasoppaan - eli bouillabaisse
›
Meillä on jumpattu nyt muutamankin kerran bouillabaissea. Juu, juuri sitä klassista, ihanaa sahramilla maustettua versiota, sitä josta lö...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio