Siskot kokkaa
tiistai 30. elokuuta 2011
Tattien surma - pastakastiketta, eli mihin hukata kahmalokaupalla sekalaisia tatteja
›
Don Corleonen ruokalistan vieressä luki, että huolella ja rakkaudella tehty kastike tekee hyvän pastan. Pikku kehuna tälle ravitsemusli...
5 kommenttia:
maanantai 29. elokuuta 2011
Kantarelleja poutapilvissä - eli suolaisia brunssilettuja
›
Viikonloppuna pääsin vihdoin viimein villiintymään luontoon. Toisin sanoen pääsin bongaamaan sieniä mökin ympäristöön;) Mieli on tehnyt ...
5 kommenttia:
keskiviikko 24. elokuuta 2011
Jeeralla ryyditettyä lammasta padassa - osastosta helppoa ja simppeliä
›
Viimeiset viikot olen siis lähinnä pyörittänyt yhden asiakkaan maitobaaria :) Vaikka "latte" on päivän sana, meidän muidenkin ...
7 kommenttia:
sunnuntai 21. elokuuta 2011
Humm... C'est bon!
›
Mikä olisikaan parempi tapa viettää vapaapäivää kuin mennä hyvien ystävien kanssa vierailemaan ranskalaiselle ruokatorille! Team Fantastiq...
4 kommenttia:
keskiviikko 17. elokuuta 2011
Tyrnikanaa grillissä
›
Yhteistyössä Pernod Ricard Finland Kun noita väkeviä näyteviinejä pyörittelin käsissäni, tulin miettineeksi mitä vähemmän ilmiselvä...
1 kommentti:
maanantai 15. elokuuta 2011
Suolaisia manteleita, mustikoita ja suklaata eli synttärikakkua V:lle
›
Yhteistyössä Pernod Ricard Finland Tuossa heinäkuussa, ennen Sätkyn syntymää sain tuotenäytetarjouksen Pernod Ricard Finlandilta Chymo...
lauantai 30. heinäkuuta 2011
Peto pikkuinen
›
"Se on lämmintä maitoa pullollaan Sill' on äidin suukkonen otsallaan Se on kurkkua myöten kylläinen Peto pikkuinen." Aaro Hel...
29 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio