Siskot kokkaa

tiistai 30. elokuuta 2011

Tattien surma - pastakastiketta, eli mihin hukata kahmalokaupalla sekalaisia tatteja

›
Don Corleonen ruokalistan vieressä luki, että huolella ja rakkaudella tehty kastike tekee hyvän pastan. Pikku kehuna tälle ravitsemusli...
5 kommenttia:
maanantai 29. elokuuta 2011

Kantarelleja poutapilvissä - eli suolaisia brunssilettuja

›
Viikonloppuna pääsin vihdoin viimein villiintymään luontoon. Toisin sanoen pääsin bongaamaan sieniä mökin ympäristöön;) Mieli on tehnyt ...
5 kommenttia:
keskiviikko 24. elokuuta 2011

Jeeralla ryyditettyä lammasta padassa - osastosta helppoa ja simppeliä

›
Viimeiset viikot olen siis lähinnä pyörittänyt yhden asiakkaan maitobaaria :) Vaikka "latte" on päivän sana, meidän muidenkin ...
7 kommenttia:
sunnuntai 21. elokuuta 2011

Humm... C'est bon!

›
Mikä olisikaan parempi tapa viettää vapaapäivää kuin mennä hyvien ystävien kanssa vierailemaan ranskalaiselle ruokatorille! Team Fantastiq...
4 kommenttia:
keskiviikko 17. elokuuta 2011

Tyrnikanaa grillissä

›
Yhteistyössä  Pernod Ricard Finland Kun noita väkeviä näyteviinejä pyörittelin käsissäni, tulin miettineeksi mitä vähemmän ilmiselvä...
1 kommentti:
maanantai 15. elokuuta 2011

Suolaisia manteleita, mustikoita ja suklaata eli synttärikakkua V:lle

›
Yhteistyössä Pernod Ricard Finland Tuossa heinäkuussa, ennen Sätkyn syntymää sain tuotenäytetarjouksen Pernod Ricard Finlandilta Chymo...
lauantai 30. heinäkuuta 2011

Peto pikkuinen

›
"Se on lämmintä maitoa pullollaan Sill' on äidin suukkonen otsallaan Se on kurkkua myöten kylläinen Peto pikkuinen." Aaro Hel...
29 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.