Siskot kokkaa
lauantai 12. maaliskuuta 2011
The Woodbox eli paluu Uuteen Seelantiin
›
Kun kävimme kiwimaassa ja viivyimme Wellingtonin seudulla joulun aikaan, me todennäköisesti missasimme monta hienoa ravintolaa ihan vaan si...
3 kommenttia:
perjantai 11. maaliskuuta 2011
Mustikka-valkosuklaakierrepullat eli vinkki viikonlopulle
›
Yhteistyössä Biokia Tämä on tämmöinen pieni vinkki viikonloppua varten, jos joku innostuisi vaikka leipomaan :) Minuun nimittäin iski...
4 kommenttia:
torstai 10. maaliskuuta 2011
Lampaan lapaa ja yrttisiä punajuurilohkoja
›
Ajatus yrttisistä, paahdetuista punajuurilohkoista on kiusannut minua siitä modernista perinneruokahaasteesta lähtien. Tuttu ja monesti aik...
9 kommenttia:
keskiviikko 9. maaliskuuta 2011
Vuohenjuusto-palsternakkapiirakkaa
›
Kun V oli palaamassa reissuiltaan myöhään lauantai-illalla, ajattelin että pieni yöpala voisi olla paikallaan. Vuohenjuustoa olin ostanut t...
2 kommenttia:
maanantai 7. maaliskuuta 2011
Kevätkalaa! Eli parsakaalitimbaali, kurkkusalsaa ja kuhaa
›
Nyt kuulkaas tytöt ja pojat! Eilen Nellen keittiössä tuli tehtyä tosi hyvän makuista ja ihanan keväistä kalajuttua. Oikein yllätin itseniki...
6 kommenttia:
lauantai 5. maaliskuuta 2011
"Luonnollisempia karkkeja" eli vain osittain sponssattu karkkimainos
›
Yhteistyössä Malaco Se oli varmaankin viime kesänä, kun spottasin Malacon Truly - sarjan karkit kaupassa ja ostin niitä. Pidin etenk...
5 kommenttia:
perjantai 4. maaliskuuta 2011
Appelsiininoisetit possusta ja nauristattaria
›
Ihan ensiksi haluan patistaa teitä äänestämään Helkan modernia perinneruokaa kisasivustolla . Äänestys on nimittäin alkanut ja tarjolla on m...
8 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio