tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post9123211637424192424..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Valkoviinissä haudutettu purjolisäke serranolla ja pinjansiemenilläNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-59808280384793316292009-02-01T19:33:00.000+02:002009-02-01T19:33:00.000+02:00kaikki purjolisukkeet (ja oikeastaan melkein kaikk...kaikki purjolisukkeet (ja oikeastaan melkein kaikki missä on purjoa) on aivan ihania! :) itse olen tehnyt herra oliverin alaston kokki -kirjan ohjeella lisuketta valkoisista pavuista, purjosta, kermasta ja parmesaanista ja se on niin hyvää että menee taju. <3<BR/><BR/>ja lisukkeista tuli mieleen että olen muuten kaiholla katsellut ihanaa fennel bianco -ohjettasi. pitkään kärsin fenkoli-inhosta mutta ei mozzarellan ja ranskankerman kanssa voi tulla huonoa! :DKatrihttps://www.blogger.com/profile/16648044362661541563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-47554050807494808582009-02-01T18:18:00.000+02:002009-02-01T18:18:00.000+02:00Maku on varmasti aivan verraton, saatan melkein ta...Maku on varmasti aivan verraton, saatan melkein taas maistaa ja haistaa tänne asti! Lapsi oppii teillä kyllä varsinaiseksi herkuttelijaksi.Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.com