tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post7824334733827733550..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Nainen vastaan naudan ribsit 1-0 eli märehtijä kylvystä grilliin!Nellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-60880917814044411942014-06-11T23:39:04.748+03:002014-06-11T23:39:04.748+03:00Paula: ole hyvä ja kiitos ihanasta kommentista :) ...Paula: ole hyvä ja kiitos ihanasta kommentista :) Säheltäjän mieltä lämmittää...!Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-62711053932718577622014-06-11T19:24:30.644+03:002014-06-11T19:24:30.644+03:00Tämä sopivasti sähellystä ja onnistumisen iloa uhk...Tämä sopivasti sähellystä ja onnistumisen iloa uhkuva postaus oli ehdottomasti päivän piristys - kiitos! :)Paulahttp://keittotaiteilua.blogspot.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-48544131258313878482014-06-06T09:41:11.043+03:002014-06-06T09:41:11.043+03:00Anonyymi-lihamyyjä: Kiitos tosi hyvstä vinkistä! M...Anonyymi-lihamyyjä: Kiitos tosi hyvstä vinkistä! Me itsekin olemme vähän tuumanneet että nuo lyhyemmät onnistuvat paremmin. Näitä yritteitä on ollut tosiaan ehkä jotain viitisen erillistä ja liha on vaihdellut sen mukaan mitä nyt on löytynyt. Mutta tosi tosi hyvä pointti että ei ehkä kannata osta sitä koko vakuumia keittoluita vaan kysyä sitä oikeasti grilliin sopivaa osaa. <br /><br />Kiitos vinkistä! :) Ja kiitos kehuista, ne on kyllä tosi tärkeitä tämmöiselle harrastuksekseen kirjoittajalle:) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-42719255385935513272014-06-06T01:12:45.167+03:002014-06-06T01:12:45.167+03:00Näin lihamyyjänä tarjoaisin yhden mahdollisen näkö...Näin lihamyyjänä tarjoaisin yhden mahdollisen näkökulman siihen miksi toisella kertaa onnistui ensimmäistä paremmin: kuvien perusteella näyttäisi siltä, että kyseessä oli hieman eri ruhonosat. Molemmat ovat kyllä naudan kylkeä (a.k.a. ribsiä). Kuitenkin ensimmäinen on varsinaista kylkeä, jossa on yleensä aika paljon rasvaa ja jonkun verran rustoja ja liha on suurisyistä. Tätä osaa käytetään usein esim. keittoon tai lihaliemeen. Toisella kertaa näyttäisi olleen ns. kolmiopalaa (Jenkeissä joskus nimellä triangle cut, vaikka tälläkin voidaan tarkoittaa paitsi kylkeä myös erästä paistin osaa)joka on leikattu lähempää rintaa. Tässä palassa kalvoja ja rasvaa on vähemmän ja liha hieman ns. "siistimpää." Juuri kolmiopala on suosittua grillattavaa esim. Etelä-Amerikassa. Kannattaa siis pyytää lihatiskillä juuri tätä kolmiopalaa jos haluaa toisinnon tuosta menestyksestä!<br />Raaka-ainevalinnan lisäksi kunnia toki myös reseptiikalle! Ja kiitos mielenkiintoisesta blogista!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-35925064860543913862014-06-05T07:15:11.542+03:002014-06-05T07:15:11.542+03:00Chef Jones: ooh, kiitos vinkistä! :) Me puhuttiin ...Chef Jones: ooh, kiitos vinkistä! :) Me puhuttiin noita syödessä että pitää varmaan alkaa varioida erilaisia menetelmiä. Ja tämä postaus on osoittautunut myös hyödylliseksi; näitä hyviä vinkkejä alkoi suorastaan sataa :) <br /><br />Cele: söpöt kitchenaidit on kyl paha! :) Ja kattila vois tosiaan kans toimia - en tiedä miten tarkasti se sitten saa pidettyä lämmön mutta onhan nuo ammattisirkulaattoritkin vaan semmosia muovikippoja jossa se vekotin seisoo. Ja hyvin tuntuu toimivan. Saattaa tulla edullisemmaksikin? Ja se putsausongelma mikä tuossa supremessä mua vähän nyppii, häviää. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-74088869360496281012014-06-04T16:17:34.654+03:002014-06-04T16:17:34.654+03:00Pöytäsäilytys on varmaan poissuljettu kun ylimäärä...Pöytäsäilytys on varmaan poissuljettu kun ylimääräinen pöytätila on varattu parille söpölle KitchenAidille. :) Tutkin noita nyt vähän tarkemmin niin noita näyttäisi olevan sellaisiakin malleja, missä sirkulaattori vain lätkäistään kattilaan. Voisi ehkä olla säilytysteknisesti helpompi ratkaisu kun kattiloita pitää säilyttää muutenkin.celehttp://www.sorsanpaistaja.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-54384995482051456972014-06-04T12:09:33.599+03:002014-06-04T12:09:33.599+03:00Härän ribsit on kyllä rock rock. Mahtava ohje kyll...Härän ribsit on kyllä rock rock. Mahtava ohje kyllä. <br /><br />Mäkin innostuin kokkaamaan joku aika sitten härän ribsejä jos kiinnostaa erilainen,ihan perus texas hengessä, niin tsekkaa <br />http://laaxojnas.blogspot.fi/2014/05/texas-style-ribsit-savusalsa.html?m=0Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-51657145091021756652014-06-04T11:40:28.595+03:002014-06-04T11:40:28.595+03:00Cele: meillä on semmoinen sous vide supreme. Se on...Cele: meillä on semmoinen sous vide supreme. Se on ihan söpö, niin että sitä kehtaa kyllä pitää pöydällä. Tuosta vesikypsennyksestä on kehittynyt meidän arjen pelastus - niin monenmoista maukasta juttua sieltä saa ulos parin päivän hauduttelulla. Mutta se mikä siinä laitteessa on tietysti "vikana" on, että se pitää kaataa tyhjäksi. Olen muutaman kerran sanonut V:lle että näkee jotta tämä on naisille suunniteltu tuote. Jos se olisi miehille kohdennettu niin siinä olisi kätevä tyhjennysmekanismi ja irrotettava sisäosa jonka voi pestä erikseen. Mutta hyvä laite se on ja tosiaan ihan ok näköinen. Ja sitten tietysti jos on enemmän pelimerkkejä käytettävissä niin nykyään saa kai uuneja, joissa on integroitu sous videlaite mukana (ja vakumointilaite ofkoos) ;). V tämänkin tiedon ilmoille töräytti joskus mutta ne hinnat olivat kyllä muistaakseni lähinnä pyörryttäviä, olisiko ollut gaggenaulla ja hintaa joitain kymmeniä tuhansia.... <br /><br />Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-63148680898203316062014-06-04T11:01:01.969+03:002014-06-04T11:01:01.969+03:00Tässähän tulee ihan vesi kielelle! Minkä mallinen ...Tässähän tulee ihan vesi kielelle! Minkä mallinen sous vide teillä muuten on? Itseänikin vähän himottaisi tuollainen mutta vähän pelottaa missä ihmeessä sitä säilyttäisi..celehttp://www.sorsanpaistaja.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-83484084634786341432014-06-04T10:39:01.588+03:002014-06-04T10:39:01.588+03:00Andalusiana: No Just Niin! :) Oikeasti oli aika pa...Andalusiana: No Just Niin! :) Oikeasti oli aika paljon tuuriakin mukana, mulla oli ystävä tulossa kylään ja päätin tehdä nämä "ihan vaan nopeesti" siinä juuri ennen H-hetkeä. :) Mutta onneksi joskus on näitä onnenkantamoisia. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-52009106231296627912014-06-04T10:13:53.377+03:002014-06-04T10:13:53.377+03:00aijai miten hyvän näköistä! Ja hei - jos reseptiss...aijai miten hyvän näköistä! Ja hei - jos reseptissä mainitaan Thomas Keller niin pakkohan sen on onnistua :-)Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.com