tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post7421258787248259885..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Portobellon juustokuolema ja uunijuureksiaNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-54021835527804372852010-02-08T19:33:11.846+02:002010-02-08T19:33:11.846+02:00Mä käyn useinmiten Tapiolan Stockalla, koska se on...Mä käyn useinmiten Tapiolan Stockalla, koska se on työmatkan varrella näppärästi. Mutta olen kyllä viime aikoina pettynyt siellä niin usein, että pitäisi ehkä käydä vieraissa välillä, ainakin viikonloppuisin. Sellon sittari vaikuttaa ihan lupaavalta (se on vaan niin kamalan iso...)<br /><br />Kiitos onnitteluista! Eikä hätää, meillä ei ole erityisemmin tarvetta suorittaa, tavoitteena on pitää hauskat juhlat kavereille ja niille kivoille sukulaisille =) <br /><br />Me puolestaan ollaan kesällä useinmiten purjehtimassa, joten kesätapaamiset on meillekin haastavia. Mutta sen verran lyhyt Suomen kesä on, että jää tässä vuoden aikana tilaa muillekin hauskuuksille!Emmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-38368195578118601002010-02-08T10:14:57.842+02:002010-02-08T10:14:57.842+02:00Inez: ihana aamun piristys kuulla, että tykkäsitte...Inez: ihana aamun piristys kuulla, että tykkäsitte! :) Tuossa on niin paljon juustoa, että varmaan kaikki ei tykkää. Mutta juuston ystäville uskallan suositella :) <br /><br />Kivakiva. :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-12364099164103314752010-02-08T10:03:57.294+02:002010-02-08T10:03:57.294+02:00Tämä oli aivan törkeleellisen ihanaa! Tein tätä pe...Tämä oli aivan törkeleellisen ihanaa! Tein tätä perheelle perjantai-illan herkuksi, ja kaikki olivat ihan ällisköinä, että sienestä saa jotain noin hyvää!<br />Minä muuten löysin omat portobelloni Mankkaan K-marketista, kylmähyllystä juuri ennen juustotiskiä, joissa olivat kappaletavarana.Ineznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-34724680724201113522010-02-07T08:13:56.481+02:002010-02-07T08:13:56.481+02:00Ai niin, piti vielä sanoa, että olen joskus satunn...Ai niin, piti vielä sanoa, että olen joskus satunniasesti nähnyt portobelloja Sellon citymarketissakin. Ne olivat siinä luomutuotteiden jälkeen, missä on muitakin sieniä. Mutta niitä ei ole aina.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-58259268389279056682010-02-07T08:04:37.742+02:002010-02-07T08:04:37.742+02:00Emma: pikaista paranemista. täällä voidaan jo pare...Emma: pikaista paranemista. täällä voidaan jo paremmin. Paljon unta ja dekkareita. Kokkauksissa on defaultattu pastaan ja muuhun helppoon. <br /><br />On tosi kiva, että olet löytänyt inspiraatiota tältä meidän köökistä! :) Tulee niitä tapaamisia varmasti, tietty kesällä minä olen vähän huono osallistumaan viikonloppurientoihin kun ollaan yleensä aina mökillä. :) Mutta ties vaikka tässä keväällä jotain vielä tapahtuisi - pitkä ja kylmä kevättalvi kuitenkin talsittavana. <br /><br />Jotain vihjettä uutistsita taisin lukea ohimennen pastanjauhajien blogista. Jos pistää tämän ja sen yhteen oletan, että tulossa on mukavat juhlat :) <br /><br />Jaksamisia niiden järjestelyyn ja muistakaa nyt ihmessä, että juhlat ovat myös nauttimista varten. Delegoikaa ja pyytäkää apulaisia juhlapäiväksi ettei vaan mene liialliseksi organisoinniksi koko juhliminen:)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-53406192531567887912010-02-06T19:59:41.533+02:002010-02-06T19:59:41.533+02:00Meinasin tulla kysymään, että löysitkö portobelloj...Meinasin tulla kysymään, että löysitkö portobelloja tosiaan Sellosta mutta Yaelian ehti edelle. Tapiolan Stockalta ehkä joskus voisi... hm.<br /><br />Mainitsin silloin Memphisissä, että olen tehnyt ainakin teidän kesäkurpitsalaatikkoa. Mutta viime tärskyjen jälkeen etsiydyin tänne lueskelemaan ja nyt mä olen aivan rakastunut tähän blogiin. Oikein harmittaa näin jälkikäteen, ettei tullut rupateltua teidän kanssa silloin enemmänkin mutta onneksi tulee aina uusia tapaamisia! =) <br /><br />Kokkausinto oli välillä jossain työkaaoksen ja juhlajärjestelyjen alla mutta teidän ihanien juttujen innoittamana kirjoitin jo pitkän listan testaukseen päätyvistä herkuista. <br /><br />Tällä hetkellä kokkauksen huippusuoritusta tosin edustaa rommitee, jota nautitaan sohvalla niiskuttaen ja aivastellen...Emmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-48956180339232863112010-02-06T11:13:56.984+02:002010-02-06T11:13:56.984+02:00Oonis: joo tämä ei kyllä ole sieltä kevyemmästä pä...Oonis: joo tämä ei kyllä ole sieltä kevyemmästä päästä :) Mutta se toimi minusta hyvin. Tuoretta yrttiä vaaditaan kyllä ehdottomasti tämän sienen kaveriksi ja mietin, että jos nyt sattuu olemaan granaattiomenaa lojumassa nurkissa niin sitä kannattaa laittaa koristeeksi. Upea väri ja raikkautta kivassa muodossa... :) Mansikkakin voisi käydä smelonin ja basilikan kanssa itten kun on niiden sesonki...Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-16203758275003204942010-02-05T19:27:14.101+02:002010-02-05T19:27:14.101+02:00Lihoin varmaan kilon kuin luin tämän postauksen.. ...Lihoin varmaan kilon kuin luin tämän postauksen.. empä vähän odota että pääsen taas toimivan keittiön ääreen että voin tätä(kin) kokeilla.. Insallah 2kk enää..Oonisnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-602242235490321912010-02-04T13:42:25.628+02:002010-02-04T13:42:25.628+02:00Mari mulla jäävät käyttämättä jotkut tatit, jotka ...Mari mulla jäävät käyttämättä jotkut tatit, jotka muuttuvat ihan mustiksi kypsyessään. Se ei mitenkän tietysti pahenna ruokaa, mutta semmosta mutavellinnäköstä ei ole niin kiva syödä. Tässä sitä nestettä ei sillä tavalla päässyt näkemään/tulemaan kun koko sieni oli hautautunut juustoon ;D<br /><br />Ja kyllä, jenkit tosiaan tykkää tarjota portobelloa.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-44489020875357945052010-02-04T11:40:33.521+02:002010-02-04T11:40:33.521+02:00Portobellot ovat aina olleet musta hieman epäilytt...Portobellot ovat aina olleet musta hieman epäilyttäviä. Johtuu siitä mustasta nesteestä, joka niistä irtoaa paistaessa. Lisäksi jenkeissä huomasin, että jos olet siellä kasvissyöjä, koostuu ruokavaliosi melkein pelkistä portobellosienistä, joita oli joka burgerin ja salaatin joukoissa :D. Onneksi maku on kuitenkin ihan ok.Marihttp://kurpitsamoska.livejournal.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-38485103691594852002010-02-04T10:29:55.916+02:002010-02-04T10:29:55.916+02:00yaelian: aina joskus näkee paremmissa ruokakaupois...yaelian: aina joskus näkee paremmissa ruokakaupoissa. Rehellisesti sanottuna nämä jäivät käteeni kun kävin siellä stokkan herkussa. En vaan voinut vastustaa niitä :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-63125987022265799442010-02-04T10:21:57.654+02:002010-02-04T10:21:57.654+02:00Portobellot onkin jännän lihamaisia!Ne munkin teke...Portobellot onkin jännän lihamaisia!Ne munkin tekemät oli kuin pihvit.Saako niitä hyvin Suomesta?Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com