tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post6827407145256403295..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Maissileipää, raparperichutneytä, kirsikka-kevätkaalisalaattia ja pulled porkia - tietysti savustimestaNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-46783694039794076202015-06-30T21:24:30.705+03:002015-06-30T21:24:30.705+03:00Anonyymi: no 2 rkl olisi varmaan oikeampi määrä; n...Anonyymi: no 2 rkl olisi varmaan oikeampi määrä; noissa googlaamissani jenkkiohjeissa kuitenkin puhuttiin useammassakin 2/3 cup white sugar, elikkä 1,8 dl sokeria. Se oli minusta kyllä ihan ehdottomasti liikaa, vaikka leivässä vähän makeutta saakin olla. Teen uuden kokeilun tässä vielä jossain välissä ja vähennän sokerin määrää rajusti. En tosin tiedä tekeekö se leivän rakenteelle jotain; nyt pinta kyllä karamellisoitui ihanasti. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-41984759106575806082015-06-30T21:06:10.099+03:002015-06-30T21:06:10.099+03:00Yleensä olen nähnyt vastaavan kokoisissa taikinois...Yleensä olen nähnyt vastaavan kokoisissa taikinoissa käytettävän 2 RKL sokeria. Onkohan mittayksikkö vahingossa vaihtunut? Anonymousnoreply@blogger.com