tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post6040562317017161959..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Lampaan lapaa ja yrttisiä punajuurilohkojaNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-43234981143195713192012-01-07T08:40:37.844+02:002012-01-07T08:40:37.844+02:00Anonyymi: Onpa tosi kiva, että olet onnistunut! :)...Anonyymi: Onpa tosi kiva, että olet onnistunut! :) Ja tuo paistopussi-vinkki on tosi hyvä. Se pitää laittaa korvan taakse. :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-39144552174029778602012-01-06T11:01:20.225+02:002012-01-06T11:01:20.225+02:00Todella hyvä ohje..itse vähän tuunasin kun ei ollu...Todella hyvä ohje..itse vähän tuunasin kun ei ollut isoa pataa eli laitoin uunipussiin pohjalle punajuuria, porkanaa, punasipulia, yrttejä, sekä noita muita ohjeessa olleita mausteita jne. Lavat 2 kpl lopuksi päälle. Uuni aluksi kovemmalla noin 10-15 min jonka jälkeen lämpö noin 100-120 astetta 5-6 h. Arvatkaa oliko liha mureaa. Vieraatkin tykkäsivät. Lopuksi tein kastikkeen pussin pohjalle valuneesta pienestä, johon lisäsin kermaa, dijonia, vähän lisää suolaa, sokeria, pippuria myllystä keiton vähän kasaan ja suurustin. Toimi hyvin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-13238850469258662332011-03-14T07:22:37.409+02:002011-03-14T07:22:37.409+02:00Sanni: toivottavasti tykkäsit, minusta tuo oli hyv...Sanni: toivottavasti tykkäsit, minusta tuo oli hyvä yhdistelmä ja mukavaa vaihtelua perunalle :) <br /><br />Tiina: Tosi kiva kuulla, että onnistuitte! :) Semmoinen piristää illan kuin illan ja eilen oli harvinaisen hyvä päivä piristykselle, kun V oli kipeä koko viikonlopun. <br /><br />Ja mitä tulee luulliseen lihaan niin joo, ehdottomasti - luussa on niin paljon makua, että pois tiehensä - sitäpaitsi on hyödyllistä laittaa ruuaksi muitakin ruhonpaloja kuin fileitä:)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-91930604717633902892011-03-13T18:35:35.705+02:002011-03-13T18:35:35.705+02:00Kiitos hyvästä ohjeesta. Meillä testattiin sitä tä...Kiitos hyvästä ohjeesta. Meillä testattiin sitä tänään ja oli todella helppoa ja herkullista. Pitäisi uskaltaa useamminkin tarttua luiseen lihaan, kun kerran siitä saa näin hyvää aikaiseksi.Tiinahttps://www.blogger.com/profile/08236491975672540372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-16229382291933705892011-03-11T14:08:30.194+02:002011-03-11T14:08:30.194+02:00Kehvatsu sentään, kun näytti hyvältä! Justiinsa os...Kehvatsu sentään, kun näytti hyvältä! Justiinsa ostettiin kotiin mukavankokoinen kimpale lampaan etuselkää,lihaisaa ja luullista palaa ja tuoretta rosmariinia. Kevätvaloa on jo sen verran räyheästi, että uskaltaa ottaa keittiön ikkunan yrttitarha-käyttöön, ja siellä valmiina nököttää timjamipuska, sen rosmariinin seurana. Aattelin viikonlopuksi lammaspataa, ja sitten mietin, mitä lihan, valkosipulin ja yrttien seuraksi. Hahaa, tässähän reseptissähän tuo oli: rakastamani punajuuri. SE pääsee samaan pataan. Kiitos kaunis ihanasta ohjeesta! Toivoo Sanni.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-43511783672551043302011-03-11T07:40:03.808+02:002011-03-11T07:40:03.808+02:00Voisula: kokeile ihmeessä, sillä parsakaali on nii...Voisula: kokeile ihmeessä, sillä parsakaali on niin terveellistäkin. Tulee syötyä se vihannes vähän eri tavalla:) Pikkulinnut muuten kertoivat että tuo parsakaalitimbaali oli onnistunut myös tuttavien keittiössä hyvin:) Loput jäljelle jääneestä timbaalista oli kuulemma mennyt perheen pikkumiehen voilevän päällä yhdessä "lauantaimakkaran" kanssa ;D<br /><br />Virpi: ei perusta punajuuresta - voi ei! :) Niin hyvää kun punajuuri osaakin olla... <br /><br />Hanna: jos innostut tekemään tuota pataa, niin laita samalla kiehumaan sitä omena-sellerihilloa vaikka ihan pieni erä, se oli minusta ihan älyttömän hyvää tuon padan kanssa. :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-46242281829586035082011-03-10T16:03:43.849+02:002011-03-10T16:03:43.849+02:00Oi jestas, kuulostaa jumalaiselta !
Pitäisköhän l...Oi jestas, kuulostaa jumalaiselta ! <br />Pitäisköhän lähteä lammaskauppaan kun on kerta viikonloppukin vapaa ja kivoja vieraita tulossa :)hannahttp://www.maku.fi/blogi/hannan-soppanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-33163725018835012502011-03-10T09:22:18.225+02:002011-03-10T09:22:18.225+02:00Voi hitsi kun tuo mun mies ei perusta punajuuresta...Voi hitsi kun tuo mun mies ei perusta punajuuresta, tää ois aivan ihana pataruokaidea!Virpihttps://www.blogger.com/profile/17357337668512447063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-61162471718882197462011-03-10T09:04:47.322+02:002011-03-10T09:04:47.322+02:00Teillä taas peräkkäin herkullisia ruokia. Parsakaa...Teillä taas peräkkäin herkullisia ruokia. Parsakaalitimbaalia haluaisin kyllä kokeilla itsekin valmistaa. Siinä oli kevään tunnelmaa.Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.com