tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post5699484177388550984..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Kuminajuustolla kuorrutettua uunikaalia ja perunaa Matjes - sillilläNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-28996144137054505032016-06-04T07:11:42.032+03:002016-06-04T07:11:42.032+03:00Abe: kananmunilla, hmm.... Onkohan meikäläinen kan...Abe: kananmunilla, hmm.... Onkohan meikäläinen kananmunakastike (pinaattilettujen ja verilettujenkin kanssa tarjottu) muunnelma tästä kotiäidin tapaan tehdystä... Luulenpa että jäljet johtavat sylttytehtaalle. Tää voisi sopia mun pirtaani kyllä, kiitos vinkistä täytyy kokeilla kun seuraavan kerran eksyn uusia perunoita ostamaan! :) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-80222886356919694152016-06-04T00:18:26.677+03:002016-06-04T00:18:26.677+03:00kun meillä kotona syödään vaikka kermakastikkeen j...kun meillä kotona syödään vaikka kermakastikkeen ja perunoiden kanssa, niin se on yksi file per nokka - noin 100g. matjes on vähän makeampaa kuin bismarck - se on mulle liian hapanta. mutta 1-2 kertaa kuussa tulee matjesta syötyä. joko leivän päällä, keitettyjen perunoiden kanssa joko kastikkeella tai voilla. <br /><br />tuo "kotiäidin tapaan" kastike voi sitten tehdä vaikka kananmunilla mukana. tuossa yksi ihan hyvä kastikeresepti.<br /><br />http://www.chefkoch.de/rezepte/2413231381177044/Sosse-nach-Hausfrauenart-fuer-Matjes.html<br /><br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12778934979574538866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-57698093317620896032012-08-12T16:18:39.300+03:002012-08-12T16:18:39.300+03:00Melba: joo, sardelli on :) Kiitos! Kuulostaa ihan ...Melba: joo, sardelli on :) Kiitos! Kuulostaa ihan hauskalta :) Liian vähän ehdin käydä läpi blogeja nykyisin - ihan oli mennyt ohi taas tuokin :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-29718768634226061852012-08-12T15:00:51.754+03:002012-08-12T15:00:51.754+03:00Sardelli on ihanaa. Oletko tutustunut tähän pastao...Sardelli on ihanaa. Oletko tutustunut tähän pastaohjeeseen? Meni kertaheitolla vakkarisuosikkeihin!<br /><br />http://chicling.blogspot.fi/2012/01/kotikokkeja-testiryhmaan.htmlMelbanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-13802392051362654582012-08-10T15:49:20.759+03:002012-08-10T15:49:20.759+03:00Melba: Mitä voi sanoa kun jää sanattomaksi :) Kiit...Melba: Mitä voi sanoa kun jää sanattomaksi :) Kiitos kauniista sanoistasi! Tosi kiva kun kommentoit ja hauskaa kuulla, että sinäkin tykkäsit tästä! Minun ei itsenikään olisi tullut mieleen tuo kaalin yhdistäminen silliin ja perunaan. Mutta niin se vaan mausteinen kala sopii moneen; appiukkoni juuri kesällä julisti että jokaiseen pataan kuuluu aina aluksi laittaa purkillinen sardellia ;) (a.k.a aito-anjovista)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-47163314496497523482012-08-10T11:03:43.236+03:002012-08-10T11:03:43.236+03:00Olen joskus ennenkin kommentoinut, mutta liian har...Olen joskus ennenkin kommentoinut, mutta liian harvoin tulee palautetta annettua. No, tämä blogi on meidän perheen ehdoton ruokablogisuosikki! Seuraan monia ja tykkään kovasti muutamista, mutta tässä nyt vain on kokkaus viety ihan uudelle tasolle. Juuri tämä resepti esimerkiksi - aivan mahtavaa! Eikä tällainen yhdistelmä olisi koskaan tullut itselle mieleen. Tosin minulle tuli tuota syödessä sellainen epämääräinen olo että lapsuudenkodissani olisi syöty kaalipadan kanssa uusia perunoita ja silliä...Melbanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-85524138427922589572012-08-08T23:37:36.063+03:002012-08-08T23:37:36.063+03:00Annemi ja etsiresepti: Uunikaali pelkästäänkin oli...Annemi ja etsiresepti: Uunikaali pelkästäänkin oli jo ihan ykköshyvää - maistoin sitä kaalia ennenkuin kuorrutin ja se oli ihanaa. :) Matjesin kanssa kannattaa mennä tosiaan oman makunsa mukaan - V olisi ehkä tykännyt jopa siitä koko fileestä ja minusta se yksi oli tosiaan ehkä vähän perunanpuolikkaalle. Mutta; makuasioita. <br /><br />Jaana: ihana saada tämmöistä palautetta :) Kissaä kiitoksella elää, sanotaan, mutta tällaisella harrastusbloggaajalle nämä palautteet ovat sitä parasta kiitosta. Ne tekevät todelliseksi sen, ettei tässä kirjoittele pelkästään itselleen muistiin näitä reseptejä :) Minäkään en ole suuri sillifani,mutta tässä vuosien kuluessa (ja vanhemmalla iällä minäkin) olen oppinut vähitellen pitämään sillistä maustekalana. :) Toivottavasti uskaltaudut kommentoiman toistekin :) <br /><br />Myötähymyilijä: Tänään täytyy ola onennpäiväni, kun olette innostuneet näin ihanasti kommentoimaan :) Kaksi palaa tuntui minusta oikealta, en ole vielä kokeillut kun meillä ollaan nyt kaikki kipeänä ja ruokapuolela on menty alkuviikko lähinnä noutoruuassa - mutta joo, meikäläisen sillimieltymyksillä pelkään että se kokonainen sillifile olisi ihan liikaa itselleni. Pari palaa per perunanpuolikas kuluu varmaan normaalistikin. :) Ja senkin uhalla että luulostaa lattealta, on tosi kivaa kuulla tätä palautetta. Nimenomaan vielä sitä, miten koet nuo oheishöpinät. Tiedän kirjoittavani niitä suhteellisen paljon, mutta toivon aina, että niistä olisi iloa onnistumiseen muillekin. :) Tosi kiva kuulla että näin on. Tähän päälle onkin hyvä mennä ottamaan unet. :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-39635231685591235212012-08-08T20:08:02.628+03:002012-08-08T20:08:02.628+03:00Moi! Kiitos minunkin puolestani. Tämä ruoka oli ai...Moi! Kiitos minunkin puolestani. Tämä ruoka oli aivan erinomainen yhdistelmä mahtavia perusasioita kerta kaikkiaan uudella ja raikkaalla tavalla yhdistettynä. Todella addiktoiva ruoka! ;) Minun mielestäni kaksi palaa silliä toimi hyvin. Vaihdoin yrtin ruohosipuliksi kun sitä sattui löytymään ja sekin pelitti mainiosti. <br /><br />Minäkin olen blogisi aktiivinen anonyymi lukija - nautin tarinoistasi sekä innovatiivisista ja toteuttamiskelpoisista resepteistä. Lukiessa usein jo hahmottaa, että tämä juttuhan toimii varmuudella. <br /><br />Tsemppiä arjen haasteisiin ja iloa kauhan varteen!<br /><br />MyötähymyilijäAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-51279922324394882752012-08-08T10:37:09.910+03:002012-08-08T10:37:09.910+03:00Uskaltauduin kokeilemaan tätä, vaikka suhtaudun su...Uskaltauduin kokeilemaan tätä, vaikka suhtaudun suurella epäluulolla (matjes-)silliin. Kaali oli ihanaa ja perunat imivät itseensä mukavasti makuja...sillipalat jätin kyllä lopulta pääosin syömättä. Mutta kuten sanottu, maustoivat kyllä hyvin kokonaisuutta.<br /><br />Haluan vielä erikseen kiittää tästä Suomen parhaasta ja inspiroivimmasta ruokablogista. Monet reseptit on tullut kokeiltua ja monista on jäänyt kestosuosikkeja. En ole tainnut ennnen kommentoida, mutta nyt kun ohjeellasi päätit n. 25 vuoden (ikää minulla 30v. :D)sillittömyyteni, oli pakko jättää viesti. <br />Seuraavana vuorossa lipstikka-kaalipata...Jaanahttps://www.blogger.com/profile/08944488675761980891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-35989765001355819402012-08-03T12:53:18.176+03:002012-08-03T12:53:18.176+03:00Näyttää herkulliselta! Pitää kokeilla joskus :)Näyttää herkulliselta! Pitää kokeilla joskus :)EtsiReseptihttp://www.etsiresepti.fi/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-55636067843039858182012-08-03T12:38:35.036+03:002012-08-03T12:38:35.036+03:00Uunikaali! veikkaampa että tästä tulee uusi suosik...Uunikaali! veikkaampa että tästä tulee uusi suosikkiruokani :)annemihttp://www.lily.fi/palsta/52-weeks-deliciousnessnoreply@blogger.com