tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post5689842939407503892..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Lohicheviche verigreipilläNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-31605424313783500692009-04-20T16:38:00.000+03:002009-04-20T16:38:00.000+03:00joo en tiedä mikä siinä on, jotenkin se on lapsest...joo en tiedä mikä siinä on, jotenkin se on lapsesta asti ollut vaikea pala tuo suolainen kala ;) <br /><br />Nykyään syön jo sentään joitain sillejä... :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-945578331428242362009-04-20T12:23:00.000+03:002009-04-20T12:23:00.000+03:00tulin sivistämään itseäni chevichen verran, kun ko...tulin sivistämään itseäni chevichen verran, kun kommentoit tuolla tervasiirappigraavilohessamme. itse tykkään graavikalasta kovasti, ehkä juurikin sen suolaisuudenkin takia :).<br /><br />hyvältä vaikuttaa tämäkin - varmasti kokeillaan!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-79813669004906335142009-04-02T10:32:00.000+03:002009-04-02T10:32:00.000+03:00Mekin olemme hyvin samankaltaista chevicheä tehnee...Mekin olemme hyvin samankaltaista chevicheä tehneet viime syksynä, ja voi että se oli hyvää. Meillä siinä oli greipin sijaan hunajapomeloa ja lisäksi vielä avokadoa. Pitääpä koittaa greipillä myös - varmasti ihanaa! Linkki "meidän" ohjeeseen nimen takana jos kiinnostaa :)Petra / Patalintuhttp://patalintu.blogspot.com/2008/10/lohen-kutsu-ja-piilotteleva-hirvi.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-6357423392705985312009-04-01T07:41:00.000+03:002009-04-01T07:41:00.000+03:00Ari - alkoipa kiinnostamaan. ensin löysin netistä ...Ari - alkoipa kiinnostamaan. ensin löysin netistä <A HREF="http://www.kotiliesi.fi/arki/kokkaajan-opas/kalakoulu/kalan-marinoiminen.aspx" REL="nofollow">tämän kotilieden artikkelin,</A> joka vahvistaa tuon tönkkösuolauksen, muttei sano mitään mausteliemistä. <BR/><BR/>Sitten kaivoin sen <A HREF="http://molekyyligastronomia.fi/" REL="nofollow">Anu Hopian </A>kirjan esiin ja katsoin - siellä on suomalaisen cevichen ohje jossa käytetään kuhaa, siikaa tai ahventa. Mitään ei puhuta merikalasta - kalaa kypsytetään pari tuntia mausteliemessä jääkaapissa. <BR/><BR/>Koska kirja on muuten niin perusteellinen, luulisi, että siinä on mainittu jos kalan pitäisi olla merikalaa?Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-60799264423751048842009-03-31T23:11:00.000+03:002009-03-31T23:11:00.000+03:00Ainakaan suolaaminen siinä määrin, että loiset eiv...Ainakaan suolaaminen siinä määrin, että loiset eivät enää eläisi, johtaa siihen että fisua ei voi enää syödä. Sitrushedelmienkään tehoon en luottaisi.<BR/><BR/>Mutta täällähän sivistyy: 10 minuuttia sitten en tiennyt mikä on ceviche.Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-77648570156323232402009-03-31T22:21:00.000+03:002009-03-31T22:21:00.000+03:00no kyllähän se sitruuna kypsyttää itse asiassa vie...no kyllähän se sitruuna kypsyttää itse asiassa vielä tehokkaammin kuin suola. <A HREF="http://siskotkokkaa.blogspot.com/2009/02/pienet-sydamenmuotoiset-lohitartarit-ja.html" REL="nofollow">Lainasin Anu Hopiaa</A> aikaisemmassa kirjoituksessani tuosta kypsyttämisestä... Kun nyt mietin niin luulisi kyllä kypsyvän :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-46673921405567115302009-03-31T22:17:00.000+03:002009-03-31T22:17:00.000+03:00Viime kesänä teimme järvestä pyydetystä Kuhasta ch...Viime kesänä teimme järvestä pyydetystä Kuhasta cheviseä. Loisvaarasta en ole varma, mutta aika sitkaita ovat, jos sitruunaisesta käsittelystä jäävät henkiin. Eikö sitruuna tapa ne samaan tapaan kuin suola? Nyt alkoi aihe huolettaa ;DSatuhttps://www.blogger.com/profile/13650699226762880452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-5079018705266620382009-03-31T22:13:00.000+03:002009-03-31T22:13:00.000+03:00yaelian: joo toi siihen hauskaa keväisyyttä se gre...yaelian: joo toi siihen hauskaa keväisyyttä se greippi. Alkuperäisessä ohjeessa ei laitettu kuorta, mutta se kyllä toi siihen kivati lisää voimaa!<BR/><BR/>tsajut: en tiedä tarttisko cheviseen olla kuitenkin merikalaa loisvaaran takia? Tosin, jos merestä niitä narraatte niin... :) Joo, saa meidä linkata. Kiva kun tulit vierailemaan! :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-67346588319378014472009-03-31T22:00:00.000+03:002009-03-31T22:00:00.000+03:00Kuulostaa herkulliselta. Cheviche on minulle melko...Kuulostaa herkulliselta. Cheviche on minulle melko uusi tuttavuus, mutta eiköhän kesä taas tuo sen verran kaloja, että pääsee kokeilemaan tätäkin versiota.<BR/><BR/>Lisään teidät, jos sopii?Satuhttps://www.blogger.com/profile/13650699226762880452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-85827197227610782152009-03-31T21:08:00.000+03:002009-03-31T21:08:00.000+03:00Mmmmm, rakastan cevicheä! Perussa ollessani söin s...Mmmmm, rakastan cevicheä! Perussa ollessani söin sitä joka päivä ja olisin voinut syödä sitä siellä joka aterialla.Lohenkin kanssa olen kokeillut,mutta verigreipin lisääminen kuulostaakin mielenkiintoiselta, täytyy joskus kokeilla!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com