tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post5234610756852238291..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Vieläkö on kurpitsaa? Eli improvisoituja kurpitsapannareita!Nellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-59434559296741675172009-11-07T11:13:51.741+02:002009-11-07T11:13:51.741+02:00Pinea: nimenomaan.
Kissaemo, olen miettinyt tuot...Pinea: nimenomaan. <br /><br />Kissaemo, olen miettinyt tuota - varmaan voisi toimiakin. Tosin luulen, että ohut raaste muusaantuu rakenteeltaan (ja varmasti myös makeutuu!), niin että se voi silti tarvita vähän enemmän jauhoja. <br /><br />Yaelian: V toi miitä samalla kertaa kun osti merikrottia. Sen kanssa enniistä mitään keksinyt, mutta tähän ne sopivat hienosti. Kurpitsa lienee ihan tälläinen perisuomalainen, auringon puutteesta kärsivä otus ;) <br /><br />Veera: ohrajauho sopi hyvin ja mauseet olivat onnistuneita. Jauhoa voit lisätä oman maun mukaan - vehnä tai ohrajauhoa. Myös jogurtin määrä lienee säädettävissä. En tiedä tulisiko letuista vielä rapsakampia jos osan jogurtista korvaisi kermalla ;) No, kannattaa varioida. :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-56588016716796714572009-11-05T12:53:21.757+02:002009-11-05T12:53:21.757+02:00Oujee.
Mä olen jo yli viikon suunnitellut kurpitsa...Oujee.<br />Mä olen jo yli viikon suunnitellut kurpitsapannareita ja jos hyvin käy niin ensi viikolla pääsen jo tositoimiin. Taidankin lainata tätä sun ohjetta, niin hyvältä kuulostaa!Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-13010844984287827252009-11-04T17:12:27.626+02:002009-11-04T17:12:27.626+02:00Hieno ohje! Kumqvatit ovat ihana aines hilloihin j...Hieno ohje! Kumqvatit ovat ihana aines hilloihin ja siirappeihin,olenkin kerran postaillut niistä. Kurpitsa on kyllä mainio juttu,kun se sopii niin moneen ruokaan. Varmaankin oli mahtavan hyviä nuo letut.Katoin vaan,että kauhean kalpean väristä oli tuo kurpitsa, täällä ostamani on kirkkaan oranssista.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-32305500022430255502009-11-04T10:51:37.228+02:002009-11-04T10:51:37.228+02:00Mitenköhän toimisi sellainen versio, jossa kurpits...Mitenköhän toimisi sellainen versio, jossa kurpitsaraastetta paahdettaisiin hetki pannulla nesteiden haihduttamiseksi? Vai katoaisikohan siinä osa mehevyydestä? Maku voisi ainakin olla mainio.Kissaemohttps://www.blogger.com/profile/11547615917350156991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-29206049583452757732009-11-04T09:46:04.880+02:002009-11-04T09:46:04.880+02:00Ihanan sunnuntainen ohje! Mulla ois vielä pala kur...Ihanan sunnuntainen ohje! Mulla ois vielä pala kurpitsaa jääkaapissa, tulisikohan siitä seuraavan vapaapäivän aamiaspannarit... Kurpitsa on kyllä mainio vihannes, taipuu niin suolaiseen kuin makeaankin, eikä siitä ole mikään pakko tehdä pelkkää pikkelsiä ;)pineahttps://www.blogger.com/profile/10318849526065560488noreply@blogger.com