tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post5062781536139249175..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Puolimäessä - elikkä Midhillin brunssiNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-32978983136464498042014-01-27T12:16:54.868+02:002014-01-27T12:16:54.868+02:00Andalusiana: No, Välimäkihän myi oman osuutensa tu...Andalusiana: No, Välimäkihän myi oman osuutensa tuosta ravintolasta pois jo aikaa sitten eikä sinällään ole vastuussa siitä, mihin suuntaan ravintolaa on kehitetty. Mutta sääli se on, että kaikesta tulee sitä samaa. Tilausta olisi vähän persoonallisemmillekin ruokapaikoille. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-33861678744963891912014-01-27T11:57:26.947+02:002014-01-27T11:57:26.947+02:00Oh. No. Ikäväkseni ei ole ensimmäinen kerta kun va...Oh. No. Ikäväkseni ei ole ensimmäinen kerta kun vastaavaa paikasta kuulen. Muutamaan otteeseen on tullut mietittyä, että onko herra kahden Michelin tähden herralla oikeasti enää intohimoa asiaansa ja väliä sillä, mihin nimensä myynninedistämistarkoituksissa laittaa? Jotensakin tuntuu inflaation kärsineen tuo brändi...Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-27385643182133643152014-01-27T10:33:37.831+02:002014-01-27T10:33:37.831+02:00Hanna: No on sääli jos näin. Lähtökohtaisesti tosi...Hanna: No on sääli jos näin. Lähtökohtaisesti tosi mielenkiintoinen paikka, mutta menun toteutus ei ainakaan meidän kohdalla kantanut. En tiedä mistä leipä oli peräisin, tarjoilija tosiaan höpisi että pullasiivu oli vaihdettu ranskaan. Leipää ei tarjottu tosiaan muuta kuin tuossa french toastissa - mutta jos vertaa vaikka <a href="http://sillasipuli.blogspot.fi/2013/10/midhill-brunssi.html" rel="nofollow">näihin sipulimaan kuviin</a>, niin jotenkin ihan eri planeetalta se leipä oli. Jännä, ettei toiminta kannata tai siihen on haettava näin agressiivisesti säästöjä - paikalla kuitenkin oli ihan mukavasti väkeä. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-45186102469729408612014-01-27T10:01:23.661+02:002014-01-27T10:01:23.661+02:00Mulla ei ole kokemusta Midhillin brunssista, eikä ...Mulla ei ole kokemusta Midhillin brunssista, eikä varmaan tulekaan, mutta muutaman kerran hampparilla käytyäni en suosittele paikkaa kenellekään. Kovin vahvasti haiskahtaa siltä, että juuri kutsutuille on panostettu tuon brunssin suhteen ja muuten saa sitten mennä miten menee - mitä välii! On niin harmi.<br />Ja leivänhän ainakin ennen valmisti Limbbu - te saitte jotain kamalaa rankanleipää?!Hannahttp://www.hannansoppa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-10473264021301863862014-01-26T20:26:09.134+02:002014-01-26T20:26:09.134+02:00Merituuli: no vähän kävimme etukäteen kurkkimassa ...Merituuli: no vähän kävimme etukäteen kurkkimassa teidänkin kokemuksianne kun mietimme menemmekö Korjaamolle vai Midhilliin. Tuo annosten tilaaminen viehätti myös, joten päädyimme Midhilliin. Meillä sienissä oli kyllä jopa herkkutattia, mutta ruuan konsistenssi oli kyllä pettymys - hyvistäkin aineista saa heikkotasoista ruokaa. Mutta joo, aika työläs setti jonka päätteeksi taisin V:lle todetakin, että tää on ihan kamalaa. Tilannetta ei helpottanut että taapero oli mukana ja ruoka tosiaan tuli melkein tunnin päästä siitä kun saavuimme. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-36588221452769491282014-01-26T20:07:01.697+02:002014-01-26T20:07:01.697+02:00Ompa tosi harmi tuo kokemus. Meillä se oli paljon ...Ompa tosi harmi tuo kokemus. Meillä se oli paljon paljon parempi. Täytyi oikein kurkata postaustamme aiheesta . Pidimme silloin ihan älyttömästi maa-artisokka-sieni-kananmuna-annoksesta, vaikka "local mushroom" olikin herkkusieniä. Kun vertasin kuvia, meidän settimme jo näyttävätkin ihan erilaisilta. Me olimme myös kutsuttuna tuolla. <br /><br />Jos taso on tuonmoinen nyt, tai tosi vaihteleva kuten näyttää, ei kyllä kauheasti tee mieli palata. Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-19887856173672459832014-01-26T19:03:58.230+02:002014-01-26T19:03:58.230+02:00Mimosa: puuh, me aateltiin että ehkä ne hampparit ...Mimosa: puuh, me aateltiin että ehkä ne hampparit on sitte parempia, kun liha oli ihan ok. Mutta leipä kyllä ihan onnetonta. V:n kanssa tuossa just pohdittiin Anthony Bourdainin sanoja (muistaaksemme) että ravintola on vain juuri niin hyvä kuin sen leipäkin on. Ranskanleipä kertoo karua tarinaa. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-16721237669141200092014-01-26T19:01:59.245+02:002014-01-26T19:01:59.245+02:00Jonna: no, kyllä hetkittäin sitä miettii, että onk...Jonna: no, kyllä hetkittäin sitä miettii, että onko liian kriittinen. Mutta oikeasti olin kyllä aika pettynyt - odotin kuitenkin jotain persoonallista. Etenkin kun Hans on tehnyt niin hyviä kotikokkien keittokirjojakin. En missään tapauksessa odottanut mitään fine-dinigiä, mutta semmoista hyvin tehtyä, simppeliä ruokaa jossa on maut kohdallaan ja joku kantava idea. <br /><br />Rouva G:aika moni on sanonut että alku oli hyvä; mutta nyt kun kysyin tuosta french toastista niin ensin tarjoilija sanoi, ettei heillä varmaan ole aikaa tehdä sitä niin kuin pitäisi ja syöksyi kyllä keittiöön kysymään. No, keittiöstä oli kerrottu että nyt kun se pullasiivu on korvattu ranskanleivällä, niin se ei ime (jotain) enää samaan tapaan... Että se siitä listasa mainitusta juureen tehdystä leivästäkin sitte... ;) <br /><br />Juha: mä olen niiiiiin pahoillani, että hommaa ei ole saatu korjattua. Olisin ihan defaulttina menossa sunnuntaibrunsseileni paikkaan joka tekee tuon listan oikein. Nyt tuntui, että lista on tehty joskus, mutta keittiö tai sisäänostaja on aikaa sitten unohtanut mitä siinä listassa lukee. Lista on sinällään tosi POP. Mutta meidät on tietty pilattu maailmalla. Nyt toteutus oli heikko "suomi-versio" Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-28927132102958720772014-01-26T18:58:13.831+02:002014-01-26T18:58:13.831+02:00Jep, kaksi samanlaista kokemusta Midhillistä. Myös...Jep, kaksi samanlaista kokemusta Midhillistä. Myös hampurilaiset olivat ennätyksellisen kuivia - hampurilaissämpylän olisi helposti voinut kädessä murustaa korppujauhoksi. Ja sen saaminen kesti tunnin, jona aikana henkilökunta ei ottanut mitään kontaktia. Omasta puolesta ei tarvitse mennä enää paikalle...Mimosahttp://www.mimosalsa.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-17418889559950275412014-01-26T17:38:13.034+02:002014-01-26T17:38:13.034+02:00Itse olen käynyt Midhillissä brunssilla neljä kert...Itse olen käynyt Midhillissä brunssilla neljä kertaa, joista ensimmäinen kerta viime syksynä oli todella hyvä. Sen seurauksena rakastuin täysin eggs benedictiin, joka oli yksinkertaisesti täydellinen. Pekoni oli juuri oikealla tavalla rapeaa ja bearnaisessa oli Makua. Valitettavasti se jäi vain ainoaksi kerraksi, seuraavilla kerroilla myös kyseinen annos onnistuttiin pilaamaan useammallakin tavalla.<br /><br />Kyseisen ensimmäisen kerran jälkeen onkin joka käynnillä ollut jotain pahasti vialla niin palvelussa kuin ruoan laadussakin. Henkilökunnassa on ilmeisimmin paljon vaihtuvuutta sillä yleensä selitys on ollut "juuri aloittanut kokki".<br /><br />Jossain vaiheessa palkkasivat ilmeisimmin Namusta uuden ravintolapäällikön (tai jonkun muun pomomiehen) joka totesi että epätasainen laatu on tunnistettu ongelmaksi ja kutsui käymään kuukauden päästä uudestaan kun hän on saanut asiat korjattua. Eipä ole ilmeisimmin saanut, joten eipä tarvitse enää mennä.Juha Kaunistohttp://kaunis.tonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-55230018535355927612014-01-26T17:12:52.138+02:002014-01-26T17:12:52.138+02:00Midhillin brunssista olen kuullut todella paljon v...Midhillin brunssista olen kuullut todella paljon vastaavia arvosteluja. Itse valitettavasti, tai ilmeisesti onneksi, missasin muiden menojen takia kaveriporukan brunssin tuolla, joka kuulosti jälkeenpäin samanlaiselta flopilta kuin teidänkin kokemus. Taitaa jäädä kokeilematta. Keliaakikkona lienee vieläkin huonompi kokemus kuin normiruokailijalla.<br /><br />Yllättävää kyllä, esimerkiksi Brunssipartio oli antanut varsin kelpo arvostelun tälle. Kenties kutsuvieraisiin panostettiin enemmän kuin tavan kävijään?<br /><br />Todella harmi että näin. Ihan vastaavanlaisella menyllä ei oikein muita paikkoja löydy.Rouva Ghttps://www.blogger.com/profile/16840763220229314242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-85288133595491282762014-01-26T17:11:35.239+02:002014-01-26T17:11:35.239+02:00Ei tuo ollut valitusta, vaan asiallisesti perustel...Ei tuo ollut valitusta, vaan asiallisesti perusteltu palaute kohtuullisen huonosta ravintolakokemuksesta. Eipä kuvien ja kirjoittamasi perusteella huvittaisi viedä rahojani tuonne. <br /><br />Voi Hans, minä niin toivoisin, että hän ottaisi taitonsa käyttöön myös näissä muissa paikoissa, joihin on laittanut nimensä likoon. Jonnahttp://www.divaaniblogit.fi/suolaajahunajaanoreply@blogger.com