tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post4759909674907894697..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Vaaleaa leipää iltaruualle ja unohduksiaNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-6109091397260098622009-01-12T08:49:00.000+02:002009-01-12T08:49:00.000+02:00aijaa, mä ajattelin että Rezellä tekisivät kyllä i...aijaa, mä ajattelin että Rezellä tekisivät kyllä ihan itse alusta asti... Mainostavat silleen, mutta kuka noista tietää sitten.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-62455981600736129912009-01-12T01:56:00.000+02:002009-01-12T01:56:00.000+02:00heh.. mullakin on tässä sellanen noknead homma jus...heh.. mullakin on tässä sellanen noknead homma just porisemassa ja omppuhapanraski myös.. saa nähä jos vaikka vaivaan sen leivän silti huomenna.<BR/><BR/>joku musta sano että rezen leivät tehään valmismixistä.. hyialeksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-31083772463668754962009-01-11T23:29:00.000+02:002009-01-11T23:29:00.000+02:00Mietinkin että tehdäänkö viillot ennen vai jälkeen...Mietinkin että tehdäänkö viillot ennen vai jälkeen kohotuksen. Tein ennen, koska pelkäsin että kohonnut leipä lässähtää viillettäessä. Jauhot ymmärsin kyllälaittaa ennen viiltämistä. <BR/><BR/>Kokeilin tänään yhtä no-knead leipää, laitan raporttia viikolla - tuli yllättävän hyvä. Melkein Rezemäinen, mutta jauhojen laatua pitää säätää...Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-91378156454838286032009-01-11T20:36:00.000+02:002009-01-11T20:36:00.000+02:00laitan ne viillot leivän pinnalle vasta just ennen...laitan ne viillot leivän pinnalle vasta just ennen kun pistät uuniin niin tulee nätimpi ja parempi vielä että eka jauhoa ja sitte viillot.<BR/><BR/>ja kylmään veteen niiku makekin tossa sanooaleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-58501579807120194562009-01-10T20:48:00.000+02:002009-01-10T20:48:00.000+02:00Ahas?....Nyt mie pääsin jyvälle et mitä sä tarkoit...Ahas?....Nyt mie pääsin jyvälle et mitä sä tarkoitit.<BR/>Voisilmäpeliä maalaisleipä mulla oikeistaan vastaava ohje löytyy patongit katekoriasta, selvä ero on se et mie teen sen kylmään veteen ja kylmiin jauhoihin ja kyllä siihenkin taikinaan on pyöritetty selvä sitko.....<BR/>Mun mielestä jos tehdään lämpöseen veteen se taikina ja hiivaa jos siinä on reilusti sehän käy se hiiva jo yli eli menettää voimansa ja muuttuu jo etikkamaiseksi.....<BR/>Mut se leipä näyttää kyllä tosi hyvälle et on varmaan onnistunut tosi hyvin.<BR/><BR/>Noin yksin kertaisilla jutuilla ne on tehty noitten leipomoittenkin maalaisleivät ja maku tulee just siinä lepo vaihessa siihen taikinaan.<BR/><BR/>Mut niin olet siekin tehnyt herkullisen näköisen leivän;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-69461967493417492322009-01-10T09:29:00.000+02:002009-01-10T09:29:00.000+02:00Tää on kyllä tosi hyvä resepti. Isikin tykkäs täst...Tää on kyllä tosi hyvä resepti. Isikin tykkäs tästä leivästä joskus kun tein. :) Pitää kokeilla tuota oliiviöljyä kans! <BR/>"Viiltäjä-Jack"..:DMimmuhttps://www.blogger.com/profile/09954939839547135118noreply@blogger.com