tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post4128855219598631016..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Pieniä kehusia - Väinö CamembertNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-15584672529667584202020-12-26T02:52:15.082+02:002020-12-26T02:52:15.082+02:00Väinö ja tuoreet taatelit tuota paria syö syö ...Väinö ja tuoreet taatelit tuota paria syö syö ja syö kunnes Väinö loppuu<br /><br />koronnan keskeltä jouluherkuttelua 25 joulukuuta 2020 klo 2.20Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-15526038077333548202009-03-12T07:26:00.000+02:002009-03-12T07:26:00.000+02:00se oli kyllä minusta hyvää. Rakenne oli hieman jop...se oli kyllä minusta hyvää. Rakenne oli hieman jopa vuohenmaitojuustomainen, hieman rasvaisen muruisa vielä, mutta muuttumassa kermaiseksi keskeltä. Kuten herkkujuustolan sivuillakin sanottiin se maku oli tosiaan aavistuksen hapan. Erilainen ja hauska. Kokeile pieni pala ja jos on hyvää, osta toisella kertaa enemmän :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-8895591176954309032009-03-11T11:38:00.000+02:002009-03-11T11:38:00.000+02:00Mmmmmmm, juuuustoa... Ihan tuli vesi kielelle. Väi...Mmmmmmm, juuuustoa... Ihan tuli vesi kielelle. Väinö voisi päästä kokeiluun keltaisen keittiönkin juustotarjottimelle, kun sitä kerran hyväksi kehut.Martinahttps://www.blogger.com/profile/03519272833888346187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-60982218061487609572009-03-11T08:03:00.000+02:002009-03-11T08:03:00.000+02:00oletko kokeillut sipaista päälle hieman punapippur...oletko kokeillut sipaista päälle hieman punapippurihilloa (tai chilihilloa)? Vattuhillo toimii myös, mutta punapippuri on ihan ehdoton suosikki. Meidän hillo on italian matkamuisto, mutta ohjetta sentyyppisen hillon tekemiseen voi kurkkia vaikka <A HREF="http://prinsessaruoka.blogspot.com/2009/03/chilihillo.html" REL="nofollow"> prinsessakeittiöstä. </A> Veeran ohje näytti varsin pätevälle! Pitää mimmullekin muistaa sanoa, hän kun on innokas chiliviljelijä - tuossa hyvä käyttökohde chileille. :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-59237298245743427412009-03-11T07:54:00.000+02:002009-03-11T07:54:00.000+02:00Tuo lämpeneminen on kyllä must, mutten eivät juust...Tuo lämpeneminen on kyllä must, mutten eivät juustot oikein pääse oikeuksiinsa. <BR/><BR/>Vaikka olenkin suuri juustojen ystävä, niin camembertin makuun en silti ole päässyt :)Keittiövaakahttps://www.blogger.com/profile/02723830829989674748noreply@blogger.com