tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post4105196797071470608..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Mitä Tomi Björck jätti kertomatta teille - katso kuvat! Nellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-32304372727826031152014-09-12T10:25:02.179+03:002014-09-12T10:25:02.179+03:00Anonyymi: Niin, kuten tekstin sarkastisesta luonte...Anonyymi: Niin, kuten tekstin sarkastisesta luonteesta ehkä huomaa, syytän _täysin _ ja kokonaan itseäni ja uusavuttomuuttani sekä yltiöpäisestä ruokaprojektistani, mieheni orjuuttamisesta että ilmeisen sattuman kautta saavutetusta erittäin onnistuneesta lopputuloksesta ;) <br /><br />Näin voi käydä jos ei ole koskaan kuullut lämminsavustetusta hauesta saati maistanut semmoista. Mottoni onkin usein ollut, että sikea kanakin voi löytää jyvän! Väitän silti ponnekkaasti että opin tuosta valtavasti. <br /><br />Kiitos vinkistä; pitääpä sitten joskus jos saadaan hauki kokeilla tuleeko lämminsavustetusta yhtä hyvää! :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-2847540755822500602014-09-11T15:14:10.841+03:002014-09-11T15:14:10.841+03:00Ei juma mikä viisasteleva idiootti. Kyllä reseptei...Ei juma mikä viisasteleva idiootti. Kyllä resepteissä mainitaan eriksen jos kyse on kylmäsavustetusta -eikä lämminsavustetusta kalasta. Syytän Tomia Kun oletin näin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-46779095947790379492014-06-30T07:15:05.315+03:002014-06-30T07:15:05.315+03:00Miira: kannattaa kysyä hallista tai soitella etukä...Miira: kannattaa kysyä hallista tai soitella etukäteen - tietääkseni kylmäsavustettua haukia myy ainakin joku en vaan netistä nyt löytänyt mikä paikka se on. Mutta ammatikseen kalaaa myyvät varmasti tietävät. Aloittaisin hakaniemen hallista kysymällä. <br /><br />Varmaan joku muukin kylmäsavustettu vaalea kala kävisi - kannattaa kysyä kalatiskiltä mikä olisi lähinnä. Itse soosissa hankalinta oli vaan se, että kyttää niiden manteleiden ruskistumisen ja ettei voi sitten pala. Siksi neuvon laittamaan kaikki valmiiksi ennenkuin alat kuumentaa voita. Hermo menee, voi palaa ja savu nousee jos joudut pilkkomaan kevätsipulia kun mantelit jo ruskistuvat... ;) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-20295251218917705072014-06-30T01:02:04.996+03:002014-06-30T01:02:04.996+03:00Oho :-) Olittepa käteviä, aikaansaavia ja ennen ka...Oho :-) Olittepa käteviä, aikaansaavia ja ennen kaikkea kärsivällisiä! Itse en varsinaisesti ruoanlaiton suhteen loista näissä missään, mutta tuosta kastikkeesta jäi suhteellisen helppotekoinen vaikutelma. Luuletko, että olisi mitään mahdollisuuksia korvata savustettu hauki jollain muulla - mahdollisesti kauppahallista saatavalla valmiiksi laitetulla - eväkkäällä? <br /><br />Miiranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-86819969755948801962014-06-29T22:07:04.467+03:002014-06-29T22:07:04.467+03:00Andalusiana: joo, ideat on tosi hyviä niinkuin sii...Andalusiana: joo, ideat on tosi hyviä niinkuin siinä Farang - kirjassakin, mutta kannattaa miettiä reseptiä kriittisesti ettei kämmellä. Kuvat ovat tunnelmallisia joten lue: niistä ei aina (kuten tässä tapauksessa) pysty tulkitsemaan ohjeeseen täydennystä. <br /><br />Jonna: ooh, kiitos vinkistä! me mietittiinkin että pitää keksiä muutakin käyttökohdetta sille kalalle. :) Muistetaan kun seuraavan kerran kokeillaan... <br /><br />Nanna: päästiin just kotiin mökiltä niin lisäsin pari kuvaa juttuun jotka eivät olleet mukana - tosiaan kun tuo kylmäsavustin ei nosta lämpöjä koskaan kovin ylös niin materiaalivalinta on aika vapaata :) Palamaton alusta vaan sinne savugeneraattorin alle, ettei terassi pala! :) Mutta "savukammio syntyy tosiaan ad-hoc vaikka putkesta ja vapaavalintaisesta tiedejulkaisusta :) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-27841678295963204602014-06-29T21:38:35.266+03:002014-06-29T21:38:35.266+03:00...ja siis tuo putkenpala kelpas savustuspöntöksi ......ja siis tuo putkenpala kelpas savustuspöntöksi hyvin? Meillä olis varaston vintillä 3 metriä odottamas jotakin ispiraatiota...Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-81404033890300967392014-06-29T19:05:59.158+03:002014-06-29T19:05:59.158+03:00Nyt kun olette päässeet kylmäsavustuksen makuun, n...Nyt kun olette päässeet kylmäsavustuksen makuun, niin pakko vinkata, että kylmäsavuhauki oli ihan järjettömän hyvää, kun siitä ja kermasta keiteltiin mössö, joka sekoitettiin perunamuussin joukkoon. Opin Ari Ruoholta, mutta en ole vielä koskaan löytänyt kylmäsavustettua haukea.Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-52191358780123948922014-06-29T18:15:29.985+03:002014-06-29T18:15:29.985+03:00Hyvä Nelle :-) Bloggari 6 - tähtikokki 0...!mä en ...Hyvä Nelle :-) Bloggari 6 - tähtikokki 0...!mä en olekaan ehtinyt tuohon opukseen tutustua, mutta olen muualtakin kuullut kritiikkiä tuosta ylimalkaisuudesta...Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.com