tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post3877509473635287556..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Perunaa ja tuhkaa eli tuhkapyttisNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-49842326425675415312013-11-23T20:17:59.849+02:002013-11-23T20:17:59.849+02:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-79242695193243912242013-11-23T20:16:02.348+02:002013-11-23T20:16:02.348+02:00no tämähän on hävikistä herkuksi- vinkki sieltä kä...no tämähän on hävikistä herkuksi- vinkki sieltä käytännöllisimmästä päästä :-) kyllä on erinäiisä kertoja asioita unohtunut uuniin vaan eipä ole tullut ieleenkään, että siitä jotaikn tuollaista gourmet-herkkuakin saisi vielä taiottua :-) Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-90463073733134668362013-11-22T22:08:58.351+02:002013-11-22T22:08:58.351+02:00Emilia: Tämä näyttää olevan vähän trendinä gourmet...Emilia: Tämä näyttää olevan vähän trendinä gourmet - puolella - lihat kypsennetään hitaasti upposukkeluksissa ja pinnat poltetaan kuumalla kaasuliekillä ja sämpylät, kypsentämättömät sashimit ja näemmä myös perunat maustetaan tuhkalla. <br /><br />Siiri: minusta Mansikan alkuperäisessä annoksessa oli sipulituhkaa ja minusta se oli kyllä parempaa kuin tuo purjotuhka. Otin purjot pois uunista kun ne olivat syvän tummanruskeita ja kuivia. Että ihan mustaksi eivät tulleet. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-2965086568707086992013-11-22T22:05:37.429+02:002013-11-22T22:05:37.429+02:00Poikaystäväni oli myös päässyt maistamaan lohta tu...Poikaystäväni oli myös päässyt maistamaan lohta tuolla purjotuhkalla, ja ylisti sitä kovasti. Pitäisi varmaan testata, jos sen tekeminen on kerta noin helppoa. :)Siirihttp://ssiiri.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-12579525218751456012013-11-21T16:48:21.729+02:002013-11-21T16:48:21.729+02:00Siis hä? Niin paljon kuin on karsinogeeneistä ja r...Siis hä? Niin paljon kuin on karsinogeeneistä ja ruoan polttamisesta varoiteltu ja nyt pitäisi sit oikein tahallaan tehdä ruoasta tuhkaa???Emilianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-23612525580311752982013-11-21T13:06:52.451+02:002013-11-21T13:06:52.451+02:00Jael: joo, samasta ilmiöstä mulla muistuu mieleen ...Jael: joo, samasta ilmiöstä mulla muistuu mieleen 200-luvun taitteessa joka paikkaan ilmestyneet herneeversot. Kun riittävästi jotain juttua näkee se alkaa kyllätyttää ja tympiä. Ei se silti herneeversojen syy ole... ;) <br /><br />Ja helppohan sitä tuhkaa on sitten sirotella sinne ja tänne kun sitä kerran tekee. Ei vaan kannata yliannostella. Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-36112486587638379382013-11-21T09:51:54.532+02:002013-11-21T09:51:54.532+02:00Olen täälläkin huomannut että tuo tuhka on jonkinl...Olen täälläkin huomannut että tuo tuhka on jonkinlainen trendi,vaan en ole maistanut...Just Merituulillekin kommentoin että viikonlopun lehdestäni luin miten ruokakriitikko ei kauheasti innostunut erään ravintolan liiallisesta tuhkan käytöstä....Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com