tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post325890599852031763..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Makrillia ja paistettua kookos-karpaloriisiäNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-48114033941365914652010-03-07T14:45:39.342+02:002010-03-07T14:45:39.342+02:00Pinea: Joo, hyvän makuista se sis oli, vaikka näyt...Pinea: Joo, hyvän makuista se sis oli, vaikka näyttä käristykseni jälkeen kieltämättä ihan hirveälle. V tykkäsi tuosta lisukkeesta kanssa. <br /><br />Makrilli valkoviinillä, sitruunalla ja öljyllä uunitetuna kuulostaa ihanalta. Varmaan vähemmän sotkuakin;) Ja grilliin kesällä, kyllä. Varmasti ihanaa. <br /><br />En tainnut katsoa mistä nämä oli tuotu, luulen kyllä, että norjasta.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-43302461378310390682010-03-07T11:57:27.786+02:002010-03-07T11:57:27.786+02:00Oi, makrilli on ihanaa, kokeile ihmeessä uudestaan...Oi, makrilli on ihanaa, kokeile ihmeessä uudestaan! Meillä se yleensä suolataan ensin, minkä jälkeen se joko grillataan tai marinoidaan. Rasvaisen makrillin kanssa sopii esim. daikonraaste valtavan hyvin. Viimeksi kokeilimme uunissa paistettuja makrilleja, makua ne saivat sitruunasta, oliiviöljystä ja valkoviinistä.<br />Olivatko makrillit Norjasta? Hullua, että niitä saa niin läheltä, ja vasta viime aikoina on alkanut Suomesta saada tuoretta makrillia!<br /><br />p.s. Niin tuttua, minäkin vien aina myyjille ne pilaantuneet vihannekset ja hedelmät, silmä on jotenkin tottunut niiden bongaamiseen ;)pineahttps://www.blogger.com/profile/10318849526065560488noreply@blogger.com