tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post3028165642117636492..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Haukinabea mustilla torvisienillä - eli ranskalaisesta kalasopasta japaniinNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-2752940052269271162012-08-27T15:36:25.620+03:002012-08-27T15:36:25.620+03:00Ulla: mahtava vinkki! :) täytyypä kokeilla. Pitääk...Ulla: mahtava vinkki! :) täytyypä kokeilla. Pitääkö sitä mizunaa jotenkin kaltata ennen pestoamista vai ihan vaan blenderiin öljyn kanssa?Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-87584550163034207412012-08-27T15:05:30.254+03:002012-08-27T15:05:30.254+03:00Mizunasta tulee aivan mahtavaa pestoa, kun "p...Mizunasta tulee aivan mahtavaa pestoa, kun "pestopähkinäksi" valitsee paahdetun mantelin. Tätä tehtiin useampi purkki pakastimeen muutama vuosi sitten, kun kirpat eivät olleet mizunaa meidän kasvimaalta vielä löytäneet.Ullahttps://www.blogger.com/profile/05036184625126150774noreply@blogger.com