tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post2953829264188657770..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Holy Smoke! Nellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-66311508411981488872013-08-30T13:39:42.062+03:002013-08-30T13:39:42.062+03:00
Liekö toimiva esim vanha jääkaappi, minne sellai...<br /> Liekö toimiva esim vanha jääkaappi, minne sellainen sähkövastus? pohjalle ...minkä päälle tule joku puubriketti, pieni...ja se siinä sitten muodostaa savua...ja ilmeisesti samalla lämpöä. Vaatinee myös termarin..ja mitä lie. Mutta aika yksinkertainen esim kylmäsavustukseen. Sinne vaan suolatut(oikein) vaikka lohifileet sisään ja avot. (olen nähnyt tuollaisen ja maistanut tuotetta ja toimii ) <br /> Homma ei taida vaatia vahtimista, paitsi kai ne briketit pitää käydä väliin lisäämässä. Ja eikös homma kestä siinä 20h pintaan...en tiedä. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-6796892456434809622013-07-28T09:04:29.915+03:002013-07-28T09:04:29.915+03:00Satunnainen vierailija: Me mietittiin sitä, mutta ...Satunnainen vierailija: Me mietittiin sitä, mutta toistaiseksi ollaan savustettu tuolla weber - konffiksella. Toimii tomaateille jne ihan erinomaisen hyvin. <br /><br />Juhannus oli kyllä hauskan erilainen - ja minä tykkään kunnon tohinasta:) Onneksi ei tarvinnut olla yksin vastuussa kokkailuista vaan tehtiin yhdessä. Ja kyllä 11 hengen muonituksessa pääsee jo fiilikseen! ;)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-22032732615168359422013-07-04T12:32:05.576+03:002013-07-04T12:32:05.576+03:00Onnistuisiko savustus savuslatikolla, mihin tekisi...Onnistuisiko savustus savuslatikolla, mihin tekisi reiän tuota SMOKAIta varten? Tuli vaan pikaisesti mieleen ;) Aikamoinen juhannusmenuu teillä, kun meitä oli 11 ja ssinäkin sai kokkailla ihan mukavia määriä ;)Satunnainen vierailijanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-90208891763313146212013-06-29T16:30:16.701+03:002013-06-29T16:30:16.701+03:00Jasu: heI kiitos! kokeneempien neuvoja tässä kyllä...Jasu: heI kiitos! kokeneempien neuvoja tässä kyllä tarvitaan. Ja minusta tosiaan ainakin tuo lämminsavukala oli ihan tarpeeksi savuista vaikkakin tosi erilaista kuin siinä perinteisen mallin laatikossa. V kaipasi ehkä itse enemmän savua. Ja tomaateissa oli tosiaan potkua hurjasti. <br /><br />Se, mikä tuossa smokaissa on tietysti, on että pitää olla jokin isompi suppilo tms, josta purua saisi pidemmäksi aikaa - tuota suomalaista purua kun kuluu hurjasti (esim. yön yli yhdellä säiliöllä ei pääse kun meillä on se pienempi malli smokaista.)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-81732381345446041042013-06-29T13:52:03.881+03:002013-06-29T13:52:03.881+03:00Mielenkiintoinen laite ja postaus! Kylmäsavustusta...Mielenkiintoinen laite ja postaus! Kylmäsavustusta vähän opiskelleena ja kokeilleena olen huomannut, että oleellista on myös riittävä ilmanvaihto, jotta savustettava tuote kuivuu riittävästi. Sikäli weber ei olisi musta mitenkään mahdoton vaikka "vuotaakin"Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-54654758030320059222013-06-28T19:47:59.440+03:002013-06-28T19:47:59.440+03:00Jael: Ei lämminsavustettukaan kala ole huonoa, päi...Jael: Ei lämminsavustettukaan kala ole huonoa, päinvastoin. Tuore ja savustettu on ollut tosi hyvää kun sitä on suoraan laatikosta saatu syödä. Mutta kyllä mua kutkuttaa millaisia kylmäsavustettuja juttuja me vielä saadaan tehtyä - ja niistä jännin ei varmaankaan tule olemaan kala. ;) Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-8856699614471584872013-06-28T19:34:02.182+03:002013-06-28T19:34:02.182+03:00Vau kateelliisena luen tätä.viime kesänä sain naut...Vau kateelliisena luen tätä.viime kesänä sain nauttia täällä Suomessa ystävän luona ihanista itse savustetuista kaloista mutta ne olivat lämminsavustettuja.:Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-80950031702116918182013-06-28T16:21:48.991+03:002013-06-28T16:21:48.991+03:00Hiidenuhma: mulla on aika vahva oletus, että meill...Hiidenuhma: mulla on aika vahva oletus, että meille ilmestyy jonkinsortin kylmäsavustuspömpeli. Itse asiassa mietittiin että joku rosterinen kaappi olis tosi kova. Mutta siinä ei saisi olla mitään hirveitä pintakäsittelyaineita ettei sitten vaan irtoa ruokaan. Mutta semmosta aateltiin etsiskellä. <br /><br />Nuo nauriit on bongatti polkkapossun blogista joskus kauan sitten, tai ainakin samantyyppiset. Mielestäni bloggasinkin aiheesta jo joskus mutten löytänyt postausta enää. No, hyviä ovat! Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-6167730910281287402013-06-28T15:34:03.621+03:002013-06-28T15:34:03.621+03:00Meillä on kotona ja mökillä perinteinen peltisavus...Meillä on kotona ja mökillä perinteinen peltisavustuspönttö, jonka alle sytytetään nuotio. Samaa sorttia kuin teilläkin, kait. Mutta. Olen haaveillut kylmäsavutuspötöstä jo vuosia - minua ei haittaisi edes iso rumilus, kunhan saisin mahdollisuuden kylmäsavustukseen. Ajattelin jo hetken, että teidän uusi pikkuinen kylmäsavustin olisi ratkaisu meillekin. Vaan nyt täytyy odotella miehesi tuotekehittelyä sen savustamisastian suhteen ;) Mieheni ei ole järin innostunut itse rakentelemaan, ellei ole valmista ohjetta mitä tehdä.<br /><br />Nauriit ja tomaatit kuulostivat erinomaisilta! Onneksi niitä nauriita voin jo kokkailla kylmäsavustimesta haaveilun jatkuessa.Hiidenuhmahttps://www.blogger.com/profile/14440662898534449137noreply@blogger.com