tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post1464050713843031276..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Juustopöydän antia ja tilitystä karpalocheddaristaNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-65427772989475584402009-12-30T16:00:50.798+02:002009-12-30T16:00:50.798+02:00Anonyymi: pitääpä kokeilla - onkohan se mustakirsi...Anonyymi: pitääpä kokeilla - onkohan se mustakirsikkahillo kaukana siitä st Dalfourin mustista kirsikoista tehdystä hillosta? Sitä löytyisi jääkaapista :) <br /><br />Poistin sen vuohenmaitoviittauksen, hyvä huomio. Ei varmaan pitäisi kirjoitella näitä juttuja kiireessä!:)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-41311557247752587562009-12-30T12:49:06.949+02:002009-12-30T12:49:06.949+02:00Meillä brebiouta nautitaan Stockalta saatavan must...Meillä brebiouta nautitaan Stockalta saatavan mustakirsikkahillon kera, on muuten taivaallinen yhdistelmä. Huomautuksena Brebiou tehdään lampaanmaidosta eikä vuohenmaidosta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-17758033955021957222009-12-30T10:36:54.289+02:002009-12-30T10:36:54.289+02:00Minullakin on edelleen nokare tuota karpalocheddar...Minullakin on edelleen nokare tuota karpalocheddaria jääkaapissa. Urhoollisesti olen yrittänyt sitä syödä mutta ei se vaan hupene, vaikka alunperinkin ostin sitä vain pienen palasen.<br /><br />Kannatan siis maistelua tiskillä. Myös ostamani savucheddar oli makuuni turhan tömäkkää, mutta se meni hyvin raastettuna piirakan ja erään toisen ruoan sekaan. Tuo karpaloinen on sen verran imelää, etten tiedä mihin sen upottaisi.Virpihttps://www.blogger.com/profile/17357337668512447063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-83404106682241063652009-12-30T09:31:46.268+02:002009-12-30T09:31:46.268+02:00Kyllapa loysitkin eksoottisen juuston! :) Googlest...Kyllapa loysitkin eksoottisen juuston! :) Googlestakaan ei loytynyt paljon mitaan vinkkeja sen kayttoon, mutta menisiko sita kayttaa leipaan tai vaikka muffinsseihin? Tai fonduehen?Poropeukalohttp://www.aamukahvinaaressa.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-45898846743469951032009-12-30T09:27:32.059+02:002009-12-30T09:27:32.059+02:00Mä olen huomannut,että en pidä juustoista,joihin o...Mä olen huomannut,että en pidä juustoista,joihin on lisätty kaikenlaisia extrajuttuja,kuten karpaloita teidän juustossa tai sitten hunajaa tai muuta sellaista.Yhtenä päivänä maistoin vihreää Goudaa,ja kyllä siinäkin tapauksessa olisin sen tavallisen Goudan valinnut.Juustoja on tosiaankin hyvä maistella jo kaupassa,jos vaan voi.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com