tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post1335266172546164516..comments2023-12-24T17:29:59.286+02:00Comments on Siskot kokkaa: Pohdintaa, pari pizzaa ja kenwood - kokemuksiaNellehttp://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-85354580076745046742010-10-11T11:32:49.479+03:002010-10-11T11:32:49.479+03:00ari: minä jätin facebookin tekemättä ihan itsekkää...ari: minä jätin facebookin tekemättä ihan itsekkäästä syystä. Minun aikani ei oikein enää riitä sinne mielekkään sisällön leipomiseen ja toisaalta tiedän, että monet (esim. meidän äippä...) eivät facebookkia käytä. Silti pikkujuttuja, joita olisi kiva jakaa tulee vastaan silloin tällöin. Halusin, että ne pikkujutut joita sitten bongaan olisivat kumminkin kaikkien luettavissa. <br /><br />Vähän sama tuon tosiaan julkaisuajankohdan mukaan scrollaavan listan kanssa; minusta on itse mukavaa nähdä mitä uutta te muut olette tekneet. :) Tuosta se näkyy näppärästi! <br /><br />... ja rohkeutta yhteisprojektien pystyttämiseen:) Kuulostaa mukavalta!Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-30660980997080787912010-10-10T15:34:39.294+03:002010-10-10T15:34:39.294+03:00Minäkin pidän tämän blogin tyylistä - enhän minä t...Minäkin pidän tämän blogin tyylistä - enhän minä tätä muuten lukisi. Pisimmät blogaukset jäävät usein odottamaan, mutta siellä RSS-lukijassahan ne odottavat aikaa ja oikeaa tuulta.<br /><br />Lisäksi tavasta, jolla tuot esiin "pienemmät" jutut oikean reunan kohdassa <em>Pientä puhetta</em> ja sen alapuolella oleva muiden blogien ilmeisestikin julkaisuajankohdan mukaan kiertävä lista muiden blogien uusimmista postauksista on paljon parempi tapa linkata muihin blogeihin kuin pelkkä linkkilista. Olen ajatellut laittaa samanlaiset omaankin blogiini kunhan saan aikaiseksi tutustua miten tuo toimii.<br /><br />Monet ovat käyttäneet Facebook-sivua lyhyempiin juttuihin ja linkkeihin. Se on tietysti vaihtoehto ja Facebook-käyttäjien on helppo seurata halutessaan postauksia. Omankin blogini laitoin <em>Networked Blogs</em>-sovellukseen, mutta hiukan kaduttaa sillä nyt kommentointi leviää nyt sekä blogiin että naamakirjaan.<br /><br />Blogi perheprojektina kuulostaa mukavalta - kaipaan kokkausseuraa ja esimerkiksi liekittämisen ja kokkaamisen yhdistäminen on piskuisen vaarallista. Toisaalta päätyessäni treffeille osoittautui, että daami on lukenut blogiani ja se nosti ajatuksen, että mitäpä jos epäsinkkuuntuisin ja blogista tulisikin kahden ihmisen projekti? Pelottava ajatus :)Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-53864496924275529732010-10-08T09:42:35.086+03:002010-10-08T09:42:35.086+03:00C. jasu, mulla taas monesti kuvat tuottaa päänvaiv...C. jasu, mulla taas monesti kuvat tuottaa päänvaivaa. Tai ne ovat aina väärässä paikassa:) Pitäisi olla joku "valokuvaserveri", jonne kuvat voisi kamerasta vaan purkaa ja sitten käsitellä kun sattuu sopiva hetki - miltä koneelta tahansa. Mutta sitä Applelta odotellessa mennään vissiin tällä mitä on... :) <br /><br />aleksi; tein joskus sellaista mozzarellapizzarullaa jossa taikina juurikin seisoi tuntitolkulla viileässä. Siitä tuli kyllä tosi paljon makua. Mutta harmittavan usein on liian kiire semmoiseen touhuun. Jään odottamaan pizzaohjetta mielenkiinnolla! <br /><br />ja joo, kehua pitää TIETYSTI aina ;) <br /><br />Baijerilainen: jos sinulla sattuu olemaan punapippurihilloa, niin se menisi tuohon kuin nenä päähän! Myös sweet chili - kastikkeita voisi ehkä kokeilla :) Ja täältä terveiset takaisin kaikissa mahtavissa ruskan väreissä. Ruska on nyt kauneimmillaan ja aurinkoiset päivät saavat sen hohtamaan. Upeaa väriloistoa ennen syksyn sateista harmautta.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-616997874428766812010-10-07T12:05:31.453+03:002010-10-07T12:05:31.453+03:00Jestas miten herkullisia pitsoja! Menee heti kokei...Jestas miten herkullisia pitsoja! Menee heti kokeiluun, sellerihillo kyllä puuttuu, mutta jospa korvaan sen viikunahillolla...<br /><br />Vilkutuksia baijerista :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-79681977924551337752010-10-06T21:43:49.233+03:002010-10-06T21:43:49.233+03:00no mutta jos ei ole aikaa niin sillon ei vaan tarv...no mutta jos ei ole aikaa niin sillon ei vaan tarvi antaa levätä.. kymmenen minuuttia ja se on siinä, parempi kun kuumassa pilata. lepo pitää olla tuntitolkulla tai sitte se pari minuuttia. blogaan kohta pitsan missä tota käytetään kunnolla.<br /><br />ja jos pitää kehua niin pisteet erillaisista jutuista ja yrityksestä, ne puuttuu monesta blogista!aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-24370082212166467342010-10-06T20:57:13.720+03:002010-10-06T20:57:13.720+03:00En ole kellosta seurannut paljonko kirjoittamiseen...En ole kellosta seurannut paljonko kirjoittamiseen menee aikaa. Tekstin määrään nähden kuitenkin ihan kamalasti ;) Kokkaamisesta, kuvaamisesta ja kirjoittamisesta viimeisin on mulle ehdottomasti vaikein.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-39587169639420786592010-10-06T19:29:40.222+03:002010-10-06T19:29:40.222+03:00Aleksi: no kyllä se minusta vhän oudolta tunti, et...Aleksi: no kyllä se minusta vhän oudolta tunti, etenkin sekoittelu nousemisen aikana. Lisäksi pizzataikinaa nostaessa en huomannut että se juurikaan olisi auttanut. <br /><br />Sinänsä lämpimässä nostattaminen tulee joskus mieleen, kun perheessä on lapsi - lapsi pitää saada nukkumaan ajallaan ja siloin ruokakin pitäisi saada pöytään vikkelään - oli sitten maukasta tai ei. :) <br /><br />Kermaperse: tosi kiva kuulla :) Tuo, että tykkäät istuskella blogin ääressä kahvin kanssa ilahduttaa - minä tykkään itsekin muutamista sellaisista blogeista, joiden kanssa voi vaan istua ja miettiä juttuja. Siksi tuo kehu tuntuu erityisen kivalle:) <br /><br />Mäkin taistelin vuosia yleiskonetta vastaan, mutta no, tässä sitä ollaan. :) Mutta: ilmankin pärjää!Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-90281363152817106962010-10-06T18:16:20.796+03:002010-10-06T18:16:20.796+03:00Mä ainakin tykkään tästä blogista just tällei.
Jo...Mä ainakin tykkään tästä blogista just tällei.<br /><br />Joskus sitä miettii, että "onpa pitkä teksti", mutta toisaalta, tämä on <i>sellainen ruokablogi, jonka juttuihin voi syventyä. Istua alas, ottaa lisää kahvia ja lukea rauhassa</i>. Ei yksityiskohtainen kerronta tai esim. kertominen tilaisuuksista, joissa ruokaa tarjotaan, ole pahasta. Nehän on vain tunnelmaan virittäytymistä :) Lukija voi skipata sen yli, mikä ei kiinnosta. Niinkuin esim. minä skippasin äskön Kenwood-kokemukset, koska alkaisin vielä haluamaan sellaista :D<br /><br />Sinun blogisi on myös niitä, joista käyttäisin sanaa 'innovatiivinen'. Keksit uusia mielenkiintoisia ruokia ja ruoka-aineita ja niiden sovelluksia. Tunnut suhtautuvan ruokaan todella intohimoisesti. Kuvatkin ovat esteettisiä ja tunnelmallisia.<br /><br />Jatka samaa linjaa!Kermapersehttps://www.blogger.com/profile/02126425993099021357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-20522504368857589112010-10-05T20:55:15.068+03:002010-10-05T20:55:15.068+03:00en kyllä ikinä ite käyttäisi nostamisessa(siis lev...en kyllä ikinä ite käyttäisi nostamisessa(siis levossa tässä tapauksessa) mitään lämmitystä.. se ylinousee hetkessä eikä siitä ole mitään sellasia hyötyjä kun olisi tarkoitus.. jos se viilentäisi niin se olisi eri juttu, sillon se nousisi hitaasti ja antaisi makua, nyt se vaan heikentää tsikinaa tai ei tee yhtään mitään.aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-79870887861294987862010-10-05T09:00:08.071+03:002010-10-05T09:00:08.071+03:00Tiina: toinen juttu noissa lisäosissa tietysti on ...Tiina: toinen juttu noissa lisäosissa tietysti on se, että kun keittiössä ei ole tarpeeksi tilaa, olen sijoittanut ne laatikkoon kodinhoitohuoneeseen. Sieltä ylähyllyltä osan hakeminen on aina vähän projekti, joten kannattaa yrittää säilyttää useimmin käytettävät osat keittiössä. <br /><br />Se blenderiosa saattaa meillä jäädä käyttämättä, kun on erillinen blenderi jonka lasikannun pesen kyllä koneessa -> tosi näppärää. <br /><br />Ja tosi kiva tietysti kuulla, että tykkäätte tämmöisenään näistä jutuista. Nytkin perhe lähti jo liikkeelle ja pitää singota. Joskus olisi vaan kiva jääsä tähän selaamaan muiden juttuja ja ehkä kirjoittamaan seuraavaa postausta... :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-40889007836174245892010-10-04T18:38:01.986+03:002010-10-04T18:38:01.986+03:00Tiina kiittää ja kumartaa Kenwood-jutusta :) Pohdi...Tiina kiittää ja kumartaa Kenwood-jutusta :) Pohdinnassa on ollut jo jonkun aikaa oman laitteen vaihtaminen ja oikeat käyttökokemukset on niin paljon hyödyllisempää tietoa kun valmistajien myyntipuheet. Omastani olisin aikanaan kaivannut enemmän varoitusta juurikin siitä, miten ärsyttävää muutamia osia on puhdistaa (mistä johtuen niiden käyttöä välttelee). <br /><br />Ja tykkään valtavasti lukea blogiasi juuri tällaisena, se on elämänmakuinen, innostava ja ihana!Tiinahttps://www.blogger.com/profile/05211900666887631688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-51929480172338556642010-10-04T16:28:06.466+03:002010-10-04T16:28:06.466+03:00Yaelian: mä vaan kirjoitan nopeasti ;) No ei, kai ...Yaelian: mä vaan kirjoitan nopeasti ;) No ei, kai mä olen semmonen ihminen, että olen onnellinen kun on paljon hässäkkää meneillään koko ajan :) Ja pieni aikataulupaniikki vaan piristää. Oikeastaan tämä blogin kirjoittelu on juuri se "hiljentyminen" mulle. :)Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-74368945864252157062010-10-04T16:19:35.975+03:002010-10-04T16:19:35.975+03:00MInäkin tykkään blogistasi tällaisena.Sinusta saa ...MInäkin tykkään blogistasi tällaisena.Sinusta saa tämän blogin perusteella tosi sympaattisen ja mukavan ihmisen kuvan. <br />Blogisi on täynnä kivoja juttuja ja kuvia. Minäkin ihmettelin tuota,että sinulla on ajanpuutetta,koska olet tosi tuottelias blogisi suhteen.<br />Mielenkiintoista oli lukea uuden Kenwoodisi käytöstä;jännä juttu tosiaankin tuo mukana oleva induktioliesi ja sen käyttö,Mullahan on myös Kenwood;Kenwood KMix ,ja lihamylly siihen,jota en koskaan ole käyttänyt,vielä...Silläkin saa vaivattua tosi hyvät taikinat:-)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-43837197011615863612010-10-04T15:55:06.281+03:002010-10-04T15:55:06.281+03:00Ja siis sanottakoon nyt, että välillä sitä aikaa e...Ja siis sanottakoon nyt, että välillä sitä aikaa ei ole ollenkaan. Päivästä riippuu.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-2466010072902281672010-10-04T15:49:00.634+03:002010-10-04T15:49:00.634+03:00Ansku: niin, sitä vaan välillä miettii, että pitäi...Ansku: niin, sitä vaan välillä miettii, että pitäisikö tekstejä editoida paremmin. Mutta tosiaan, sitten en kyllä saisi yhtään tekstiä ulos koskaan, luulen<br /><br />C. Jasu: no se tahtoo olla vähän semmoista kun pyöritän omaa firmaa,tätä meidän pientä uusioperhettä ja sitten vähän mökkeiläänkin. Ja sitte ne kaikki ruuat pitää tietysti kokatakin! :) Monesti mulla on aamulla aikaa tunti-puolitoista ja kun se loppuu, on vaan pakko painaa send - nappia vaikka kirjoitusvirheitä on jutussa vielä vaikka kuinka. Töihin on vaan pakko lähteä. Mutta jos jätän jutun julkaisematta, en illalla kuitenkaan enää ehdi tai jaksa tai sitten päädyn irjoittamaan sen uudestaan, erilaiseksi;) ja taas tulee ilta ja yö ja uusi päivä. <br /><br />Kauanko muuten sinä käytät blogin kirjoitukseen suurin piirtein aikaa?Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-17101608836889915332010-10-04T15:19:40.528+03:002010-10-04T15:19:40.528+03:00Kiva lukea pohdistojasi. Tätä kuin kaikkia muitaki...Kiva lukea pohdistojasi. Tätä kuin kaikkia muitakin. Kyllä blogin pidossa kivaa on juuri se, että sitä voi halutessaan tehdä vain itselleen välittämättä muodosta ja "toimituksellisuudesta".<br /><br />Se kyllä yllätti, kun sanoit ettei sulla ole kamalan paljoa aikaa päivittää blogiasi. Ehkä vain olet tuottelias ja nopea ;)Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084323353207919599.post-53667153916348494972010-10-04T14:27:37.482+03:002010-10-04T14:27:37.482+03:00Minä ainakin tykkään blogistasi juuri tällaisena! ...Minä ainakin tykkään blogistasi juuri tällaisena! Ihana tunnelma, koskettavia, välillä kyyneleet silmiin nostattavia tekstejä ja kauniita kuvia. Jos kaipaisin enemmän artikkelimaisia juttuja, ostaisin lehtiä, joista niitä voisi lukea. Eli jatka samaan malliin :)Anskuhttps://www.blogger.com/profile/13881905848161948180noreply@blogger.com